ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2016 12:44

1982 написа:
CSKA 78 написа:
Ходи тогава си купи Мерцедес, но без марката! :lol: :lol: :lol:

Не мога, защото сега тя е собственост на компанията. Но като купя Мерцедес, ако пожелая, мога да продам търговската марка - име и емблема. Но, като ги продам, историята на Мерцедес си остава в моята компания. Аз мога да я правя, каквото пожелая - да я прекръстя, да й направя нова търговска марка ..... но историята й остава. И, ако тя има дългове, примерно, те също си остават в компанията, а не вървят с продадената търговска марка.

Глупости говориш! Продай марката, а след това претендирай, че си Мерцедес! Този, който закупи марката, ще може да продава колите си, ако е автомобилна компания, като Мерцедес! А, ти си пази историята! :lol: :lol:
Кой го прави това в цял свят, да си продаде марката, но да запази компанията?! Нали точно затова има запазени марки!? Разработената и запазена марка продава, а не историята на компанията ! ;) :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 12:45

baraba написа:
1982 написа:
гражданин от село написа:
1982 написа:Футболен клуб ЦСКА. Член на БФС.

Сега каква да ти кажа - че се правиш на улав, не знаеш или лъжеш? :roll:

Не, не се правя, до 1999-а ЦСКА съществуваше по ЗЮЛНЦ, по ТЗ не е имал регистрация.

Лъжеш :!: Илия Павлов му направи регистрация , Любо Пенев си направи друга регистрация и имаше момент , на две ръководства , играчите не знаеха към кое АД са и те така .... това са фактите , ти можеш да продължаваш с лъжите и демагогията , както и да си верваш .... сам ;)

Любо стана президент на съвсем истинското ЦСКА, а Илия Павлов си създаде ПСК ЦСКА АД, като искаше то да бъде ЦСКА по ТЗ. По-късно и Любо направи регистрация по ТЗ, а БФС прие неговата, не тази на Илийчо. Това е.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 юни 2016 12:45

CSKA 78 написа:Малко са тези хора, които са по средата, а още по-малко са "моралистите"! За тези хора, които не робуват на Божков и "морала", за тях има голям шанс да преценят, че новият ЦСКА-София си струва! Останалите шепа "морални" фенове, те са загубена кауза!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Божков" и "морал" в едно изречение ..... безценно! ;)

ПП: ... ако някой друг беше се изправил срещу ГГ в борбата за ЦСКА, щеше да има значително по-голяма подкрепа сред феновете.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 09 юни 2016 12:47

Layne Staley написа:Така си е, но ще има хора като мен които няма да припознаят този отбор и ще спрат с БГ футбола.

То пък сега щото толкова много хора има, които не са спрели с БГ футбола и още повече да са редовни по стадионите, не само на дербита, че чак ме уплаши :lol: Най-смешното е, че голяма част от плашещите с отказване я са стъпили 3-4 пъти на стадиона през последната година, я не, ама иначе са много страшни... :lol: Така като гледам от "редовните" ще спрат да ходят няколко човека от Офанзива... Не е приятно, но ще се преживее някак. И що ли си мисля, че ако нещата се развият според очакванията, ще се върнат/привлекат много повече нови хора... Времето ще покаже :)
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 12:48

CSKA 78 написа:
1982 написа:
CSKA 78 написа:
Ходи тогава си купи Мерцедес, но без марката! :lol: :lol: :lol:

Не мога, защото сега тя е собственост на компанията. Но като купя Мерцедес, ако пожелая, мога да продам търговската марка - име и емблема. Но, като ги продам, историята на Мерцедес си остава в моята компания. Аз мога да я правя, каквото пожелая - да я прекръстя, да й направя нова търговска марка ..... но историята й остава. И, ако тя има дългове, примерно, те също си остават в компанията, а не вървят с продадената търговска марка.

Глупости говориш! Продай марката, а след това претендирай, че си Мерцедес! Този, който закупи марката, ще може да продава колите си, ако е автомобилна компания, като Мерцедес! А, ти си пази историята! :lol: :lol:
Кой го прави това в цял свят, да си продаде марката, но да запази компанията?! Нали точно затова има запазени марки!? Разработената и запазена марка продава, а не историята на компанията ! ;) :mrgreen:

Няма какво да ти обяснявам, ти явно не вдяваш. Търговска марка и компания не са едно и също, а носител на историята е компанията, не търговската марка. Тя просто служи като обозначение на стоките и/или услугите, които компанията продава.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 09 юни 2016 12:48

гражданин от село написа:Дай пример в България някой да е дал и 1 лев за закупуване на клуб? Изключвам далаверата на Черепа с държавата.

Ква далавера , ква държава бре ??? Хахахаах ! Там Томов оперди Митал за 750 000 евро комисионна , от които получи 150 000 , другите ще има да взима :)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 09 юни 2016 12:49

И аз съм на кръстопът........
Имам критики към Ганчев в следните насоки:
1. Не ме убеди, че няма никаква възможност да се оздрави ПФК-то (нямаше да имам проблем с участие в Б-група, а срока за оздравяване покриваше този за лиценз за Б) Това ми е най-големия проблем !
2. Издразни ме с някой действия, в стил мутра от село. По време на първото си появяване пред нас на Армията, каза нещо от сорта: Каквото каже народа - това е, цитирам: "глас народен, глас Божи" Тогава, на тази среща, бе ясно заявено НЕ желанието да се купува линценза на Литекс. После дойде един за директор, дето не може две приказки на кръст да върже, а иначе пише писма до съд и синдик. Нямам нищо против бореца: Паслар, ама на това му се вика партийно назначение. Слагам мой човек, дето е тъп и послушен, за да върши работа. !
3. Днес чета, че Локо Сф. са влезли във В група. Ако Ганчев искаше ново дружество, ми да беше започнал преди година в А окръжна (голяма част от феновете, вкл. и аз щяхме да сме две ръце зад него.)
4. Цигански манталитет: Точно на срещата на Армията, на отправен въпрос към него за това, дали ще има чужденци в ЦСКА, той каза, че тъй като обича да печели, щяло да има. Даде пример с Асприля, като след това заяви: "Обичам да купувам евтино и да продавам скъпо" ТОЧНО това направи и с ЦСКА !!!
5. Някак на тъмно станаха работите. Нито медийно стана ясно как точно БФС са отказали лицез, нито как и кой и дали въобще е подал документи, нито Ганчев излезе да каже: ТОВА и ТОВА правя, това мога, това правя.
6. Всичко бе много добре подготвено. От качените в ТР задължения е видно, че в голямата си част същите са надути. Пари имат да получават много фиктивни кредитори, включително и ПФК Литекс (който вече е преобразуван на ЦСКА), т.е Ганчев даже ще изкара и пари от тази несъстоятелност - това вече е за Оскар ! Вече писах в темата, но някакви пичове от Ловеч да давали парични заеми на ПФК ЦСКА и задължеията са приети. Смешно е това. То, да се бях сетил и аз да съставя едно договорче и да го подам в съда, че ПФК ми дължи едни евра :) (нямаше да лакумея)
От друга страна:
Не ме бърка под каква юридическа форма ще се състезава ЦСКА в А група. Аз не съм фен на АД, ЕАД, ООД или ЕТ, а привърженик на футболния клуб.
Не броя и титли и купи. Те са си в музея и ако на някой му домъчнее - да иде и да ги види.
Кеф ми е за всички кредитори, които изгърмяха. До колкото успях да видя в Търговския регистър, голяма част от задълженията са към такива фирми и футболери, които не само не заслужават да получат лев, но и ако има опция, бих ги принудил те да върнат парите.
Историята на един отбор никога не изчезва, именно затова се казва: История, а дали този ЦСКА ще бъде моя ЦСКА - не мога да кажа. За сега НЕ Е, дали и кога ще стане.....нямам идея, дано ме убеди някой, че греша. Просто не чувствам този ЦСКА за мой

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2016 12:49

Red_Neck написа:
CSKA 78 написа:Малко са тези хора, които са по средата, а още по-малко са "моралистите"! За тези хора, които не робуват на Божков и "морала", за тях има голям шанс да преценят, че новият ЦСКА-София си струва! Останалите шепа "морални" фенове, те са загубена кауза!

ПП: ... ако някой друг беше се изправил срещу ГГ в борбата за ЦСКА, щеше да има значително по-голяма подкрепа сред феновете.

Е, аз нали същото съм написал!? Тези кавички не стоят за украса! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 09 юни 2016 12:50

Red_Neck написа:

Тук си прав ! Но и с този хндикап пак ще победим , защото ние сме на страната на Закона и Морала ! Собствениците на Литекс ще го пият пак !!!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 09 юни 2016 12:52

1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:
гражданин от село написа:
1982 написа:Футболен клуб ЦСКА. Член на БФС.

Сега каква да ти кажа - че се правиш на улав, не знаеш или лъжеш? :roll:

Не, не се правя, до 1999-а ЦСКА съществуваше по ЗЮЛНЦ, по ТЗ не е имал регистрация.

Лъжеш :!: Илия Павлов му направи регистрация , Любо Пенев си направи друга регистрация и имаше момент , на две ръководства , играчите не знаеха към кое АД са и те така .... това са фактите , ти можеш да продължаваш с лъжите и демагогията , както и да си верваш .... сам ;)

Любо стана президент на съвсем истинското ЦСКА, а Илия Павлов си създаде ПСК ЦСКА АД, като искаше то да бъде ЦСКА по ТЗ. По-късно и Любо направи регистрация по ТЗ, а БФС прие неговата, не тази на Илийчо. Това е.

Както и да го усукваш или лъжеш , факта е един : Според собствените ви представи за "морал" и история , сегашното ПФК ЦСКА АД ЕИК 130... има история от 1999 г. до сега и не наследява нищо от ЦДНА или ЦСКА "Септемврийско знаме" примерно , само че в живота нещата са малко по-различни :idea: Както и факта , че след една година примерно никой няма да си спомня за ПФК АД ЕИК 130.... ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Архив”