RockSeeker написа:
С нищо. И на мен ми се искаше да живея в различна България, но живея в тази. Ако това е цената най-накрая да се реконструира стадиона, да се възстанови школата и да имаме някакво що-годе читаво управление - готов съм да я платя. Колко години наред търпим и преглъщаме вече всякакви гаври, далавери, източване с любимия ни клуб? Ако ще е в името на по-добро бъдеще - тази дори по-леко бих я приел. Що не скачахте така всички, докато Титани и Томовци ни съсипваха? А сега като има шанс да се случи нещо добро - ааа, ама то не е морално. А морално ли бяха всичките лайна, който ни се изляха през последните години, докато държава и БФС си стояха отстрани безучастно...
Пич, ти си точен и свестен човек, нищо че си от другата страна на бариерата, но боя се, че отново ще останеш излъган накрая.
Гриша Ганчев не е с нищо по-различен от ТИТАН, Лупи и т.н., поредният мошеник. Това са хора, рожби на една и съща система, закърмени с измами и далавери. Боя се, че не след дълго ще ви светне и на вас цялата истина.