11_best написа:За пръв път от незапомнени времена в клуба се случват някакви действия за възраждането му - последователни и целенасочени, част от обмислена стратегия.
За пръв път в историята , на мен, дето нямам изпуснат мач дори в провaнса и чужбина , камо ли на армията , не ми е ясно кой е собственик !
За пръв път от незапомнени времена футболният отбор проведе спокойна подготовка. Без фанфари, медийни бомби, без истерии и заплахи, че ще изхвърлят отбора от хотела, в който е настанен.
За пръв път в историята сме на 2 лагера на ведомствения хотел на предполагаемия проекто собственик, миналата година, ако бяхме провели подготовка на хотела на ал тодоров в казанлък, предполагам ,че със сметката всичко щеше да е наред
За пръв път от незапомнени времена заплатата се плаща на 21-во число от месеца, както е уговорено, няма измрънкал футболист или треньор, няма извадени джобове, бойкоти...
При черепа също не пискаха за пари .
За пръв път в клуба действията са повече от обещанията.
И тук не съм съгласен. Няма оздравяване има фалиране .
Аз хубаво управление на клуба не съм видял никога. Пропадането започна още когато Вальо Михов похарчи милионите от трансфери в началото на 90-те.
Тук съм жестоко съгласен с теб. От добри джуров , няма никой качествен !!!
И сега, когато е време ние да отговорим с подкрепа или протест (както си го изберете) на стадиона - едно голямо мрънкане във виртуален форум.
Тук не съм съгласен , всеки може да си казва мнението, а на стадиона няма да стъпя , докато е превзет от Наркоманите на Животното
Осъдихте Ганчев преди да се е провинил.
Аз ганчев съм го осъдил за пробиването на наши футболисти, за пробиването на съдии да свирят срещу нас , даването на пари на други отбори да скачат срещу нас и за другите дребни микренски чалъми , които ни е прилагал - примерно побой от полицаите в ловеч....
А той очевидно прави доста неща, за да измъкне ЦСКА от блатото.
Не знам какво прави, не е публично и не мога да преценя точно ...но не съм такъв оптимист като теб.
Стягайте се, че сами можем да се затрием. На стадиона е нашето място до отбора. А такъв още съществува и очевидно ще съществува. И не някой мутант, а истинския ЦСКА.
Според мен ние вече се затъркахме както казва , може би твоят идол - Животното !
П.С. Синьо сърце - много заблуден тип си. Та заради новия ви бащица държавата пропадна. КОЙ ли питаш е той? Лафка, Виваком, Булгартабак...