ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 13:16

CSKA 78 написа:
1982 написа:Коце, Павел Колев нищо ново не казва, не знам какво си подчертавал и удебелявал, тези неща са ясни.

Ми...бат Али, тогава само на теб и Беладона не са ви ясни нещата! Няма начин да се справите с всичко до края на месеца! А, и до края на месеца Божков няма как да влезе в старото ПФК! То ще е под контрола на Ганчев поне до 20.07.! Време нямате дори за В групата! Кога и школа ще направите?! А, футболисти, като има забрана за картотекиране!? Кога подготовка?! А, треньори кога?! И още, и още...

Теб какво те интересува, ти нали си вече от прекръстения Литекс, а не от ЦСКА ??! Остави ни нас.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 09 юни 2016 13:18

1982 написа:
djd написа: и как гришовия ЦСКА ще се свърже с оригиналния ЦСКА.

Няма никакъв такъв вариант, освен обединение, вливане или сливане. Или прехвърляне на членските права. Но всичко това е изключено, просто защото върви с дълговете на ЦСКА. Така че за такъв вариант забравете. Между истинския ЦСКА и преименувания Литекс няма да има никаква връзка.

Нещо и за прословутата марка, с която ви забаламосват - търговската марка е просто едно име и емблема, нищо повече, това не е носител на история. Историята на Мерцедес-Бенц не се носи от търговската му марка, а от самата компания. Търговската марка, която сега е в НАП, между другото, е създадена също от ПФК ЦСКА АД, "кирливото АД", от което мнозина се отрекоха.

Братчед,нещо много биеш на абстракционизъм ,ми се чини :lol: Цитираното от теб АД,ОСНОВАНО 1999 ли е носител на историята на ОТБОРА ЦСКА,създаден 1948г. :roll:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 13:19

Между другото, още веднъж се убеждавам какви некомпетентни хора работят в БФС. Павел Колев хем говори за преименуване на Литекс, хем го нарича новосформиран клуб. :mrgreen: :mrgreen: Е, баце Паце, нЕма ка да е и двете. Новосформиран клуб е Локомотив 1929, преименуваният Литекс си е просто преименуван клуб. 8-) 8-)
Последна промяна от 1982 на 09 юни 2016 13:19, променено общо 1 път.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 юни 2016 13:20

baraba написа:
гражданин от село написа:
1982 написа:
гражданин от село написа:
1982 написа:Футболен клуб ЦСКА. Член на БФС.

Сега каква да ти кажа - че се правиш на улав, не знаеш или лъжеш? :roll:

Не, не се правя, до 1999-а ЦСКА съществуваше по ЗЮЛНЦ, по ТЗ не е имал регистрация.

Пререгестрирания в АД на Павлов(оригиналния) не беше признат и административно беше наложено АД-то на Любо - все едно да бъде признато някое от 7-8-те новорегистрирани ЦСКА сега.Така че да не се заблуждаваме сегашното АД базира приемствеността си само на "припознаване" от администрация и привърженици.

Много добре го знае това , ама не му се връзва с позицията на "моралист" , та ти какво очакваш , да вземе да признае ли :idea: :roll:

Виж го по-горе какви ги суче и върти, за да не признае истината.Но който иска да си вкарва автоголове и да се излага си е негова работа.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2016 13:20

1982 написа:
CSKA 78 написа:
1982 написа:Коце, Павел Колев нищо ново не казва, не знам какво си подчертавал и удебелявал, тези неща са ясни.

Ми...бат Али, тогава само на теб и Беладона не са ви ясни нещата! Няма начин да се справите с всичко до края на месеца! А, и до края на месеца Божков няма как да влезе в старото ПФК! То ще е под контрола на Ганчев поне до 20.07.! Време нямате дори за В групата! Кога и школа ще направите?! А, футболисти, като има забрана за картотекиране!? Кога подготовка?! А, треньори кога?! И още, и още...

Теб какво те интересува, ти нали си вече от прекръстения Литекс, а не от ЦСКА ??! Остави ни нас.

Проблемът е, че дори от БФС са ви "оставили"... :cry:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 юни 2016 13:21

Red_Neck написа:
CSKA 78 написа:Малко са тези хора, които са по средата, а още по-малко са "моралистите"! За тези хора, които не робуват на Божков и "морала", за тях има голям шанс да преценят, че новият ЦСКА-София си струва! Останалите шепа "морални" фенове, те са загубена кауза!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Божков" и "морал" в едно изречение ..... безценно! ;)

ПП: ... ако някой друг беше се изправил срещу ГГ в борбата за ЦСКА, щеше да има значително по-голяма подкрепа сред феновете.

То и за това, кой кого да подкрепи, много силна роля изигра и един виден потребител тука с безкрайните си хвалебствия към единия кандидат с които ни проглуши ушите.
От старите хора знам, че хвалят ли ти нещо толкова много...........бягай надалеч!
Почти съм сигурен, че след приключване на сагата, същия тоя потребител ще излезе и ще каже, че на него целта му е била такава от самото начало! ;)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2016 13:21

1982 написа:Между другото, още веднъж се убеждавам какви некомпетентни хора работят в БФС. Павел Колев хем говори за преименуване на Литекс, хем го нарича новосформиран клуб. :mrgreen: :mrgreen: Е, баце Паце, нЕма ка да е и двете. Новосформиран клуб е Локомотив 1929, преименуваният Литекс си е просто преименуван клуб. 8-) 8-)

И това те радва, защото... :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 13:22

crvena.zvezda написа:Братчед,нещо много биеш на абстракционизъм ,ми се чини :lol: Цитираното от теб АД,ОСНОВАНО 1999 ли е носител на историята на ОТБОРА ЦСКА,създаден 1948г. :roll:

Наистина, нямам намерение едно и също да пиша по 150 пъти, назад съм го обяснил на едно място, вие на всяка страница едно и също повтаряте - АД-то от 1999-а, АД-то от 1999-а, АД-то от 1999-а .... като някаква мантра.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 09 юни 2016 13:22

Beladona написа:На път е да не плати нищо !!!

Халал да му е, ако инвестира в база и школа. И аз явно спадам към тези, които евтино се продават - искам тези две неща, пък ще преглътна, че е взел ЦСКА без пари! При положение, че така или иначе нещата не зависят от мен, но виждам някакви индикации да се правят неща в тази посока - се надявам това да е "цената". Ако ли не - вероятно след време ще плюя по ГГ повече и от вас, но така или иначе в момента не мога да влияя особено на събитията. Ако има някакво влияние въобще, то е в това, което наблюдаваме последните дни - коя фракция под коя декларация се подписва, коя се отказва и пр...
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 13:25

гражданин от село написа:Виж го по-горе какви ги суче и върти, за да не признае истината.Но който иска да си вкарва автоголове и да се излага си е негова работа.

Това си е някаква ваша истина, на припознавачите, уви, реалността не е точно такава. Ясно е, че и да ви обяснявам още за 1999-а, няма да разберете, просто защото не ви изнася. Ми, хубаво, вярвайте си, щом това ви успокоява.

Върни се в “Архив”