CSKA 78 написа:honda написа:Литекс си има наложено дисциплинарно наказание,което никой не е отменил( в интерес на истината ,ако имаше начин това наказание да бъде отменено вече щеше да бъде направено). За добро или лошо никой не може да отмени наказанието. Промяната на формата на първенството не отменя дисциплинарните наказания. Както примерно Р.Прохазка няма да играе в пъвия кръг от ППЛ защото си има наложено наказание.
Би ли ми обяснил какво значи "дива карта" - за първи път чувам това понятие във футбола. За тениса или лека атлетика -да ,има го но там организатора на един турнира има право да покани който си иска на турнира по свое осмотрение. Обикновено се определят определен брой бройки според ранглистата в момента и организатора има право да вкара допълнителен брой участници по свое усмотрение.
Аз не виждам как Литекс може да получи лиценз за ППЛ при положение ,че има наложено назание да играе следващия шампионат в Б група(пределно ясно е написано в правилника). Аз лично не съм чул някой от БФС да твърди ,че Литекс ще играе в А група. За Б- няма никакъв проблем. Допускане на Литекс в А група значи ,че всеки може да оспорва резултатите от мачовете си с тях и да иска служебна победа.
Наказанието е Литекс да бъде изваден от бившата А група! И той е бил изваден! Има право да играе в Б група! А за новата лига ще получи дива карта от БФС, както още три други отбора! Колко е трудно това за асимилиране, Хонда?! Стига си писал глупости!
Прохазка и той наказан в бившата А група, защо няма право да играе в първия мач от новата ППЛ?