Италианската Серия ''А'' - сезон 2024/2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: Италианската Серия ''А'' - сезон 2024/2025
Покрай фурора, който прави футболният Маклауд, изобщо не се чува нищо за Лоботка, а това момче правеше невероятни неща в предишни сезони на Наполи.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Болоня започна да губи от инерцията и вероятно единствената им надежда остава финала.Ще бъде жалко след такова самораздаване,накрая да си остане само със спомените за добрата игра,но понеже Италиано ми изглежда симпатично треньорче,дано тая загуба от Милан е била тактически нужна!Очаквам финала с интерес :oops:
Канех се да нахуля Лацио, а те взеха, че прецакаха Ювентус. Самоубийствен хикс и в комбинация със загубата на Болония се отваря отличен шанс за Рома. Е тегаво е ще в Бергамо, спор няма.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
За малко Лацио да остане твърдо в ЛЕ. Имаше удобството да играе с човек повече 30 м. и шанса да изравни в 96м.
На този етап,който сгреши фрапантно се прощава с намеренията си.Същото важи и за Рома,очаквам тежък мач с непредвидим край :?:
На този етап,който сгреши фрапантно се прощава с намеренията си.Същото важи и за Рома,очаквам тежък мач с непредвидим край :?:
Пак казвам:
rhaegar написа:Наполи са Тотнъм, имат шанс, от който няма да се възползват.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Те по принцип с този състав нямат място изобщо в борбата за титлата. :lol: Реално се надхвърлят.
Ще е престъпление тези да са шампиони.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Голяма издънка на Наполи, но хубавото е, че можеха да си я позволят. 2 победи и титлата е тяхна, което ще си е постижение без Осимен и Кварацхеля.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley