ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

crvena.zvezda

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот crvena.zvezda » 09 юни 2016 15:08

Blue1914 написа:
baraba написа:
Blue1914 написа:
vaskonti написа:Нещата са пределно прости - през 1999 имаме нов клуб, в следствие на изискване на закона. Дори само това законово изискване е предостатъчно за да осигури приемственост. Сега нито клубът е нов, нито има изискване на закона. Дет се вика, то няма прилики между двата случая, за да има разлики.

Когато новият отбор, играещ на Армията, започне да трупа точки и сезони в ранглистата за А-група (съответно постигнати успехи) върху сбора на Литекс, тогава ще им се поизясни на някои що е приемственост, дали я има и кога я е имало. И каква е разликата между закупена марка и реална приемственост.

Ти за нашата приемственост не се вълнувай , има кой да мисли и да се грижи , ами гледай мелодрамата в театър Герена , че и Бедоя ви показа един среден .... ;)

CSKA 78 написа:Верно ли, ве?! Нещо всите лилави се телепортирахте в този подфорум! Защо ли?! Ясно е, че газ пикаете, и този процес няма да свърши дълго време, но може би трябва да обърнете внимание на собствения си отбор!
Засега отложихте неминуемото за края на август, но и август ще дойде, а тогава една фирмичка, дето ви е построила новата трибуна, може и да си поиска парите кеш! И тогава ще ви видим колко сте стабилни и финансово обезпечени! :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Страхотни доводи, браво! 8-)

Вие,заедно с другите от тумбата умопомрачени продажници, ще има се радвате, когато догодина ЛИТЕКС (според ОФИЦИАЛНАТА ранглиста и статистика), ще има честта да играе в група с ОФИЦИАЛНИЯ приемник на най-успешния СЪЩЕСТВУВАЩ клуб в България. 8-) Абсолютен бетон- и де юре и де факто! 8-) Да ви е честито... люлячета! 8-)

Нещо искаш да кажеш,ама нещо ти пречи,не знам точно от какво естество е ,но си доста стресиран,избивате на истерия :o
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2016 15:08

1982 написа:
Teo написа:1982, "морален" си :lol:

Да, на вас думички като морал, чест и достойнство са ви много смешни ....

@ Само, че беше в кавички :lol:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 09 юни 2016 15:08

Uncle_Sam написа:Общо взето е така. Май само Левски държат фронта и не са ходили до Кърджали да припознаят Арда и да го вкарат в А група под името Левски и да ритат на Герена. Няма да ме изненада, за да тушират напрежението на някой в НС да му хрумне нещо подобно след някоя друга година.

За Динамо ли говориш?
Имам чувството, че си забравил в кой форум се намираш. :mrgreen:

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 09 юни 2016 15:09

Uncle_Sam написа:
Haralampy написа:
Uncle_Sam написа:Не е нужно да си юрист, за да направиш разлика межу преименуван и новосъздаде, освен ако не си бавноразвиващ. През 1999 г. никой не е затрит. Просто всички са облечени в АД. Фенове на ГА няма как да го схванат.

Това изречение е "манипулативно".
:mrgreen:
"Дотогавашното" ФК на Илия Павлов също е "облечено в АД", но Любо Пенев създава съвсем ДРУГО "АД", което БФС регистрира с политически съображения и мотивирайки се с "волята на Привържениците".
Нещо неясно ?

На мен всичко ми е ясно, но на теб нищо не ти е ясно. Павлов се опитва да открадне ЦСКА, за да получи любовта на половин България, но не успява.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е как точно се опитваш да "откраднеш" нещо, което от 4 години вече е "твое" бе ???
Ти си нереален просто.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 09 юни 2016 15:09

чакам феновете на "Чавекс" да ни кажат.... с кои играчи ще играят в А група....

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2016 15:09

vaskonti написа:
гражданин от село написа:
vaskonti написа:Защото тогава никой не искаше от мен да викам нито за Литекс, нито за Чепръчане. Пък и тогава всичко се случи след законово решение за пререгистрация в АД, а сега всичко се случва кой както му дойде и СЛЕД ТОВА правилниците се натаманяват със задна дата.

И ти ли се правиш на щраус, кое е законовото?Законовото е на Павлов, а другото е аналог на Локомотив Сф 1926, което трябва по правилник да започне от "А" областна или каквато е било тогава най-ниското ниво.Така че и тогава не сме викали за истинския по ваша формулировка ЦСКА, а за нещо, което няма и история колкото Чепръчане.

Дори и да е така, пак няма нищо общо със сегашния случай. Сега просто се мести Литекс в София, ти слагаш едни червени очила и си мислиш, че не си щраус.

Щом желаете толкова да има приемственост от правна гледна точка ще я има. Само изчакайте малко, щото не може всичко да стане изведнъж :idea:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 15:10

Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:1982, "морален" си :lol:

Да, на вас думички като морал, чест и достойнство са ви много смешни ....

@ Само, че беше в кавички :lol:

Нали знаеш с каква цел се слагат кавичките при подобни думи ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 09 юни 2016 15:10

RockSeeker написа:
С нищо. И на мен ми се искаше да живея в различна България, но живея в тази. Ако това е цената най-накрая да се реконструира стадиона, да се възстанови школата и да имаме някакво що-годе читаво управление - готов съм да я платя. Колко години наред търпим и преглъщаме вече всякакви гаври, далавери, източване с любимия ни клуб? Ако ще е в името на по-добро бъдеще - тази дори по-леко бих я приел. Що не скачахте така всички, докато Титани и Томовци ни съсипваха? А сега като има шанс да се случи нещо добро - ааа, ама то не е морално. А морално ли бяха всичките лайна, който ни се изляха през последните години, докато държава и БФС си стояха отстрани безучастно...

Е ти си решил за себе си, явно. Аз не съм.

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 09 юни 2016 15:11

crvena.zvezda написа:
Uncle_Sam написа:
Red_Neck написа:
eMs1 написа:Аз си знаех, че се хабя да ти пиша, но както и да е.
И в момента си привърженик на Литекс ;)

Колега, може ли да ми обясните разликата в два случая и дали има приемственост:
Случай 1: Новосъздадено АД, признато от ОСК ЦСКА.
Случай 2: Съществуващо АД, което си сменя името и седалището, признато от ОСК ЦСКА.

При закупуване на ТМ ЦСКА, от което и да е от двете АД-та, кое може да има претенции за приемственост?

Благодаря предварително ;)

В нито един случай няма приемственост. Кучето ти Рех породиста немаска овчарка умира. Вземаш си болонка и го кръщаваш Рекс. Не е същото куче. Само имената им са еднакви.

Тука вече лъха на автентичен Щатски хумор :mrgreen: Я ми кажи ти,ако имаш фирма и тя фалира,след което ти по някакъв начин си купиш или основеш нова,която да те представлява в бизнес и административното пространство,ти Чичко Сам ли си оставаш или ставаш Харка синът на Вожда :?

Аз ще си остана Чичко Сам, ала новата фирма, която ще представлявам ще е съвсем нова и няма да има нищо общо с фалиралата, но няма да мога да я основа в скоро време, защото ми е забранено, като тъп бизнесмен затрил фирмата си, заради милиони задължения да основавам нова.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2016 15:12

Маги Стралска написа:чакам феновете на "Чавекс" да ни кажат.... с кои играчи ще играят в А група....

Със същите +/- 5-6 и още 10-тина нови.

Върни се в “Архив”