Гент - Левски 01.12.2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.

Мнениеот tatusindo » 02 дек 2010 00:13

Blue_Lion написа:Най-лесно е да се плюе ! Преди няколко месеца дори не можехме да си помислим,че ще играем в ЛЕ,а сега говорихме дори за зимуване там ! В България футбола беше унищожен,и днес за пореден път това се доказа ! Най-малкото вижте манталитета на двата отбора,за стадиона,който не е кой знае какво,въобще да не говорим ! Слаби сме и това е,говоря за всички БГ отбори ! Левски направи всичко възможно според силите си,за което мога да кажа само едно нещо - благодаря момчета ! Гадно ми е,но това е футбола! Най-смешното е,че на мача със Спортинг ще дойдат максимум 10 хил. човека :shock:

Божо,голям си ! Левскарите в Белгия - ОГРОМНИ !!!

САМО ЛЕВСКИ...Сега и ЗАВИНАГИ :!:

Напълно съм съгласен!!!И все пак като се сетиш за мача с Лил-влиза Иво и след 10 секунди си вкарва автогола-не те ли хваща яд,сега щяхме само да си чакаме Спортинг със резервите им,ама .........
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 02 дек 2010 00:13

Яд ме е, че загубихме по този начин. На този терен трябваше да излязат биткаджии а не Жо и Младенов. Имам чувството, че имаме само една тактика и друго неможем.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 02 дек 2010 00:13

Blue_Lion написа:Най-лесно е да се плюе ! Преди няколко месеца дори не можехме да си помислим,че ще играем в ЛЕ,а сега говорихме дори за зимуване там ! В България футбола беше унищожен,и днес за пореден път това се доказа ! Най-малкото вижте манталитета на двата отбора,за стадиона,който не е кой знае какво,въобще да не говорим ! Слаби сме и това е,говоря за всички БГ отбори ! Левски направи всичко възможно според силите си,за което мога да кажа само едно нещо - благодаря момчета ! Гадно ми е,но това е футбола! Най-смешното е,че на мача със Спортинг ще дойдат максимум 10 хил. човека :shock:

А колко да отидат бе пич?!?!?40 000 хил. ли искаш на тези безхарактерни футболисти?!?!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 02 дек 2010 00:14

Аз се чудя защо не се играха мачове през месец Ноември ами праграмата е така направена че трабваше да се играят срещите при такива условия.Не че е оправдание но със сигурност това попречи повече на нас.

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 02 дек 2010 00:14

SAMP написа:
storm написа:Еми ....добре играха момчетата жалко че отпаднаха, поне да бият Спортинг за престиж се надявам.

Абе момчета,вие от футбол разбирате ли?!?!?!
Кой игра добре??????С такива разбирачи по трибуните ще чакаме скоро да има пак Бате и Тампере.Нямаме халф,защитник,дефанзивен халф,дясно крило.Кой играе добре???
Тва е най-смешната възможна група,кои са тия Гент?!?!Динамо Загреб отиде в Белгия и смаза Брюж с 2-0!!!Единствено тежкото време ни спаси от разгром!!!!!!Просто сме слаби и ръкожодството трябва да си го признават,а не да ми замазват очите с:Нямаме шанс,Трябва ни опит,готви ме се сериозно,отиваме да ги смажем и т.н.!!Просто на играчите им липсват елементарни неща:пас от 5 метра буркат,не могат да спрат топката,не могат да се пласират.Абе просто нямам думи!!!Всяка година едно и също и после пляскаме с ръце и....живота продължава.Безобразен и безидеен Левски,тва е реалността!!!

Тогава не бъди левскар ве ХЕЙТЪР. Гледай Челси например и се кефи как печелят :x :x
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 02 дек 2010 00:14

Що така става винаги????Много ме е яд

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 дек 2010 00:14

сини богове написа:Яд ме е, че загубихме по този начин. На този терен трябваше да излязат биткаджии а не Жо и Младенов. Имам чувството, че имаме само една тактика и друго неможем.

то няма и кой да ги смени - кой ? Сашо Киров ли, той ли ще ни е биткаджията, излязохме с най-доброто налично, видя се че смените само влошиха нещата....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 дек 2010 00:14

Не можем да надскочим възможностите си!При положение,че един от малкото качествени офанзивни футболисти(Дарко) отсъстваше,че титулярният десен защитник се контузи(не знам в какво състояние доигра мача Минев)какво повече можехме да очакваме?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 дек 2010 00:15

Пичове, не отговаряйте на провокации, да не пострадате и вие! Коментирайте си мача и играта спокойно! Затова сме тука!....

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 дек 2010 00:16

kartago написа:

Павка, съгласен съм с теб! Но в България си имаме един огромен проблем! Ние НИКОГА не трупаме опит! Не си вадим поуките! Говоря за всички български отбори, и за мисленето ни! Виж какво постигнахме 94-а? Да не би да го развихме? Тогава развенчахме един силен отбор на Франция, после те се стегнаха и станаха световни шампиони! "Левски" с приказката си в Европа, защо не се разви това нещо, защо не се извадиха поуки и не се продължи напред, а винаги назад и отначало?! Сега слушам Кривия, "обичаме да правим трагедии", ама не да обичаме, обаче пък дайте да си извадим поуките и да се стреснем малко! Не едно и също всеки път!!!!!

Спри един човек на улицата,и ако се интересува поне малко от футбол,с детайли ще ти каже какво трябва да се направи,за да тръгнем нагоре...проблема е,че много се говори и малко се действа ! Сашо е прав,не трябва да се правят трагедии,просто това е реалността !
Изображение

Върни се в “Архив”