Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ivaka
Контакти:

Re: Допинг скандала в ЦСКА !

Мнениеот ivaka » 27 дек 2011 13:31

Е, браво!
Световната конспирация с отнетия лиценз и намесата на Левски цъфна!
Смятам, че наистина сте прави!
Онези дето ги хванаха от фенклуба на Левски с наркотиците се оказа, че ги бъркали за ЦСКА!
Сега остана само да хванат доставките за червения клуб и всичко е ясно - Левски има пръст в цялата работа...
Само не ми се връзва как така играчи на ЦСКА са се доверили на фенове от Левски да им доставят дрогата!
Търсете връзка между доктора на ЦСКА и феновете на Левски, така връзката и мотива ще се вържат, после ще се оправдавате на воля с лекаря и Левски!
Смъркачи, ясно защо беше тоя силен полусезон!
Въпросът е какво става с точиците взети след смъркане?
Да беше един, да кажеш абе случва се, а то половин отбор, а сигурно са и останалите, но просто не са ги накарали и те да пишкат в шишенцето инак....
Всъщност наистина си бяхте за "В", но проблемът е, че и там не може да се смърка, не знам, просто не знам!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: За допинг скандала и още нещо!

Мнениеот metodito » 27 дек 2011 13:32

PFC Litex написа:
metodito написа:
Beck's написа:Убеден съм че играчите ще го отнесат........

Ти след казанската афера чул ли си някой да го е отнесъл? Разследване нещо?

Двата случая нямат нищо общо ;)

;)
Дали? Две престъпления, които в "бяла държава" ще ги говорят с години, а прокуратура и полиция ще разследват, но в България прокуратурата е адвокатура на престъпността, а полицаите са престъпници на държавна служба.
;)
Извинявай нищо общо да нямат! Две престъпления уронващи авторитета на два футболни клуба.
Две престъпления организирани от собствениците им (най-вероятно). И възмездие за никого
Последна промяна от metodito на 27 дек 2011 13:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 дек 2011 13:34

ivaka написа:Е, браво!
Онези дето ги хванаха от фенклуба на Левски с наркотиците се оказа, че ги бъркали за ЦСКА!
Сега остана само да хванат доставките за червения клуб и всичко е ясно - Левски има пръст в цялата работа...
Само не ми се връзва как така играчи на ЦСКА са се доверили на фенове от Левски да им доставят дрогата!
Търсете връзка между доктора на ЦСКА и феновете на Левски, така връзката и мотива ще се вържат, после ще се оправдавате на воля с лекаря и Левски!
Да беше един, да кажеш абе случва се, а то половин отбор, а сигурно са и останалите, но просто не са ги накарали и те да пишкат в шишенцето инак....
Всъщност наистина си бяхте за "В", но проблемът е, че и там не може да се смърка, не знам, просто не знам!

Хайде сега поеми дъх, успокой се и покажи кой обвинява Левски за този случай.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 дек 2011 13:35

Това което говори адвокатът на ЦСКА http://gong.bg/view_article.php?article_id=244057 е смешно, защото явно забравя, че когато става дума за колективен спорт, всеки един от играч до шофьора на рейса е в доминото, а наказанията са и за клуба.
В този ред на мисли веднага се сещам: когато публиката прави нарушения защо наказват клуба, защо не наказват публиката? - примерно: публиката хвърля предмети по терена, а глобата я плаща клубът, не трябва ли да я плаща публиката и отборът да бъде оневинен
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 дек 2011 13:37

metodito, кой член от футболният и дисциплинарен правилник е нарушен при Казанската афера за да бъде налагана глоба на клуба и глоба на играчите?
Изображение

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 27 дек 2011 13:38

ivaka написа:Е, браво!

Май ти с и този който забърква Левски в този случай, никой и никъде не споменава сините, но ти си зорлия да сте навсякъде!!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 дек 2011 13:43

PFC Litex написа:metodito, кой член от футболният и дисциплинарен правилник е нарушен при Казанската афера за да бъде налагана глоба на клуба и глоба на играчите?

Какъв дисциплинарен правилник. Аз ти говоря за престъпление - от криминален характер. Била замесена тото-мафията. Да бе, да! Нека холандска да е, ние знаем отдека е. И к'во - обвинихме абстрактното чудовище "тото-мафия", казахме "Майната му!" и му турихме пепел. То много лесно така.
Вземането на допинг от спортист освен дисциплинарно е престъпление, което има морална страна.
И при двете ощетената страна е фенът, а облагодетелствана - знаем кои са.
Интересно колко е получил лекарят, за да си плюе на кариерата?
Общото и НАЙ-ВАЖНОТО е, че както при КазанГейт, и тук при СиропГейт истинският виновник ще остане скрит.

алагана глоба на клуба и глоба на играчите

Не искам глоба! Искам разследване, което да покаже резултати. Само дето резултатите могат да посочат един близък на всяка власт човек, който знае много за всичките министърчета-пред(сед)ателчета от Виденов насам. А при допинга може да излезе едно цукало виновно. Ма и то е близко до разни хора и то знае разни неща. Нали знеш, ако ритнеш цукалото какво може да стане? ;)
Такива хора не е добре да се закачат, особено, когато са ти спонсорирали мръсните кандидатски кампанийки.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 дек 2011 14:32

metodito написа: Аз ти говоря за престъпление - от криминален характер

Къде е престъплението от криминален характер което може да бъда наказано от закона в Казанската афера така и не разбрах :roll:
Казанската афера е морално ощетяване на клуба и нищо повече, докато допинг историите освен морална има и наказателна отговорност, и точно за това двата случая нямат нищо общо.
Морално ощетяване на клуб има във всяко едно нарушение, но не всяко е наказуемо.
Изображение

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 27 дек 2011 15:31

PFC Litex написа:Това което говори адвокатът на ЦСКА http://gong.bg/view_article.php?article_id=244057 е смешно,..

Ти си смешен защото явно не си в състояние да проумееш съвсем просто изречение . При положение че играчите не са вземали нищо на своя глава а само това което им е дал лекаря , те нямат никаква вина . При какви условия трябва да се накаже клуба беше обсъждано , явно не са изпълнени .

С Ераносян имаше подобен скандал в Кипър , вижте какви бяха решенията там. Регламетиращите документи там сигурно са други. 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 дек 2011 15:38

Аз изказвам хипотеза.
Общото:
- и двете ..."завери" петнят имената на клубовете и карат запалянковците да се червят.
- и двете ... "завери" са, ако не инициирани от собствениците им, то са с дейното им участие.
- и в двата случая повярвай ми - истинските виновници няма да бъдат разкрити.
Ето поне три общи неща.
Казанската афера е докарала много пари на някого. Това е единственото, което бе казано и най-вероятно е единствената истина по случая. Кой е той?
Ами... помисли. Ако става въпрос за международна престъпна група, както е официалната версия, трябваше да се уведоми Интерпол. Не е направено. Ако обаче не е намесена втора държава, Интерпол няма работа тук.

Върни се в “Архив”