Бахти човека си, верно!
Съжалявам нещастният ти живот. И ок, носи ти някаквo усещане за себереализация и т.н. Може и да вдигнеш самолета да ти помага, но спри се!
Не знам санитарите как са ти позволили да ползваш компютър, но са в голяма грешка.
Предполагам, че не само не изпитваш негативни чувства към Гонзо, а точно обратното. Просто си садо-мазо или нещо такова. И си бърши клавиатурата след като постваш, че влагата я разваля.
===============================================================================
Личи си ,кои има "вземане-даване " с психолозите . Много си навътре в нещата

)
То не остана нормален фен на Левски ,който да каже нещо добро за инженера , а тоя тук , тръгнал психологически профили да прави и да съжалява .
Абе ей , странни ми субекте , тебе те знаем още от доста отдавна и по точно от времето , когато ни обясняваше как гонзо бил идеалния за Левски , така че не е зле ти и такива гугутки като тебе да се пръждосат веднъж завинаги от този форум .Ти ако си левскар , аз главата си режа, просто най-обикновена гугутка .
Дойде човека (Костов) изгледа два мача на Левски и каза -"тоя отбор за нищо не става " , а ти си тръгнал тука да ми защитаваш главния виновник за състоянието на отбора....аре марш бе .
п.с * главния виновник , като изключим тара , който го държа три години , а и продължава да го държи.