flo написа:Май вече е подписал
Абе той отдавна е подписал, ама факса от Евертън го няма...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
flo написа:Май вече е подписал
Neron написа:
Досега всички футболисти на които ще разчитаме за новия сезон трябваше да са изиграли поне 1-2 контроли и да играят в предстоящите.Не знам тоя дори и да дойде какво сработване ще има с другите как ще се разбират по терена и т.н.
Синьо сърце написа:flo написа:Май вече е подписал
blue avalanche написа:Neron написа:
Досега всички футболисти на които ще разчитаме за новия сезон трябваше да са изиграли поне 1-2 контроли и да играят в предстоящите.Не знам тоя дори и да дойде какво сработване ще има с другите как ще се разбират по терена и т.н.
Значи,ако Ф.Торес изяви желание да играе в Левски,хич да не си опакова куфарите!!!Като не е изиграл 1-2 контролки...
Neron написа:blue avalanche написа:Значи,ако Ф.Торес изяви желание да играе в Левски,хич да не си опакова куфарите!!!Като не е изиграл 1-2 контролки...
Този който има 15 гола в кариерата си да ти прилича случайно на играч който е вкарал 80 гола за Атлетико Мадрид 60 за Ливърпул и да не направил Испания европейски шампион??
Neron написа:blue avalanche написа:Neron написа:
Значи,ако Ф.Торес изяви желание да играе в Левски,хич да не си опакова куфарите!!!Като не е изиграл 1-2 контролки...
Този който има 15 гола в кариерата си да ти прилича случайно на играч който е вкарал 80 гола за Атлетико Мадрид 60 за Ливърпул и е направил Испания европейски шампион??
Nuke написа:Neron написа:Този който има 15 гола в кариерата си да ти прилича случайно на играч който е вкарал 80 гола за Атлетико Мадрид 60 за Ливърпул и е направил Испания европейски шампион??
На мен не ми прилича. И Бил Клинтън не ми прилича на Меглена Кунева. Човекът играе само на една позиция-централен нападател, няма какво да се сработва толкова.В 58 шампионатни мача има 21 гола. какво му е на статистиката?
Синьо сърце написа:flo написа:Май вече е подписал
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта