Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Синьо сърце » 10 юли 2012 12:48

flo написа:Май вече е подписал 8-)

Абе той отдавна е подписал, ама факса от Евертън го няма...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юли 2012 12:57

Neron написа:
Досега всички футболисти на които ще разчитаме за новия сезон трябваше да са изиграли поне 1-2 контроли и да играят в предстоящите.Не знам тоя дори и да дойде какво сработване ще има с другите как ще се разбират по терена и т.н.

Значи,ако Ф.Торес изяви желание да играе в Левски,хич да не си опакова куфарите!!!Като не е изиграл 1-2 контролки... :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 юли 2012 12:57

Синьо сърце написа:

Чакат го с бял гълъб :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 10 юли 2012 12:59

blue avalanche написа:
Neron написа:
Досега всички футболисти на които ще разчитаме за новия сезон трябваше да са изиграли поне 1-2 контроли и да играят в предстоящите.Не знам тоя дори и да дойде какво сработване ще има с другите как ще се разбират по терена и т.н.

Значи,ако Ф.Торес изяви желание да играе в Левски,хич да не си опакова куфарите!!!Като не е изиграл 1-2 контролки... :mrgreen:

Този който има 15 гола в кариерата си да ти прилича случайно на играч който е вкарал 80 гола за Атлетико Мадрид 60 за Ливърпул и е направил Испания европейски шампион??
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юли 2012 13:00

Neron написа:
blue avalanche написа:Значи,ако Ф.Торес изяви желание да играе в Левски,хич да не си опакова куфарите!!!Като не е изиграл 1-2 контролки... :mrgreen:

Този който има 15 гола в кариерата си да ти прилича случайно на играч който е вкарал 80 гола за Атлетико Мадрид 60 за Ливърпул и да не направил Испания европейски шампион??

Ама не можа да се "сработи" в Челси!Защото не е играл в контроли...Предполагам! :lol:
Майтапя се...

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 10 юли 2012 13:05

Neron написа:
blue avalanche написа:
Neron написа:

Този който има 15 гола в кариерата си да ти прилича случайно на играч който е вкарал 80 гола за Атлетико Мадрид 60 за Ливърпул и е направил Испания европейски шампион??

На мен не ми прилича. И Бил Клинтън не ми прилича на Меглена Кунева. Човекът играе само на една позиция-централен нападател, няма какво да се сработва толкова.В 58 шампионатни мача има 21 гола. какво му е на статистиката?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 юли 2012 13:07

Ако получава хубави пасове от Марсиньо, а той определено може да извежда на голова позиция (личи си), и отлични центрирания за глава от Рамос, Старокин, Пинто и компания определено няма нищо за сработване :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юли 2012 13:08

Nuke написа:
Neron написа:Този който има 15 гола в кариерата си да ти прилича случайно на играч който е вкарал 80 гола за Атлетико Мадрид 60 за Ливърпул и е направил Испания европейски шампион??

На мен не ми прилича. И Бил Клинтън не ми прилича на Меглена Кунева. Човекът играе само на една позиция-централен нападател, няма какво да се сработва толкова.В 58 шампионатни мача има 21 гола. какво му е на статистиката?

Дето се казва,Рамос като му я "слага на главата",той да я мушка в мрежата.Какво толкова сложно има!Така го правят и в Евертън,и в Левски! ;)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 10 юли 2012 13:26

Синьо сърце написа:

Ми да звъннат един телефон в Евертън, все пак не вярвам да нямат там такива устройства :lol:
Тоя факс можем да го чакаме до Коледа :lol:

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 10 юли 2012 13:28

Те хората отдавна са им драснали едни мейл, но кой да се сети да си провери пощата. :mrgreen:
И само Левски оле

Върни се в “Архив”