ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Долно уйно » 09 юни 2016 00:33

CSKA 78 написа:
honda написа:Литекс си има наложено дисциплинарно наказание,което никой не е отменил( в интерес на истината ,ако имаше начин това наказание да бъде отменено вече щеше да бъде направено). За добро или лошо никой не може да отмени наказанието. Промяната на формата на първенството не отменя дисциплинарните наказания. Както примерно Р.Прохазка няма да играе в пъвия кръг от ППЛ защото си има наложено наказание.
Би ли ми обяснил какво значи "дива карта" - за първи път чувам това понятие във футбола. За тениса или лека атлетика -да ,има го но там организатора на един турнира има право да покани който си иска на турнира по свое осмотрение. Обикновено се определят определен брой бройки според ранглистата в момента и организатора има право да вкара допълнителен брой участници по свое усмотрение.
Аз не виждам как Литекс може да получи лиценз за ППЛ при положение ,че има наложено назание да играе следващия шампионат в Б група(пределно ясно е написано в правилника). Аз лично не съм чул някой от БФС да твърди ,че Литекс ще играе в А група. За Б- няма никакъв проблем. Допускане на Литекс в А група значи ,че всеки може да оспорва резултатите от мачовете си с тях и да иска служебна победа.

Наказанието е Литекс да бъде изваден от бившата А група! И той е бил изваден! Има право да играе в Б група! А за новата лига ще получи дива карта от БФС, както още три други отбора! Колко е трудно това за асимилиране, Хонда?! Стига си писал глупости!

Прохазка и той наказан в бившата А група, защо няма право да играе в първия мач от новата ППЛ?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Beladona

Мнениеот Beladona » 09 юни 2016 00:34

baraba написа:
Beladona написа:
1982 написа:
Beladona написа:На тоя тъп Елек ше му дадат 7500 за 10 години :) по 750 лева на година !!!

Той оня ден седял зад табелката "Литекс" .... ама се объркал, или организаторите се объркали .... абе голямо объркване станало ..... то не били компютри, ми компоти, хаха ..... не било Литекс, ами ЦСКА било.

Цялата им работа на ганчевистите е такава ! :) онова ниското от Микре пробива с агресия, ама засега му показваме кой е по-добрия ...не мисля да си нарушаваме тая добра традиция :)

Сакън недей , в никакъв случай не си променяйте традицията , че ще вземе да се обърка нещо :roll: Досега успяхте да "оздравите" Олд ПФК , спряхте НЮ ПФК , след днескашната пародия и малкото евентуални фенове се разпаднаха , а Гришата ви готви мат в два хода , до две -три седмици , така че в никакъв случай тази традиция не трябва да се нарушава :idea: :mrgreen:

Гришката вече е матиран ! Ще гледа умно , а Рудко ще му е мноооого черен !

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 09 юни 2016 00:35

Beladona написа:Цялата им работа на ганчевистите е такава ! :) онова ниското от Микре пробива с агресия, ама засега му показваме кой е по-добрия ...не мисля да си нарушаваме тая добра традиция :)

:mrgreen:

Вчера и днеска бяхте в "стихията" си.
А с Бабето изтрепахте рибата.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 09 юни 2016 00:39

CSKA 78 написа:
sin4ec написа: Попитах ясно: има ли лиценз пишманцска за Б група, или има лиценз Литекс? Просто е-отговори!

Има лиценз на Литекс за Б група! Има и подадени документи от ЦСКА-София за А група, които се разглеждат в момента, и ще бъде издаден лиценз, когато Изпълкомът узакони новата лига! Мисля, че сага вече трябва да ти е ясно! :shock:

Е тука е най-голямата повърня.Ще издаваме лиценз но след Изпълкома..Добре!Ама ги разглеждаме...документите.По кои Наредби бе палячовци като П.Колев обяви че старите се анулират.Новите се изработвали и до няколко дена щели да са готови. Ама ние разглеждаме документи???Тия олигофрени ли са?Старите наредби не важат а новите не са готови..ма ние весело разглеждаме документи и готвим лиценз по.....никакви наредби!
Последна промяна от icko65 на 09 юни 2016 01:10, променено общо 3 пъти.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 09 юни 2016 00:40

Долно уйно написа:
CSKA 78 написа:
honda написа:Литекс си има наложено дисциплинарно наказание,което никой не е отменил( в интерес на истината ,ако имаше начин това наказание да бъде отменено вече щеше да бъде направено). За добро или лошо никой не може да отмени наказанието. Промяната на формата на първенството не отменя дисциплинарните наказания. Както примерно Р.Прохазка няма да играе в пъвия кръг от ППЛ защото си има наложено наказание.
Би ли ми обяснил какво значи "дива карта" - за първи път чувам това понятие във футбола. За тениса или лека атлетика -да ,има го но там организатора на един турнира има право да покани който си иска на турнира по свое осмотрение. Обикновено се определят определен брой бройки според ранглистата в момента и организатора има право да вкара допълнителен брой участници по свое усмотрение.
Аз не виждам как Литекс може да получи лиценз за ППЛ при положение ,че има наложено назание да играе следващия шампионат в Б група(пределно ясно е написано в правилника). Аз лично не съм чул някой от БФС да твърди ,че Литекс ще играе в А група. За Б- няма никакъв проблем. Допускане на Литекс в А група значи ,че всеки може да оспорва резултатите от мачовете си с тях и да иска служебна победа.

Наказанието е Литекс да бъде изваден от бившата А група! И той е бил изваден! Има право да играе в Б група! А за новата лига ще получи дива карта от БФС, както още три други отбора! Колко е трудно това за асимилиране, Хонда?! Стига си писал глупости!

Прохазка и той наказан в бившата А група, защо няма право да играе в първия мач от новата ППЛ?

Щото си нема дива картичка ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Beladona

Мнениеот Beladona » 09 юни 2016 00:54

Haralampy написа:
Beladona написа:Цялата им работа на ганчевистите е такава ! :) онова ниското от Микре пробива с агресия, ама засега му показваме кой е по-добрия ...не мисля да си нарушаваме тая добра традиция :)

Вчера и днеска бяхте в "стихията" си.
А с Бабето изтрепахте рибата.

Едно бабе е по-стойностно от микренската миекаща гришка !!!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2016 01:03

icko65 написа:Новите се изработвали до няколко дена ама ние разглеждаме документи???Ти олигофрен ли си?

Не, но ти си олигофрен! Вие двамата с Кашчей бързо схващате, но дълго трябва да ви се обяснява! Питай Колев това са негови думи, и повече не ми задавай идиотски въпроси!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 09 юни 2016 01:14

Сектор (Г)анчев- срещу Сектор (Б)ожков ,всеки решава сам за себе си............ :idea:
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 01:23

Аз съм в сектор ЦСКА, за вас не знам, фенове на мутри и престъпници.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 09 юни 2016 01:47

CSKA 78 написа:
icko65 написа:Новите се изработвали до няколко дена ама ние разглеждаме документи???Ти олигофрен ли си?

Не, но ти си олигофрен! Вие двамата с Кашчей бързо схващате, но дълго трябва да ви се обяснява! Питай Колев това са негови думи, и повече не ми задавай идиотски въпроси!

На идиоти-идиотски въпроси!И още един...Някой разбра ли въобще Литекс кога и за какво подаде документи?Щото още за 30.04 излезе в пресата че наред с ПФК ЦСКА и ПФК Литекс е кандидат за Висшата лига!!!!Сега изведнъж П.Колев ръси идиотизми че Литекс кандидатствал и има лиценз за Б група!!!..И продължението на уйдурмата-разглеждаме документите НА Литекс след преименуването /по какви наредби според изложеното в предния ми пост/за участие в елита!!....Сори ама аз не съм идиот!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Архив”