ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Мнениеот зеленобелия » 07 мар 2010 18:27

Още от първия мач започнаха съдийските аванти.

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 07 мар 2010 18:27

Жалки сте,Жалки сте и пак жалки сте.Ненавиждам начина ви на съществуване в последните години.Не ви ли е срам ве нагледци-да вие същите дето най ревете от съдии.Е ето ви го честното съдийство,ето ви нещата вече се нареждат след като махнахте шафа на съдиите.Нямам думи след такъв мач.
Дайте дузпа спасете левски.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 мар 2010 18:30

bossar написа:Покажи ми го къде го пише и ще се съглася-дузпата на Ман сити срещу Челси с ръце или с тяло беше -погледни и коментирай тогава.

Наистина ли трябва да доказвам, че борба тяло в тяло няма как да бъде нарушение? То в случая даже нямаше борба, а просто подпиране гърди в гръб! Погледни при произволен ъглов удар какво се случва! Ми то по твоята логика трябва да се свирят дузпи нонстоп за подобно нещо!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2010 18:30

vaskonti написа:Това опит за строумие ли е? Във футбола можеш да буташ с тяло и това не е нарушение. Не мога да повярвам, че се налага да уточнявам подобно нещо, което според мен се знае от всеки, ама явно не е от всеки. Ако и бутане с тяло се свири нарушение, то тогава би трябвало на практика всяко докосване да е фаул. Което очевидно е тъпо!

Никакви бутания В ГРЪБ НА СЪПЕРНИКА ....с каквото и да било, НЕ СА РАЗРЕШЕНИ !
Искаш да ми кажеш....че някй защитник, ще се засили и ще бутне с гърди някой в гръб.....и това не е нарушение ? ? ?
Нямаш право да буташ никой, щом той е заел по добра позиция от теб....това го пише във всички учебници по футбол.... ;)
.................................................................................................................

Мацек написа:СМЕЕЕХ!

Нали знаеш, кой се смее безпричинно ? .... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 07 мар 2010 18:31

slavia_forever написа:
Gutev написа:
slavia_forever написа:Защото има и отбори, чиито съдийски грешки не се случват толкова често в тяхна полза. Както има и отбори, при които свиренето в тяхна полза е стандарт.

Добре, значи излиза че и свиренето срещу нас е стандарт, но явно се коментира само удобното

Аз даже и не си направих труда да коментирам в детайли, както и да визирам който и да било. В случая пак казвам, Левски заслужававаше повече победата, но съм отвратен от начина, по който я постигна.

Беше ли толкова отвратен,когато ритуално ни убиха във Варна? Тогава май будната ти бяла съвест си беше взела почивен ден :o От теб обаче може да се очаква подобно мнение,когато става въпрос за Левски! Да истина е съмнителна дузпа. Погледнете обаче как играха Чуковете,като гладиатори в женска баня! Защо не се отвратиш от удара по Петков? Е твоя си работа. Поне сентенций няма под мненията ти! Само Левски!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 мар 2010 18:32

30 измислени титли викаш така ли?Добре,МЕЦИ,а друго нещо имаш ли да кажеш по темата защото последния ти коментар е СПАМ!Или няма какво да кажеш май,а? ;)
Последна промяна от delqnski47 на 07 мар 2010 18:34, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

mOvE_
Контакти:

Мнениеот mOvE_ » 07 мар 2010 18:32

BOCA. написа:
Madridist написа:
mOvE_ написа:Много смешен и жалък ЛЕВСКИ!Абсолютно безидеен!Проблемът на Левски, е че нямя треньор!!! И докато не бъде намерен такъв, представянето на отбора ще е такова! ЖАЛКО!

Много точен коментар. Поне за мен Гонзо не е никакъв треньор. Може ли при резултат 1-1 и червен картон за Миньор да играе с четирима защитници. Да не говорим, че предвид слабата игра днеска на сините футболисти не направи никакви смени и опити за промяна,единствено смени Сърмов и то защото получи контзуия.

Бреййй,много разбирате бе!!!!С трима защитници-една контра и гол и пак Гонзо виновен.Плюхте Кокала,сега Гонзо.Кой ви трябва?Румънеца в чорбата по-добър ли е и какви пари взема?

Първо не съм бил сред тези, които псуваха Кокала макар и да не го харезвах! А що се отнася до Андоне, убеден съм, че разбира треньорството повече от Гонзо! Справка мача с Литекс (2-2), припомни си смените на почивката и червените картони и направи връзка! Моето мнение, е че на ЛЕВСКИ му трябва треньор! Гонзо не става за тази работа!

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 07 мар 2010 18:32

Мнениеот aide_morqci на 07 Мар 2010 17:27
Жалки сте,Жалки сте и пак жалки сте.Ненавиждам начина ви на съществуване в последните години.Не ви ли е срам ве нагледци-да вие същите дето най ревете от съдии.Е ето ви го честното съдийство,ето ви нещата вече се нареждат след като махнахте шафа на съдиите.Нямам думи след такъв мач.
Дайте дузпа спасете левски.

Може и 2 :) Има една песен-"Морякът удавник съм аз" :)
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 07 мар 2010 18:33

СЪДИЯТА В ПЪРВИЯ МОМЕНТ НАИСТИНА НЕ БЕШЕ УБЕДЕН, КАТО СИ МИСЛЕШЕ ЧЕ ЗАЩИТНИКА БУТНА С ТЯЛО АНТОНОВ, НО КОГАТО ВИДЯ ОБУВКАТА В КАЛТА ,РАЗБРА ЧЕ НАПАДАТЕЛЯ НЕ СЕ СЪБУ САМ, ЩОТО ПАДНА СИЛНО РАЗКРАЧЕН ,ЗАТОВА И СВИРНА КЪСНО ДУЗПАТА.ЗА МЕН СЪЩО В ПЪРВИЯ МОМЕНТ МИ СЕ СТОРИ ЧЕ Я СВИРЯТ ПРЕСИЛЕНО !НО ПОСЛЕ ГЛЕДАХ ПОВТОРЕНИЕТО И СЕ УБЕДИХ ЧЕ Я ИМА,НО ЦЕСЕКАРИТЕ НЯМА ДА Я ВИДЯТ ТАКА КАКТО НИЕ Я ВИЖДАМЕ,ПО ПРАВИЛНИК НАСТЪПВАНЕТО Е ГРУБ ФАУЛ И СЕ НАКАЗВА С ПРЯК СВОБОДЕН УДАР,В СЛУЧАЯ ДУЗПА.
Изображение

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 07 мар 2010 18:34

THE G.A.M.E написа:
vaskonti написа:Това опит за строумие ли е? Във футбола можеш да буташ с тяло и това не е нарушение. Не мога да повярвам, че се налага да уточнявам подобно нещо, което според мен се знае от всеки, ама явно не е от всеки. Ако и бутане с тяло се свири нарушение, то тогава би трябвало на практика всяко докосване да е фаул. Което очевидно е тъпо!

Никакви бутания В ГРЪБ НА СЪПЕРНИКА ....с каквото и да било, НЕ СА РАЗРЕШЕНИ !
Искаш да ми кажеш....че някй защитник, ще се засили и ще бутне с гърди някой в гръб.....и това не е нарушение ? ? ?
Нямаш право да буташ никой, щом той е заел по добра позиция от теб....това го пише във всички учебници по футбол.... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=c4Ix88eKViM
тук може да видите дузпата срещу Белами-блъскане без ръце-за тези без фантазия една визуализация

Върни се в “Архив”