Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

zlobul
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот zlobul » 10 ное 2011 12:06

Надявам се да не са като орел, рак и щука и да успеят да се сработят.
Макар, че е странно , на ерудиран човек като Ники Костов, точно човек като "Гонзо" да му е шеф ...
==============================================================================================
Тука го каза вече :))) . Го*ньо става за шеф или на пещерните хора или на "петкановците" от острова на Робинзон Крузо , ама и те няма да го изтраят .Без да се изсилвам , ще кажа че гонзо ми стана най противната личност , която се е подвизавала на герена ....тоя задмина и гибона , който се продаде на турците .

П.С . уникално глупав човек , на които беше даден уникален шанс (такъв не е даван на никой друг досега).
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2011 15:05

zlobul написа:Надявам се да не са като орел, рак и щука и да успеят да се сработят.
Макар, че е странно , на ерудиран човек като Ники Костов, точно човек като "Гонзо" да му е шеф ...
==============================================================================================
Тука го каза вече :))) . Го*ньо става за шеф или на пещерните хора или на "петкановците" от острова на Робинзон Крузо , ама и те няма да го изтраят .Без да се изсилвам , ще кажа че гонзо ми стана най противната личност , която се е подвизавала на герена ....тоя задмина и гибона , който се продаде на турците .

П.С . уникално глупав човек , на които беше даден уникален шанс (такъв не е даван на никой друг досега).

Бахти човека си, верно!
Съжалявам нещастният ти живот. И ок, носи ти някаквo усещане за себереализация и т.н. Може и да вдигнеш самолета да ти помага, но спри се!
Не знам санитарите как са ти позволили да ползваш компютър, но са в голяма грешка.
Предполагам, че не само не изпитваш негативни чувства към Гонзо, а точно обратното. Просто си садо-мазо или нещо такова. И си бърши клавиатурата след като постваш, че влагата я разваля.
Мислех да не ти обръщам внимание, ама не може. Ти сипеш вулгаризмите си навсякъде.
Освен да съм се объркал и да си обикновен червен провокатор...
"Уникално глупав" не можеш да определяш кой е. Ако и в офлайн живота си такъв, какъвто си и онлайн, на теб и с миксер не ти позволяват сигурно да работиш...
Пубер недорасъл!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 ное 2011 15:27

Бахти човека си, верно!
Съжалявам нещастният ти живот. И ок, носи ти някаквo усещане за себереализация и т.н. Може и да вдигнеш самолета да ти помага, но спри се!
Не знам санитарите как са ти позволили да ползваш компютър, но са в голяма грешка.
Предполагам, че не само не изпитваш негативни чувства към Гонзо, а точно обратното. Просто си садо-мазо или нещо такова. И си бърши клавиатурата след като постваш, че влагата я разваля.
===============================================================================
Личи си ,кои има "вземане-даване " с психолозите . Много си навътре в нещата :))
То не остана нормален фен на Левски ,който да каже нещо добро за инженера , а тоя тук , тръгнал психологически профили да прави и да съжалява .
Абе ей , странни ми субекте , тебе те знаем още от доста отдавна и по точно от времето , когато ни обясняваше как гонзо бил идеалния за Левски , така че не е зле ти и такива гугутки като тебе да се пръждосат веднъж завинаги от този форум .Ти ако си левскар , аз главата си режа, просто най-обикновена гугутка .
Дойде човека (Костов) изгледа два мача на Левски и каза -"тоя отбор за нищо не става " , а ти си тръгнал тука да ми защитаваш главния виновник за състоянието на отбора....аре марш бе .

п.с * главния виновник , като изключим тара , който го държа три години , а и продължава да го държи.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 ное 2011 15:35

zlobul написа:Личи си ,кои има "вземане-даване " с психолозите . Много си навътре в нещата :))
То не остана нормален фен на Левски ,който да каже нещо добро за инженера , а тоя тук , тръгнал психологически профили да прави и да съжалява .
Абе ей , странни ми субекте , тебе те знаем още от доста отдавна и по точно от времето , когато ни обясняваше как гонзо бил идеалния за Левски , така че не е зле ти и такива гугутки като тебе да се пръждосат веднъж завинаги от този форум .Ти ако си левскар , аз главата си режа, просто най-обикновена гугутка .
Дойде човека (Костов) изгледа два мача на Левски и каза -"тоя отбор за нищо не става " , а ти си тръгнал тука да ми защитаваш главния виновник за състоянието на отбора....аре марш бе .

Кога ТОЧНО Костов е казал,че "този отбор за нищо не става"?
Ако metodito е левскар,ще си отрежеш ли наистина главата и да зарадваш много потребители на този форум?
Защо ми се струва,че АБСОЛЮТНО не си този,дето да определя кой ще стои във форума и кой не?Така,че не е зле ти и такива "орли" като тебе да понижите октавата,че от вашите писъци и хленчове боли глава.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2011 15:43

Злобно, низко човече, ако ми бе чел мненията в последната седмица щеше да разбереш, че защитавам личността на Гонзо и фигурата на "синята деветка", на човека, който даваше и дава всичко, което може за този клуб и отбор.
Човекът, който на много хора е носил толкова радост, колкото ти злоба не можеш изпита и за 100 години!
Що ли ти обеснявам... все едно пък ще разбереш...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 ное 2011 15:49

Кога ТОЧНО Костов е казал,че "този отбор за нищо не става"?
Ако metodito е левскар,ще си отрежеш ли наистина главата и да зарадваш много потребители на този форум?
Защо ми се струва,че АБСОЛЮТНО не си този,дето да определя кой ще стои във форума и кой не?Така,че не е зле ти и такива "орли" като тебе да понижите октавата,че от вашите писъци и хленчове боли глава.
=======================================================================
и втория мишок изскочи , сега остана да се появи и синия шампион и ще станете светата троица , единствените във форума , които се въртят като фурнаджийски лопати и се извиняват за това , че не били "прогледнали" .....айде нщма нужда .

1-есенцията на всичко това , което каза костов след мача с локомотив е това -сещай се или всеки път трябва да ти се превежда . Спореше и за една пресконференция , ама като ти казах минутата и секундатат в която инженера намигва и шепне "ниско" се скри .
2-заради две-три "гугутки " , няма как да се изнеса от форума
3- станахте за та*ак ....един път гонзо бил правилния , после не .тара не бил правилния , ама без него неможело
Абе що не ходите си ..........,лицемери !

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 10 ное 2011 15:57

zlobul написа:Кога ТОЧНО Костов е казал,че "този отбор за нищо не става"?
=======================================================================
и втория мишок изскочи , сега остана да се появи и синия шампион и ще станете светата троица , единствените във форума , които се въртят като фурнаджийски лопати и се извиняват за това , че не били "прогледнали" .....айде нщма нужда .

1-есенцията на всичко това , което каза костов след мача с локомотив е това -сещай се или всеки път трябва да ти се превежда . Спореше и за една пресконференция , ама като ти казах минутата и секундатат в която инженера намигва и шепне "ниско" се скри .
2-заради две-три "гугутки " , няма как да се изнеса от форума
3- станахте за та*ак ....един път гонзо бил правилния , после не .тара не бил правилния , ама без него неможело
Абе що не хидите си ..........,лицемери !

Виж приятел...аз също съм бил от хората, които е защитавал Гонзо и съм искал да му се даде шанс за треньор на Левски, защото най-малкото го заслужава. Георги Иванов е един от малкото истински Левскари, който никога не е ощетявал клуба и не е казал една лоша дума за него! И съм почти сигурен, че дори утре да напусне доброволно или бъде уволнен пак няма да каже нищо против никой! Май всички забравиха колко човека си мълчаха като попове, докато бяха на служба в клуба, а след това почнаха да си отварят устите! Много хора забравиха колко "левскари" и легенди на клуба нападнаха Гонзо, и той не отговори на нападките на никой (поне аз не знам да е отговарял). Да, аз също съм от хората, които уважават Гонзо и няма да кажа лоша дума за него!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 ное 2011 16:01

Абе мушмурок не ми споменавай ника безпричинно и се скрий някаде, че постовете ти смърдят на запъртък. От пумиите ти се разкараха повечето свестни потребители с истински стойностни мнения...кво ли ти обеснявам точно на теб....
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 ное 2011 16:26

гу гу гу батковщината е заляла форума .
чемпиън , ....щех да се обърна към теб по друг начин , ама рискувам бан за 1 месец поне , така че ще спестя епитетът .
Та , ще ми кажеш ли точния резултат на берое-Левски , че да си заложа къщата , колата и т.н :)!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 ное 2011 16:38

"блу" я ме светни , кое е стойностното за теб и какви трябва да са приоритетите на феновете на Левски ,
Батков и Гонзо -завинаги в ЛЕВСКИ ли ? , или таз година "Казанска криза" , а догодина -финансова .
Таз година "ратко " , догодина - " батко" .Таз година "търнава" , догодина " зад-търнава"

п.с Колко малко му трябва на един човек , особено човек-гугутка , една смяна на треньора и забравяме три годишения срам.
НА ПОСЛЕДНИТЕ ТРИМА .......ТОЛКОВА ВИ Е И ЛЕВСКАРЩИНАТА .ИМЕННО ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС , ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ НЕКАДЪРНОСТ , ДВУЛИЧИЕ И ЛЪЖИ В ЛЕВСКИ . РАЗХОДЕТЕ СЕ МАЛКО И ПОПИТАЙТЕ ХОРАТА ИЗВЪН КРЪГА -ГУГУТКА-ГОНЗО-БАТКОВ , КАКВО МИСЛЯТ ДА ВИ ..........ЛИЦЕМЕРИ

Върни се в “Архив”