ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот гражданин от село » 09 юни 2016 13:26

1982 написа:
гражданин от село написа:
1982 написа:
гражданин от село написа:
1982 написа:Футболен клуб ЦСКА. Член на БФС.

Сега каква да ти кажа - че се правиш на улав, не знаеш или лъжеш? :roll:

Не, не се правя, до 1999-а ЦСКА съществуваше по ЗЮЛНЦ, по ТЗ не е имал регистрация.

Пререгестрирания в АД на Павлов(оригиналния) не беше признат и административно беше наложено АД-то на Любо - все едно да бъде признато някое от 7-8-те новорегистрирани ЦСКА сега.Така че да не се заблуждаваме сегашното АД базира приемствеността си само на "припознаване" от администрация и привърженици.

Тогава имаше критерии, за да могат новите търговски регистрации да отговарят, нали не си мислиш, че ставаше ей така - правиш си АД и готово ??!

Но пак ти казвам - примерът е нелеп, тогава нямаше докаран чужд клуб на Армията, както искат сега да сторят. Литекс не е ЦСКА и няма нищо общо с нас.

Ти, ако не правиш разлика м/у пререгистрация и нова регистрация на дружество за какво говорим?На Армията беше докаран чисто нов клуб нямащ нищо общо със старото дружество.Юридически наследник на ЦСКА беше АД-то на Павлов, а на Любо е нещо като ФК-то на Божков, Ганчев или Стойнето.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 09 юни 2016 13:28

1982 написа:
crvena.zvezda написа:Братчед,нещо много биеш на абстракционизъм ,ми се чини :lol: Цитираното от теб АД,ОСНОВАНО 1999 ли е носител на историята на ОТБОРА ЦСКА,създаден 1948г. :roll:

Наистина, нямам намерение едно и също да пиша по 150 пъти, назад съм го обяснил на едно място, вие на всяка страница едно и също повтаряте - АД-то от 1999-а, АД-то от 1999-а, АД-то от 1999-а .... като някаква мантра.

А ти какво очакваш , като налагаш мантрата с историята и приемствеността , въпреки че 150 пъти ти се каза процеса ОЩЕ не е свършил , за да правиш заключения ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 09 юни 2016 13:28

1982 написа:
гражданин от село написа:Има начин - прецедентът през 1999г. е показателен.

През 1999-а имаше пререгистрация на клубовете от ЗЮЛНЦ по ТЗ, нищо общо със сега. Просто имаше промяна в Закона за спорта и всеки клуб трябваше да го стори. Не сме докарали тогава Шумен и да го кръстим ЦСКА.

Пак те питам-ако отборът от Ловеч си остане да съществува,какво ще кажеш тогава :roll:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 юни 2016 13:29

ugly bug написа:Почти съм сигурен, че след приключване на сагата, същия тоя потребител ще излезе и ще каже, че на него целта му е била такава от самото начало! ;)
На тоя смешник още ли му се връзва някой?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 09 юни 2016 13:30

crvena.zvezda написа:
1982 написа:
гражданин от село написа:Има начин - прецедентът през 1999г. е показателен.

През 1999-а имаше пререгистрация на клубовете от ЗЮЛНЦ по ТЗ, нищо общо със сега. Просто имаше промяна в Закона за спорта и всеки клуб трябваше да го стори. Не сме докарали тогава Шумен и да го кръстим ЦСКА.

Пак те питам-ако отборът от Ловеч си остане да съществува,какво ще кажеш тогава :roll:

Най-вероятно ще ти каже , че това не е отбора от Ловеч , иначе няма как да му се върже на ... "морализма" :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 13:30

гражданин от село написа:Ти, ако не правиш разлика м/у пререгистрация и нова регистрация на дружество за какво говорим?На Армията беше докаран чисто нов клуб нямащ нищо общо със старото дружество.Юридически наследник на ЦСКА беше АД-то на Павлов, а на Любо е нещо като ФК-то на Божков, Ганчев или Стойнето.

Хайде пак .... :lol: :lol: :lol: :lol: ФК до 1999-а нямаха регистрации като търговски дружества, а по съвсем друг закон - Закона за юридическите лица с нестопанска цел. Това че ги принудиха тогава да се регистрират като АД-та, не значи, че това са нови ФК-та, а казусът с Павлов и Любо Пенев е дълъг и не ми се влиза в обяснителен режим, още повече с хора, които не желаят да разберат нищо, те вече си имат своята "истина". ОК, вярвайте си в нея, щом така ви изнася. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 09 юни 2016 13:31

ugly bug написа:То и за това, кой кого да подкрепи, много силна роля изигра и един виден потребител тука с безкрайните си хвалебствия към единия кандидат с които ни проглуши ушите.
От старите хора знам, че хвалят ли ти нещо толкова много...........бягай надалеч!
Почти съм сигурен, че след приключване на сагата, същия тоя потребител ще излезе и ще каже, че на него целта му е била такава от самото начало! ;)

Същото важи и за конкурентите... Почнат ли да те хвалят обикновено не е на добре. Спомняш ли си кога Гела беше "доволен" от ЦСКА? Галин Иванов, 0:4... имаше едни интервюта тогава как видиш ли едва ли не ЦСКА вече почнал да работи по правилния начин... И сега същия тон подхвана и Петричев като има шанс да се случи нещо добро за клуба - "аз какъв цесекар съм (ще почина направо :lol:), но това не е моя ЦСКА, а-у"... има защо, бъди сигурен!
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 09 юни 2016 13:32

Кучетата си лаят .... керванът си върви .... :
4000 се събират в Тетевен за „премиерата“ на новия ЦСКА
Автор: Стефан Петров Публикувана на: юни 9, 2016 IVP_5684
Стадионът в Тетевен ще бъде препълнен за първата контрола на ЦСКА. Още в нея червените ще са с новите си екипи, които ще са специално произведени за тях. Проверката ще е на 24 юни срещу Спартак Плевен. Очаква се на съоръжението да присъстват 4000 зрители, което е над максималния капацитет на стадиона. Така пространството покрай „Георги Бенковски“ ще бъде изпълнено плътно от червени фенове.
Любопитното е, че подготовката на армейците преди година започна по абсолютно същия начин – тогава те отново играха първата си проверка срещу Спартак в Тетевен, а на стадиона имаше 3500 зрители. Сега ще са повече. Този път стадионът ще е препълнен заради огромния ентусиазъм сред привържениците на ЦСКА, които на 24 юни ще видят за първи път в действие новия отбор с всички попълнения.

:mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 13:33

baraba написа:
1982 написа:
crvena.zvezda написа:Братчед,нещо много биеш на абстракционизъм ,ми се чини :lol: Цитираното от теб АД,ОСНОВАНО 1999 ли е носител на историята на ОТБОРА ЦСКА,създаден 1948г. :roll:

Наистина, нямам намерение едно и също да пиша по 150 пъти, назад съм го обяснил на едно място, вие на всяка страница едно и също повтаряте - АД-то от 1999-а, АД-то от 1999-а, АД-то от 1999-а .... като някаква мантра.

А ти какво очакваш , като налагаш мантрата с историята и приемствеността , въпреки че 150 пъти ти се каза процеса ОЩЕ не е свършил , за да правиш заключения ;)

Аз не налагам нищо, вие сте тези, които всеки ден се опитвате да измиете срама си с неща от 1999-а, които нямат нищо общо с днешните събития.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 юни 2016 13:33

1982 написа:

Няма мантра, докато не признаеш истината ще ти се повтаря.

Върни се в “Архив”