Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жоазиньо-Защо не е още национал на България
Те цесекарите немогаха да преживеят че Вагнер е национал па камоли ЖО,макар че е мн добър!!!А да не забравяме Тиаго Силва кат играше за Бг сички цесекари се кефеха и никои нищо не казваше ама са нали се сещаш бате.....Само Левски!!!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
шампион е Левски София.
- Al_Abrashev
- Контакти:
Re: Играч на мача Левски-Локо (Пд)
Категорично ДА!Bully_Blue написа:И за мен Зе Соарес е играч на мача.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
Нямам нищо против някой чужденец който наистина е по-добър от нашите стане национал! Засега Жоазиньо според мен е ако не най-добрият в първенството на своята позиция, то е задължително в топ 3! Според мен няма да е лошо да се изчака още малко и тогава да се мисли по въпроса!
Последна промяна от АСМ1899 на 23 мар 2009 14:53, променено общо 1 път.
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
-
stas1990 написа:По-добро крило от Даксон в България НЯМА!!! То изобщо такъв играч като него трудно се намира, дано момчето от Локо Пловдив да отиде направо в чужбина, че ако отиде в друг български отбор, особено Левски, ще се провали, а той има много потенциал още!!! Никой да не ми се сърди за коментара, с никой не се заяждам
Еми то никой няма да ти се сърди, ама не си спомням да е направил нещо запомнящо се на меча срещу Левски...
Не знам защо и как реши, че е найдоброто крило в БГ, май го бъркашс някои друг.
абе левскар съм Жо ми харесва наи много ,но мисля че е прекалено да се продължава с чужденците в националния
ЗЕ,И ГАДЖЕВ!!!
Със синьо знаме в нашите ръце,
шампион е Левски София.
шампион е Левски София.
Без чужденци в националния отбор!Имаме си достатъчно професионални футболисти,нека да ги развиват.Трябва ли всяка маймуна дошла в Цска и Левски да я правим национал?
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Веско Минев или Лусио Вагнер?
Аз предпочитам Веско пред Лусио. Веско е от школата, млад е и има безспорни качества! Лусио трябва да е резерва на Веско, а не обратното! Минаха силните му години. Загуби добрата си форма!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
- Контакти:
stas1990 написа:По-добро крило от Даксон в България НЯМА!!! То изобщо такъв играч като него трудно се намира, дано момчето от Локо Пловдив да отиде направо в чужбина, че ако отиде в друг български отбор, особено Левски, ще се провали, а той има много потенциал още!!! Никой да не ми се сърди за коментара, с никой не се заяждам
Хаха,оправи ми настроението!

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ако продължава да се развива и има правната възможност да играе за България! Защо, не!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!