ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 13:01

гражданин от село написа:
1982 написа:
1982 написа:Футболен клуб ЦСКА. Член на БФС.

Сега каква да ти кажа - че се правиш на улав, не знаеш или лъжеш? :roll:

Не, не се правя, до 1999-а ЦСКА съществуваше по ЗЮЛНЦ, по ТЗ не е имал регистрация.

Пререгестрирания в АД на Павлов(оригиналния) не беше признат и административно беше наложено АД-то на Любо - все едно да бъде признато някое от 7-8-те новорегистрирани ЦСКА сега.Така че да не се заблуждаваме сегашното АД базира приемствеността си само на "припознаване" от администрация и привърженици.

Тогава имаше критерии, за да могат новите търговски регистрации да отговарят, нали не си мислиш, че ставаше ей така - правиш си АД и готово ??!

Но пак ти казвам - примерът е нелеп, тогава нямаше докаран чужд клуб на Армията, както искат сега да сторят. Литекс не е ЦСКА и няма нищо общо с нас.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 09 юни 2016 13:01

1982 написа:
1982 написа:Футболен клуб ЦСКА. Член на БФС.

Сега каква да ти кажа - че се правиш на улав, не знаеш или лъжеш? :roll:

Не, не се правя, до 1999-а ЦСКА съществуваше по ЗЮЛНЦ, по ТЗ не е имал регистрация.

Пререгестрирания в АД на Павлов(оригиналния) не беше признат и административно беше наложено АД-то на Любо - все едно да бъде признато някое от 7-8-те новорегистрирани ЦСКА сега.Така че да не се заблуждаваме сегашното АД базира приемствеността си само на "припознаване" от администрация и привърженици.

Много добре го знае това , ама не му се връзва с позицията на "моралист" , та ти какво очакваш , да вземе да признае ли :idea: :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 13:02

baraba написа:Веднъж ти казах , момче мога аз да ти викам , че може и син да си ми :idea: Аз показвам фактите , опорната точка ЕДНА имаш ти , това е да плюеш по Ганчев независимо какво е направил :!: Лъжеш или демагогстваш с една , единствена цел , да оплюеш , каквото и да се направи от Ганчев и неговото ръководство - това са фактите , пак ти казвам вервай си ;)

Не, ти показваш подбрана част от фактите, така че да ти пасне на опорната точка. ;)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 09 юни 2016 13:04

1982 написа:
baraba написа:Веднъж ти казах , момче мога аз да ти викам , че може и син да си ми :idea: Аз показвам фактите , опорната точка ЕДНА имаш ти , това е да плюеш по Ганчев независимо какво е направил :!: Лъжеш или демагогстваш с една , единствена цел , да оплюеш , каквото и да се направи от Ганчев и неговото ръководство - това са фактите , пак ти казвам вервай си ;)

Не, ти показваш подбрана част от фактите, така че да ти пасне на опорната точка. ;)

Вервай си , не можеш да ни заблудиш :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2016 13:04

Не очаквам да има решение на УЕФА, което да спре участието на ЦСКА в А група. Преди решение на УЕФА трябва да има такова от Лицензионната комисия, която в момента разглежда документите. Литекс бе допуснат до участие в Б група. Сега с това преименуване, очаквам в най-скоро време решение на Лицензионната комисия дали всичко е наред и този новосформиран клуб може да участва в първа лига. Нямам индикации от УЕФА. Те няма как да вземат решение, защото още нямат документите. Тепърва ще им пращаме такива“, коментира Колев.

„ПФК ЦСКА АД е дружество, което спечели по спортен път право на участие в Б група. Те са подали документи за лиценз за Б група. Някакви допълнителни документи те не трябва да подават. Има обаче доста критерии, които те не покриват за участие в Б група. От тази гледна точка, имат време до края на месеца, в което да изчистят тези недостатъци. Основните от тях са ясни – задължения към НАП и други задължения. Има и други критерии – човешки ресурс в клуба, футболисти, треньори, школа.

От Гонг

Старото ПФК... :cry: :cry:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 13:07

Коце, Павел Колев нищо ново не казва, не знам какво си подчертавал и удебелявал, тези неща са ясни.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 юни 2016 13:11

k_oleto написа:И аз съм на кръстопът........
Имам критики към Ганчев в следните насоки:

... аз също, но какви са ни реалните алтернативи?

1. Не ме убеди, че няма никаква възможност да се оздрави ПФК-то (нямаше да имам проблем с участие в Б-група, а срока за оздравяване покриваше този за лиценз за Б) Това ми е най-големия проблем !

Възможности може и да е имало, но липсва икономическа логика. Защо чужди масрафи да висят на врата на клуба и да го дърпат с години назад?
2. Издразни ме с някой действия, в стил мутра от село. По време на първото си появяване пред нас на Армията, каза нещо от сорта: Каквото каже народа - това е, цитирам: "глас народен, глас Божи" Тогава, на тази среща, бе ясно заявено НЕ желанието да се купува линценза на Литекс. После дойде един за директор, дето не може две приказки на кръст да върже, а иначе пише писма до съд и синдик. Нямам нищо против бореца: Паслар, ама на това му се вика партийно назначение. Слагам мой човек, дето е тъп и послушен, за да върши работа. !

Паслар беше сложен, защото ГГ знае, че Паслар не може да бъде пробит от ББ. Другата причина е, че след фалита на ПФК ЦСКА АД, човекът на тази длъжност няма да може да заема ръководни постове за срок от 5 години.
3. Днес чета, че Локо Сф. са влезли във В група. Ако Ганчев искаше ново дружество, ми да беше започнал преди година в А окръжна (голяма част от феновете, вкл. и аз щяхме да сме две ръце зад него.)

Каква реално е разликата между чисто ново дружество и преименуването на Чавдар, ако и двата варианта бъдат припознати от ОСК ЦСКА?
4. Цигански манталитет: Точно на срещата на Армията, на отправен въпрос към него за това, дали ще има чужденци в ЦСКА, той каза, че тъй като обича да печели, щяло да има. Даде пример с Асприля, като след това заяви: "Обичам да купувам евтино и да продавам скъпо" ТОЧНО това направи и с ЦСКА !!!

Значи е точния човек за нас ..... защото нас ни управляваха едни, които купуваха скъпо, подписваха се под договори за високи заплати и комисионни, спираха да плащат и ..... скъпите трансфери си тръгваха без пари. Точно заради подобни "нецигани" сме сега на този хал!
5. Някак на тъмно станаха работите. Нито медийно стана ясно как точно БФС са отказали лицез, нито как и кой и дали въобще е подал документи, нито Ганчев излезе да каже: ТОВА и ТОВА правя, това мога, това правя.

Подобни неща не могат да стават на светло. ВБ и ГГ се дебнеха какъв ще бъде следващия ход на противника. Ако ГГ нямаше алтернатива от самото начало, то нещата може би щаха да бъдат далеч по-прозрачни.
6. Всичко бе много добре подготвено. От качените в ТР задължения е видно, че в голямата си част същите са надути. Пари имат да получават много фиктивни кредитори, включително и ПФК Литекс (който вече е преобразуван на ЦСКА), т.е Ганчев даже ще изкара и пари от тази несъстоятелност - това вече е за Оскар!

.... ГГ (за сега) си играе картите добре. Все пак времето ще покаже дали ще си изпълни анонса ;)
Последна промяна от Red_Neck на 09 юни 2016 13:15, променено общо 2 пъти.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 09 юни 2016 13:12

k_oleto написа:И аз съм на кръстопът........
Имам критики към Ганчев в следните насоки:
1. Не ме убеди, че няма никаква възможност да се оздрави ПФК-то (нямаше да имам проблем с участие в Б-група, а срока за оздравяване покриваше този за лиценз за Б) Това ми е най-големия проблем !

Пусни си интервюто с леля Дора или ако предпочиташ Сашо Попов от вчера. Забележи какви са отговорите на въпроса възможно ли е да бъде приет оздравителен план до края на месеца... И в двете видеа ще чуеш само, че дотогава е възможно единствено да се внесе такъв. На въпроса - "а да бъде приет?" се почват неща от рода на "е, защо питате сега това", "не можем да кажем"... Поне аз както го разбирам - невъзможно е ПФК да вземе лиценз за Б за следващия сезон. Нищо, че синдичката хем твърди, че е възможно, хем не иска да каже реално кога може да бъде приет оздравителен план. Малко като на теория е възможно, но на практика - не... Освен ако няма удължаване/промяна на срокове за лицензиране и пр. Освен това дори при един приет такъв план, доколкото разбрах - пропуснеш ли вноска се преминава отново към ликвидация...

k_oleto написа:2. Издразни ме с някой действия, в стил мутра от село. По време на първото си появяване пред нас на Армията, каза нещо от сорта: Каквото каже народа - това е, цитирам: "глас народен, глас Божи" Тогава, на тази среща, бе ясно заявено НЕ желанието да се купува линценза на Литекс. После дойде един за директор, дето не може две приказки на кръст да върже, а иначе пише писма до съд и синдик. Нямам нищо против бореца: Паслар, ама на това му се вика партийно назначение. Слагам мой човек, дето е тъп и послушен, за да върши работа. !
4. Цигански манталитет: Точно на срещата на Армията, на отправен въпрос към него за това, дали ще има чужденци в ЦСКА, той каза, че тъй като обича да печели, щяло да има. Даде пример с Асприля, като след това заяви: "Обичам да купувам евтино и да продавам скъпо" ТОЧНО това направи и с ЦСКА !!!
5. Някак на тъмно станаха работите. Нито медийно стана ясно как точно БФС са отказали лицез, нито как и кой и дали въобще е подал документи, нито Ганчев излезе да каже: ТОВА и ТОВА правя, това мога, това правя.
6. Всичко бе много добре подготвено. От качените в ТР задължения е видно, че в голямата си част същите са надути. Пари имат да получават много фиктивни кредитори, включително и ПФК Литекс (който вече е преобразуван на ЦСКА), т.е Ганчев даже ще изкара и пари от тази несъстоятелност - това вече е за Оскар ! Вече писах в темата, но някакви пичове от Ловеч да давали парични заеми на ПФК ЦСКА и задължеията са приети. Смешно е това. То, да се бях сетил и аз да съставя едно договорче и да го подам в съда, че ПФК ми дължи едни евра :) (нямаше да лакумея)

Тук съм съгласен, но очевидно това си му е...стила...

k_oleto написа:3. Днес чета, че Локо Сф. са влезли във В група. Ако Ганчев искаше ново дружество, ми да беше започнал преди година в А окръжна (голяма част от феновете, вкл. и аз щяхме да сме две ръце зад него.)

Доста хора нямаме нищо против, но за съжаление повечето си искат А група... Още една година по долните ешалони и вече ще се познаваме абсолютно всички, които още сме по стадионите.

k_oleto написа:От друга страна:
Не ме бърка под каква юридическа форма ще се състезава ЦСКА в А група. Аз не съм фен на АД, ЕАД, ООД или ЕТ, а привърженик на футболния клуб.
Не броя и титли и купи. Те са си в музея и ако на някой му домъчнее - да иде и да ги види.
Кеф ми е за всички кредитори, които изгърмяха. До колкото успях да видя в Търговския регистър, голяма част от задълженията са към такива фирми и футболери, които не само не заслужават да получат лев, но и ако има опция, бих ги принудил те да върнат парите.
Историята на един отбор никога не изчезва, именно затова се казва: История, а дали този ЦСКА ще бъде моя ЦСКА - не мога да кажа. За сега НЕ Е, дали и кога ще стане.....нямам идея, дано ме убеди някой, че греша. Просто не чувствам този ЦСКА за мой

Има време... Всеки си знае за себе си. За мен би било достатъчно да го възприема, ако с него се свърже емблема, история, играе на Армията и отборът за следващия сезон е изграден на базата на този, който спечели КБ със съответните подобрения, разбира се, но и същия треньор :) Още е рано ;)
Последна промяна от RockSeeker на 09 юни 2016 13:13, променено общо 1 път.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 юни 2016 13:13

CSKA 78 написа:
Не очаквам да има решение на УЕФА, което да спре участието на ЦСКА в А група. Преди решение на УЕФА трябва да има такова от Лицензионната комисия, която в момента разглежда документите. Литекс бе допуснат до участие в Б група. Сега с това преименуване, очаквам в най-скоро време решение на Лицензионната комисия дали всичко е наред и този новосформиран клуб може да участва в първа лига. Нямам индикации от УЕФА. Те няма как да вземат решение, защото още нямат документите. Тепърва ще им пращаме такива“, коментира Колев.

„ПФК ЦСКА АД е дружество, което спечели по спортен път право на участие в Б група. Те са подали документи за лиценз за Б група. Някакви допълнителни документи те не трябва да подават. Има обаче доста критерии, които те не покриват за участие в Б група. От тази гледна точка, имат време до края на месеца, в което да изчистят тези недостатъци. Основните от тях са ясни – задължения към НАП и други задължения. Има и други критерии – човешки ресурс в клуба, футболисти, треньори, школа.

От Гонг

Старото ПФК... :cry: :cry:

Защо не си подчертал със същия ентусиазъм израза "новосформиран клуб"? Забележи - клуб, а не АД.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2016 13:13

1982 написа:Коце, Павел Колев нищо ново не казва, не знам какво си подчертавал и удебелявал, тези неща са ясни.

Ми...бат Али, тогава само на теб и Беладона не са ви ясни нещата! Няма начин да се справите с всичко до края на месеца! А, и до края на месеца Божков няма как да влезе в старото ПФК! То ще е под контрола на Ганчев поне до 20.07.! Време нямате дори за В групата! Кога и школа ще направите?! А, футболисти, като има забрана за картотекиране!? Кога подготовка?! А, треньори кога?! И още, и още...
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”