ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 09 юни 2016 13:44

Teo написа:
Beladona написа:
ugly bug написа:
Red_Neck написа:
CSKA 78 написа:Малко са тези хора, които са по средата, а още по-малко са "моралистите"! За тези хора, които не робуват на Божков и "морала", за тях има голям шанс да преценят, че новият ЦСКА-София си струва! Останалите шепа "морални" фенове, те са загубена кауза!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Божков" и "морал" в едно изречение ..... безценно! ;)

ПП: ... ако някой друг беше се изправил срещу ГГ в борбата за ЦСКА, щеше да има значително по-голяма подкрепа сред феновете.

То и за това, кой кого да подкрепи, много силна роля изигра и един виден потребител тука с безкрайните си хвалебствия към единия кандидат с които ни проглуши ушите.
От старите хора знам, че хвалят ли ти нещо толкова много...........бягай надалеч!
Почти съм сигурен, че след приключване на сагата, същия тоя потребител ще излезе и ще каже, че на него целта му е била такава от самото начало! ;)

Сагата ще приключи с Оздравителен план ! :)

KO?! НЕ! :lol:
@ Оздравителен план от #КОЙ?! Дебелян? :lol:
Бела Дона, ходи плати дълговете на Лупи и Титан бе... нали си мн. як. :?

Тео, всичко ще се плати за да може ЦСКА да си е истински и достоен ! Отивайте да си гледате Литекс , на който стадион си искате ! Ние ЦСКА сме на Армията !!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2016 13:44

soilwork написа:
Beladona написа:
Дано!!! 27.06.2016 -Черепа,Кокалис и останалите милионери ще представят Оздравителен план

Той го вметна това, че да има смисъл да пише тука дотогава :lol: :lol:
@ Иначе предстоя му във форма се обезсмисля :lol:

tralala_12345
Контакти:

Мнениеот tralala_12345 » 09 юни 2016 13:45

Така и никой не каза това ново дружество с каква емблема ще играят. Голям смях ще е, на червените(спорен е въпроса и за цвета) им фланелки, да е тази на Литекс или по скоро няма да има такава? И в крайна сметка тук няма ли модератори, които да им направят подфорум на тях, гледам че вече почнаха да обиждат клуба дал толкова много на България. Бива ли такава наглост. И моля ви припознавачи, далеч от Българска армия, ако имате късмета да се паднете на есен с нас за Купата, отивате право в секБтор. Оттук нататък с геренци ще споделяте един сектор. :mrgreen:

Beladona

Мнениеот Beladona » 09 юни 2016 13:46

Haralampy написа:
Beladona написа:Сагата ще приключи с Оздравителен план ! :)

:mrgreen:

Айде, сакаме, чекаме.

Готови сте !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2016 13:47

Beladona написа:
Teo написа:
Beladona написа:
ugly bug написа:
Red_Neck написа:
CSKA 78 написа:Малко са тези хора, които са по средата, а още по-малко са "моралистите"! За тези хора, които не робуват на Божков и "морала", за тях има голям шанс да преценят, че новият ЦСКА-София си струва! Останалите шепа "морални" фенове, те са загубена кауза!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Божков" и "морал" в едно изречение ..... безценно! ;)

ПП: ... ако някой друг беше се изправил срещу ГГ в борбата за ЦСКА, щеше да има значително по-голяма подкрепа сред феновете.

То и за това, кой кого да подкрепи, много силна роля изигра и един виден потребител тука с безкрайните си хвалебствия към единия кандидат с които ни проглуши ушите.
От старите хора знам, че хвалят ли ти нещо толкова много...........бягай надалеч!
Почти съм сигурен, че след приключване на сагата, същия тоя потребител ще излезе и ще каже, че на него целта му е била такава от самото начало! ;)

KO?! НЕ! :lol:
@ Оздравителен план от #КОЙ?! Дебелян? :lol:
Бела Дона, ходи плати дълговете на Лупи и Титан бе... нали си мн. як. :?

Тео, всичко ще се плати за да може ЦСКА да си е истински и достоен ! Отивайте да си гледате Литекс , на който стадион си искате ! Ние ЦСКА сме на Армията !!!

Договора за Армията отдавна ще бъде преподписан дотогава!
@ А оздравителния план със сигурност няма да бъде приет от който и да е. АКО бъде приет, няма да бъде изпълнен и омагьосания кръг се затваря с пълна сила!
Тези които мислят лошото искат това... агония с плюенето на кръв да продължи още десетки години и просто не му се вижда края!
Последна промяна от Teo на 09 юни 2016 13:48, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 09 юни 2016 13:47

vaskonti написа:Верно ли няма такъв клуб? Май си пропуснал какво се случва с Литекс?

Vaskonti, учудваш ме. Чети по-добре. Написах, че тогава не е имало пребоядисан клуб :). Айде другите трима ги разбирам - 1982, Беладоната и Кашчей целят дасе заядат с мен, но ти ме учудваш, че не си прочел добре това, което съм написал.
Беладонке скоро всичко приключва и твоето присъствие тук също ще приключи, защото чичо ти Васко ще спре да ти плаща 50 те ст. на коментар, които ти плаща сега, така че си спести напъните да ме обиждаш, защото просто няма да стане. Отдавна съм те разкрил, че си гола вода.
1982 - да юристче съм. Поне не съм безделник като някои в този форум.
Айде приятен ви ден, че за разлика от вас имам работа :).

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 юни 2016 13:49

soilwork написа:
ugly bug написа:Почти съм сигурен, че след приключване на сагата, същия тоя потребител ще излезе и ще каже, че на него целта му е била такава от самото начало! ;)
На тоя смешник още ли му се връзва някой?

Незнам дали взима лев от Божков ама ако Ганчев му чете постовете със сигурност ще го позлати! :mrgreen:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 юни 2016 13:50

Teo написа:Договора за Армията отдавна ще бъде преподписан дотогава!
@ А оздравителния план със сигурност няма да бъде приет от който и да е. АКО бъде приет, няма да бъде изпълнен и омагьосания кръг се затваря с пълна сила!
Тези които мислят лошото искат това... агония с плюенето на кръв да продължи още десетки години и просто не му се вижда края!

Оздравителния план се приема само от кредиторите и никой друг. Чудя се, какво ли ще изберат - да вземат все пак по некой лев или да не вземат нищо?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 09 юни 2016 13:51

да бе.... няма ли кой да отвори нова тема.... за феновете на "Чавекс".... щот "Възраждането на ЦСКА".... няма нищо общо с техния отбор....

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2016 13:51

Да искаш оздравяване на нещо, което умишлено е докарано до това състояние? Някакво си умряло акционерно дружество с прикачени номера с МИЛИОНИ ЛЕВА борч, бакии и забрани :lol:

Върни се в “Архив”