ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот RockSeeker » 09 юни 2016 15:12

Pichichi написа:Просто съм сигурен че ГГ няма да направи никакви стъпки да обвърже ЦСКА към неговия клуб защото това ще му струва пари!
Ако стане обратното съм готов да се извиня за това ми твърдение към ГГ.

Дано не си прав. Ако такова нещо се случи, не вярвам и един нормален привърженик на ЦСКА да остане зад ГГ. Тогава вече ще видим реално има ли и кои са платени...
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 15:14

RockSeeker написа:
С нищо. И на мен ми се искаше да живея в различна България, но живея в тази. Ако това е цената най-накрая да се реконструира стадиона, да се възстанови школата и да имаме някакво що-годе читаво управление - готов съм да я платя. Колко години наред търпим и преглъщаме вече всякакви гаври, далавери, източване с любимия ни клуб? Ако ще е в името на по-добро бъдеще - тази дори по-леко бих я приел. Що не скачахте така всички, докато Титани и Томовци ни съсипваха? А сега като има шанс да се случи нещо добро - ааа, ама то не е морално. А морално ли бяха всичките лайна, който ни се изляха през последните години, докато държава и БФС си стояха отстрани безучастно...

Пич, ти си точен и свестен човек, нищо че си от другата страна на бариерата, но боя се, че отново ще останеш излъган накрая.

Гриша Ганчев не е с нищо по-различен от ТИТАН, Лупи и т.н., поредният мошеник. Това са хора, рожби на една и съща система, закърмени с измами и далавери. Боя се, че не след дълго ще ви светне и на вас цялата истина. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 юни 2016 15:14

RockSeeker написа:
vaskonti написа:Що Ганчев не предложи оздравителен план, пък ако не бъде приет, тогава да мисли друго?
Тео, вие ИЗОСТАВИХТЕ клуба преди да е загинал! Просто се присламчихте към друг защото това ви се видя по-лесния път. Обещаха ви нова трева и Китанов и айдеее.... Литекс вече е червен!

А защо мислиш, че това няма да се случи? Помисли пак и ще се сетиш защо не изчаква първо развитието с оздравителния план... Свързано е с едни срокове комай? Според теб ПФК може ли да вземе лиценз дори за Б? Ако трябва да те перефразирам - Литекс ще бъде червен, когато получи права над емблема и стадион, признае се като наследник/приемник на историята. За момента си има едно ЦСКА - ПФКто и един преименуван със същото/подобно име клуб. Единствената причина да се използва Литекс е, че това дружество покрива изискванията за лиценз за А и след като се направят съответните стъпки (или поне така се твърди) може да бъде преструктурирано в ЦСКА. При така създалата се ситуация (новият формат) това можеше да се направи и с всеки един друг клуб от А, Б и водещите във В, към които бяха изпратени покани. Защо с Литекс, а не с друг - за да не се плаща на трети и понеже ГГ така или иначе има контрол над това дружество, което пък няма и задължения. Така поне си го обяснявам аз. Доколкото знам Ботев бяха платили някакви дългове на Металик Сопот, за да стане врътката при тях.

Аз още през есента казах, че има вероятност Ганчев да го играе умряла лисица и всичко да е постановка за да притиска кредиторите. Дори в момента не съм изоставил тази версия. Ако действително се случи това, ако в крайна сметка предложи оздравяване и то бъде прието, тогава ще го призная и ще съм на негова страна. При всяко друго положение това НЕЩО ще си остане хибрид между Чавдар и Литекс и няма да има нищо общо с ЦСКА.
Ботев платиха 50 000лв дългове на Металик. Жълти стотинки, но пак е повече от нищо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 09 юни 2016 15:14

1982 написа:
Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:1982, "морален" си :lol:

Да, на вас думички като морал, чест и достойнство са ви много смешни ....

@ Само, че беше в кавички :lol:

Нали знаеш с каква цел се слагат кавичките при подобни думи ??!

Я пак , сега , като си толкова морален , защо не остана да подкрепяш истинското АД на Илия Павлов , а припозна фалшивото на Любо :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 09 юни 2016 15:14

Uncle_Sam написа:
crvena.zvezda написа:
Uncle_Sam написа:
Red_Neck написа:
eMs1 написа:Аз си знаех, че се хабя да ти пиша, но както и да е.
И в момента си привърженик на Литекс ;)

Колега, може ли да ми обясните разликата в два случая и дали има приемственост:
Случай 1: Новосъздадено АД, признато от ОСК ЦСКА.
Случай 2: Съществуващо АД, което си сменя името и седалището, признато от ОСК ЦСКА.

При закупуване на ТМ ЦСКА, от което и да е от двете АД-та, кое може да има претенции за приемственост?

Благодаря предварително ;)

В нито един случай няма приемственост. Кучето ти Рех породиста немаска овчарка умира. Вземаш си болонка и го кръщаваш Рекс. Не е същото куче. Само имената им са еднакви.

Тука вече лъха на автентичен Щатски хумор :mrgreen: Я ми кажи ти,ако имаш фирма и тя фалира,след което ти по някакъв начин си купиш или основеш нова,която да те представлява в бизнес и административното пространство,ти Чичко Сам ли си оставаш или ставаш Харка синът на Вожда :?

Аз ще си остана Чичко Сам, ала новата фирма, която ще представлявам ще е съвсем нова и няма да има нищо общо с фалиралата, но няма да мога да я основа в скоро време, защото ми е забранено, като тъп бизнесмен затрил фирмата си, заради милиони задължения да основавам нова.

Добре де,ти Чичо Сам ли си или си фирмата -АД :roll:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 юни 2016 15:14

Teo написа:
vaskonti написа:
гражданин от село написа:
vaskonti написа:Защото тогава никой не искаше от мен да викам нито за Литекс, нито за Чепръчане. Пък и тогава всичко се случи след законово решение за пререгистрация в АД, а сега всичко се случва кой както му дойде и СЛЕД ТОВА правилниците се натаманяват със задна дата.

И ти ли се правиш на щраус, кое е законовото?Законовото е на Павлов, а другото е аналог на Локомотив Сф 1926, което трябва по правилник да започне от "А" областна или каквато е било тогава най-ниското ниво.Така че и тогава не сме викали за истинския по ваша формулировка ЦСКА, а за нещо, което няма и история колкото Чепръчане.

Дори и да е така, пак няма нищо общо със сегашния случай. Сега просто се мести Литекс в София, ти слагаш едни червени очила и си мислиш, че не си щраус.

Щом желаете толкова да има приемственост от правна гледна точка ще я има. Само изчакайте малко, щото не може всичко да стане изведнъж :idea:

Дано си прав Тео. Аз лично си признавам че съм по-скоро скептичен и то на базата на методите които ползва ГГ-> селски терикатлък.
Въпреки това ако се окажеш прав ще съм му благодарен на господина.

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 09 юни 2016 15:15

djd написа:
Uncle_Sam написа:Общо взето е така. Май само Левски държат фронта и не са ходили до Кърджали да припознаят Арда и да го вкарат в А група под името Левски и да ритат на Герена. Няма да ме изненада, за да тушират напрежението на някой в НС да му хрумне нещо подобно след някоя друга година.

За Динамо ли говориш?
Имам чувството, че си забравил в кой форум се намираш. :mrgreen:

Има огромна разлика в това да бъдеш прекръстен и да кръстиш нещо друго в нещо съществуващо или съществувало. Схващаш ли огромната разлика? Не е трудно да бъде схванато.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 09 юни 2016 15:15

Teo написа:
Маги Стралска написа:чакам феновете на "Чавекс" да ни кажат.... с кои играчи ще играят в А група....

Със същите +/- 5-6 и още 10-тина нови.

същите.... значи с играчите на Литекс....

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2016 15:16

1982 написа:
RockSeeker написа:
С нищо. И на мен ми се искаше да живея в различна България, но живея в тази. Ако това е цената най-накрая да се реконструира стадиона, да се възстанови школата и да имаме някакво що-годе читаво управление - готов съм да я платя. Колко години наред търпим и преглъщаме вече всякакви гаври, далавери, източване с любимия ни клуб? Ако ще е в името на по-добро бъдеще - тази дори по-леко бих я приел. Що не скачахте така всички, докато Титани и Томовци ни съсипваха? А сега като има шанс да се случи нещо добро - ааа, ама то не е морално. А морално ли бяха всичките лайна, който ни се изляха през последните години, докато държава и БФС си стояха отстрани безучастно...

Пич, ти си точен и свестен човек, нищо че си от другата страна на бариерата, но боя се, че отново ще останеш излъган накрая.

Гриша Ганчев не е с нищо по-различен от ТИТАН, Лупи и т.н., поредният мошеник. Това са хора, рожби на една и съща система, закърмени с измами и далавери. Боя се, че не след дълго ще ви светне и на вас цялата истина. ;)

:lol: :lol: :lol:

----------------------------

Сега за второто: ГГ е доста по-различен от ТИТАН и ЛУПИ и много скоро ще го видиш, 1982 8-)

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 09 юни 2016 15:17

crvena.zvezda написа:
Uncle_Sam написа:
crvena.zvezda написа:
Uncle_Sam написа:
Red_Neck написа:
eMs1 написа:Аз си знаех, че се хабя да ти пиша, но както и да е.
И в момента си привърженик на Литекс ;)

Колега, може ли да ми обясните разликата в два случая и дали има приемственост:
Случай 1: Новосъздадено АД, признато от ОСК ЦСКА.
Случай 2: Съществуващо АД, което си сменя името и седалището, признато от ОСК ЦСКА.

При закупуване на ТМ ЦСКА, от което и да е от двете АД-та, кое може да има претенции за приемственост?

Благодаря предварително ;)

В нито един случай няма приемственост. Кучето ти Рех породиста немаска овчарка умира. Вземаш си болонка и го кръщаваш Рекс. Не е същото куче. Само имената им са еднакви.

Тука вече лъха на автентичен Щатски хумор :mrgreen: Я ми кажи ти,ако имаш фирма и тя фалира,след което ти по някакъв начин си купиш или основеш нова,която да те представлява в бизнес и административното пространство,ти Чичко Сам ли си оставаш или ставаш Харка синът на Вожда :?

Аз ще си остана Чичко Сам, ала новата фирма, която ще представлявам ще е съвсем нова и няма да има нищо общо с фалиралата, но няма да мога да я основа в скоро време, защото ми е забранено, като тъп бизнесмен затрил фирмата си, заради милиони задължения да основавам нова.

Добре де,ти Чичо Сам ли си или си фирмата -АД :roll:

Аз съм човек и не мога да бъда АД.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Върни се в “Архив”