И аз съм на кръстопът........
Имам критики към Ганчев в следните насоки:
1.
Не ме убеди, че няма никаква възможност да се оздрави ПФК-то (нямаше да имам проблем с участие в Б-група, а срока за оздравяване покриваше този за лиценз за Б) Това ми е най-големия проблем !
2.
Издразни ме с някой действия, в стил мутра от село. По време на първото си появяване пред нас на Армията, каза нещо от сорта: Каквото каже народа - това е, цитирам: "глас народен, глас Божи" Тогава, на тази среща, бе ясно заявено НЕ желанието да се купува линценза на Литекс. После дойде един за директор, дето не може две приказки на кръст да върже, а иначе пише писма до съд и синдик. Нямам нищо против бореца: Паслар, ама на това му се вика партийно назначение. Слагам мой човек, дето е тъп и послушен, за да върши работа. !
3. Днес чета, че Локо Сф. са влезли във В група. Ако Ганчев искаше ново дружество, ми да беше започнал преди година в А окръжна (голяма част от феновете, вкл. и аз щяхме да сме две ръце зад него.)
4.
Цигански манталитет: Точно на срещата на Армията, на отправен въпрос към него за това, дали ще има чужденци в ЦСКА, той каза, че тъй като обича да печели, щяло да има. Даде пример с Асприля, като след това заяви: "Обичам да купувам евтино и да продавам скъпо" ТОЧНО това направи и с ЦСКА !!!
5. Някак на тъмно станаха работите. Нито медийно стана ясно как точно БФС са отказали лицез, нито как и кой и дали въобще е подал документи, нито Ганчев излезе да каже: ТОВА и ТОВА правя, това мога, това правя.
6.
Всичко бе много добре подготвено. От качените в ТР задължения е видно, че в голямата си част същите са надути. Пари имат да получават много фиктивни кредитори, включително и ПФК Литекс (който вече е преобразуван на ЦСКА), т.е Ганчев даже ще изкара и пари от тази несъстоятелност - това вече е за Оскар ! Вече писах в темата, но някакви пичове от Ловеч да давали парични заеми на ПФК ЦСКА и задължеията са приети. Смешно е това. То, да се бях сетил и аз да съставя едно договорче и да го подам в съда, че ПФК ми дължи едни евра

(нямаше да лакумея)
От друга страна:Не ме бърка под каква юридическа форма ще се състезава ЦСКА в А група. Аз не съм фен на АД, ЕАД, ООД или ЕТ, а привърженик на футболния клуб.
Не броя и титли и купи. Те са си в музея и ако на някой му домъчнее - да иде и да ги види.
Кеф ми е за всички кредитори, които изгърмяха. До колкото успях да видя в Търговския регистър, голяма част от задълженията са към такива фирми и футболери, които не само не заслужават да получат лев, но и ако има опция, бих ги принудил те да върнат парите.
Историята на един отбор никога не изчезва, именно затова се казва: История, а дали този ЦСКА ще бъде моя ЦСКА - не мога да кажа. За сега НЕ Е, дали и кога ще стане.....нямам идея, дано ме убеди някой, че греша. Просто не чувствам този ЦСКА за мой