Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот za nas e toj religiq » 07 юни 2013 21:58

1982 написа:
za nas e toj religiq написа:
Покажи ни един документ от създаването ни 2010 и ще ме убедиш :?

Документ не мога да ти покажа и от закриването на Ботев, това какво доказва, че Ботев не бе закрит ли ?!

Страхотна логика БРАВО ! Значи няма документи за нищо ама сме закрити и сме нов клуб :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2013 21:59

1982 написа:
Кашчей написа:
Питам:Ганчев собственик ли е на Литекс?Желая отговор да или не.. нищо повече.Толкова ли е трудно за червените ви глави?!?

Да, собственик е. Практически.

И кой съд се интересува не от юридически собственик, а от практически?Откога практическият собственик има юридически права, ако не е вписан в управата на дружеството?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 07 юни 2013 21:59

Кашчей написа:Съдът призна Сдружението, което беше правилно.Аз обаче казах друго.. няма как член на БФС да се влее в отбор, който не е член на БФС.Защо Ботев към 2010 не беше член на БФС оставям на теб да разбереш 8-)

И кой каза че няма как , ти ли ? :lol:

Щом той каза, че е така, значи е така! Ясен ли съм?
Последна промяна от Янис Зику на 07 юни 2013 21:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юни 2013 22:00

Страхотна логика БРАВО ! Значи няма документи за нищо ама сме закрити и сме нов клуб :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Да, закрити сте и НАП продава търговската ви марка и емблемата. Нямам документ да ти покажа, приеми че си измислям.

http://www.iusauthor.com/en/%D0%A2argovskata-marka-Botev-Plovdiv-obyavena-na-targ-ot-NAP.html
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
neimar
Контакти:

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот neimar » 07 юни 2013 22:00

CHE написа:Няма друг избор освен Г. Ганчев за величието на Цска в Европа и света .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Нищо против ЦСКА, но наистина ме разсмя от сърце.
Изображение

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2013 22:02

Кашчей написа:
Кашчей написа:
хахахаха..... Металик, който е член на БФС се влял в Ботев, който не е член на БФС.. Пловдивски легенди.И този, който се е влял е дал и правото си (не лиценз, защото за В група не се иска лиценз) на този, в когото се е влял.Ако югоизточната В група не се администрираше в Пловдив дали пак щеше да е толкова нагло вашето поведение?

Това какво ти се иска и си мислиш си е твоя работа , Съда какво казва обаче е друго ! Та на теб ли да вярваме сега :lol:

Съдът призна Сдружението, което беше правилно.Аз обаче казах друго.. няма как член на БФС да се влее в отбор, който не е член на БФС.Защо Ботев към 2010 не беше член на БФС оставям на теб да разбереш 8-)

И кой каза че няма как , ти ли ? :lol:

Канар не е клубна принадлежност, а диагноза.Това съм го разбрал преди 5 години.

ПП-Последен отговор към някой от вас, с диагноза канар!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот Teo » 07 юни 2013 22:02

neimar написа:
CHE написа:Няма друг избор освен Г. Ганчев за величието на Цска в Европа и света .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Нищо против ЦСКА, но наистина ме разсмя от сърце.

''Който се смее последен се смее най-добре'' :lol:

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 07 юни 2013 22:03

ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ, колко фриволно хора, които нямат представа от право коментират, ДОРИ ТЪЛКУВАТ заплетени юридически казуси и конструкции!
БРАВО, слагаме ви за два месеца за съдии и изчиствате натрупаните 15 000 висящи дела!
ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ, ЗА ДА ВИДИТЕ КОЛКО ТОЧНО Е СЛОЖНО!
ПРЕОБРАЗУВАНЕТО БИВА ДВА ВИДА - преобразуване от един вид правноорганизационна форма в друг и преобразуване с една от следните правни фигури - СЛИВАНЕ, ВЛИВАНЕ, РАЗДЕЛЯНЕ и ОТДЕЛЯНЕ!
ДЕРЗАЙТЕ!
Само една забележка, трика в цялата работа е кога и как възниква правоприемството и в каква степен.
ТРИКА Е ДА ГО НЯМА, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ПРИЕМАНЕТО НА ДЪЛГОВЕ, АМА С ТОЯ ТРИК И ИСТОРИЯТА ОТИВА В ИСТОРИЯТА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юни 2013 22:03

Кашчей написа:И кой съд се интересува не от юридически собственик, а от практически?Откога практическият собственик има юридически права, ако не е вписан в управата на дружеството?

Оф, живеем в България, тук е блато, защо на мен ми задаваш този въпрос ??! Аз ти казвам кой е реалният собственик, другото не е от моята компетенция.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 07 юни 2013 22:03

sin4ec написа:
Teo написа:
W84me написа:Не мога да не преклоня глава пред това непорочно зачатие! Ставаме свидетели на нещо невиждано от човечеството вече 2000 години!

колкото и да сучеш думите и да ги въртиш на шишче - марката ЦСКА е вечна! Изображение

Но отборът умира. Вие ставате Литекс София, and nothing else matters. Литекс както и да го кръщавате, си е Литекс. Вашият клуб е фалирал и мъртъв. ЦСКА извървя историческия си път и го приключва. 31 завинаги. И аз мога да прекръстя Марица Белово на ПФК ЦСКА 1923 1948 ЕООД, ама си е Марица. Вие ставате фенове на Ловеч ФК ( София) и точка. Жалко, но факт.

Пълни глупости. Литекс няма да бъдат закрити. Напротив - правят си селекция дори. Явно има някаква "хватка", която никой от нас не знае, а може би става дума за уговорката да се чистят задълженията на равни начала между Титан и група бизнесмени начело с ГГ.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Върни се в “Архив”