Левски - Локомотив Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Пд

Мнениеот sostenere » 06 ное 2011 20:22

blue avalanche написа:
sostenere написа:Нищо не си разбрал балък, кво си тръгнал да иронизираш с някакви други мачове, този мач с Локо Пловдив е на 100 % уговорен и колкото повече хора го разберат и колкото повече хора си изразят позицията на стадиона, че това не може да продължава така в българския футбол, тогава той ще тръгне нагоре и на клубно и на национално ниво...

"... този мач с Локо Пловдив е на 100 % уговорен..."
Защото,ако не е уговорен,не можем да ги бием или...И двата отбора ли го "уговориха"?Защото на Локо Пд им е хубаво да ги бият...Или само Левски го "уговориха".За да стане 3-2?

Много ясно, че и двата отбора са го уговорили, на обръщачка... Левски може би щяха да бият, това никой не го и оспорва, но мача тотално е в лайна. Кво значение има дали им е хубаво да бият на футболистите на Локо или не, те са едни работници и каквото им кажат това правят.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 ное 2011 20:26

sostenere написа:Много ясно, че и двата отбора са го уговорили, на обръщачка... Левски може би щяха да бият, това никой не го и оспорва, но мача тотално е в лайна. Кво значение има дали им е хубаво да бият на футболистите на Локо или не, те са едни работници и каквото им кажат това правят.

"Много ясно, че и двата отбора са го уговорили, на обръщачка..."
Понеже съм дилетант,а ти,явно,си спец,питам.Защо Лазаров,по твоята логика,не трясна последния фал 5м над вратата,а изсипа топката във вратарското поле?

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 06 ное 2011 20:26

magga написа:А мача гледаш ли ? Защото ако е уговорен за какво го гледаш ? Аз ако знам какъв ще е резултата няма да ида ... Хем дрънкаш глупости,хем не искаш да се обясняваш ... И дай некви доказателства,че е уговорен мача ? Така на думи аз знам числата от тотото :lol:

Е то, ако няма такива като мен, на стадиона няма да има хора изобщо... ще има публика, когато Левски стане шампион, тогава левскарите са хиляди на стадиона, ама има и мачове като с Беласица, в които има по 50 човека на стадиона или гостувания в Мездра с 20-30 човека в сектора за гости. Какви доказателства да ти давам, как да го направя... днес с един приятел като бяхме пред сектор А на полувремето си говорихме, че мача е 1-ца второто полувреме и то не защото Левски са показали някаква игра първото полувреме, а защото така трябва да бъде, какво повече да ти кажа ?
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 06 ное 2011 20:27

А, бе щом Левски не е победил с 2:0, 3:0 и нагоре, мачът е уговорен. Ако някой вкара 2 гола на Левски, мачът е уговорен. С Литекс също беше уговорен.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 06 ное 2011 20:27

sostenere написа:
blue avalanche написа:
sostenere написа:Нищо не си разбрал балък, кво си тръгнал да иронизираш с някакви други мачове, този мач с Локо Пловдив е на 100 % уговорен и колкото повече хора го разберат и колкото повече хора си изразят позицията на стадиона, че това не може да продължава така в българския футбол, тогава той ще тръгне нагоре и на клубно и на национално ниво...

"... този мач с Локо Пловдив е на 100 % уговорен..."
Защото,ако не е уговорен,не можем да ги бием или...И двата отбора ли го "уговориха"?Защото на Локо Пд им е хубаво да ги бият...Или само Левски го "уговориха".За да стане 3-2?

Много ясно, че и двата отбора са го уговорили, на обръщачка... Левски може би щяха да бият, това никой не го и оспорва, но мача тотално е в лайна. Кво значение има дали им е хубаво да бият на футболистите на Локо или не, те са едни работници и каквото им кажат това правят.

Говориш пълни глупости :shock: Положението в края на мача в който П.Илиев ни спаси и то ли беше уговорено ? :o
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 06 ное 2011 20:29

blue avalanche написа:Понеже съм дилетант,а ти,явно,си спец,питам.Защо Лазаров,по твоята логика,не трясна последния фал 5м над вратата,а изсипа топката във вратарското поле?

Слагай малко по-малко запетай, че не ти се разбира много написаното. А въпроса ти е повече от абсурден... :lol:
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 ное 2011 20:30

sostenere написа:
Синьо сърце написа:Абе,ходещият навсякъде-кажи ми колко чешми има на входа на сектор Гости в Стара Загора,хем да осведомиш другите?

Има кръгово преди сектора за гости в Стара Загора, малко по-надолу се събират феновете на Берое, като идваш от гарата минаваш през центъра, оттам през сектора на Берое и след това е кръговото и сектора за гости... Откъде да знам колко чешми има.. аз като ходя на мачове пия бира... :lol:

Другото е така,а чешмите са...нула.И ако ти пратя снимка,веднага ще видиш,че не си прав за ходенето по мачове и форума.Щото сме 300-400 души,дето за 15 години няма как да не си знаем физиономиите.Инак си прав,че наживо личат някои неща,дето не се виждат по тв-но много нервно го даваш...Аз бях отчаян преди няколко кръга-сега съм оптимист-с треньор шансовете ни нарастват многократно.За Загора се колебая,на другото гостуване няма да ида-виж,напролет са Ловеч,Пловдив,живи здрави!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 06 ное 2011 20:32

sostenere написа:
magga написа:А мача гледаш ли ? Защото ако е уговорен за какво го гледаш ? Аз ако знам какъв ще е резултата няма да ида ... Хем дрънкаш глупости,хем не искаш да се обясняваш ... И дай некви доказателства,че е уговорен мача ? Така на думи аз знам числата от тотото :lol:

Е то, ако няма такива като мен, на стадиона няма да има хора изобщо... ще има публика, когато Левски стане шампион, тогава левскарите са хиляди на стадиона, ама има и мачове като с Беласица, в които има по 50 човека на стадиона или гостувания в Мездра с 20-30 човека в сектора за гости. Какви доказателства да ти давам, как да го направя... днес с един приятел като бяхме пред сектор А на полувремето си говорихме, че мача е 1-ца второто полувреме и то не защото Левски са показали някаква игра първото полувреме, а защото така трябва да бъде, какво повече да ти кажа ?

:mrgreen: Че ти нищо не каза и аз като видях Иво главата да влиза с Лил казах,че ще оклепа мача и го направи,ама това по план ли е било :lol: Какво повече да ти кажа,явно бирата ти е по-интересна от любимия отбор,защото хем не си фен на форумите,хем пишеш тук,а и провокираш само глупости,защото за мен мача беше много слаб за нас,ама Арш си свърши работата или искаш да кажеш,че са го оставили да вкара

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 ное 2011 20:34

sostenere написа:
blue avalanche написа:Понеже съм дилетант,а ти,явно,си спец,питам.Защо Лазаров,по твоята логика,не трясна последния фал 5м над вратата,а изсипа топката във вратарското поле?

Слагай малко по-малко запетай, че не ти се разбира много написаното. А въпроса ти е повече от абсурден... :lol:

Запетаите са колкото трябва,според българската граматика.
Задавам въпросът опростено:
Ако мачът е бил "уговорен" за 3-2,защо Лазаров не профука последния фал,а изсипа топката във вратарското поле пред Илиев?Сега въпросът разбираем ли стана?

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 06 ное 2011 20:36

sostenere написа:
LaRgO написа:А, бе щом Левски не е победил с 2:0, 3:0 и нагоре, мачът е уговорен. Ако някой вкара 2 гола на Левски, мачът е уговорен. С Литекс също беше уговорен.

Мачът с Литекс не е бил уговорен... абсурдно е да се твърди такова нещо.

То е абсурдно да се твърди и, че този мач е уговорен. Иначе защо този мач е уговорен, а с Литекс не е ?

Върни се в “Архив”