Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bellamy_99

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот bellamy_99 » 27 юли 2016 15:57

1982 написа:
bellamy_99 написа:Аз не защитавам никой. Просто тази новина прочетох преди няколко дни от една от Прасмедиите. А иначе, кой решава, дали даден човек е мутра или престъпник? Предполагам, че не си ти... по същата логика аз мога да кажа, че ти си наркоман и педофил...

Никой не решава, в България мутри и престъпници няма, просто борците се оказаха мега интелигентни момчета и икономически гении, които, нищо че трудно връзват две сносни приказки, направиха имане в кристално чистите години на 90-те .....

Значи признаваш, че си педофил и изнасилвач? А може ли да ми кажеш поне един чист бизнесмен(по твоите разбирания) в България. Само не с ДП. МОЛЯ!
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 юли 2016 16:02

russia написа:
bellamy_99 написа:
russia написа:
Red Warrior написа:Не знам за какво още спорите. Старото дружество фалира и избора е, или ЦСКА да изчезне от футболния живот, или да приемем сегашната ситуация. Надявам се никой не мисли, че на летището и с ново дружество онова е автентичното ЦСКА. Историята с Литекс дразни, но за това имаше голяма заслуга и "оздравителя" Божков (Шиши).

Ганчев що не го играе и той оздравител? Нали внесе ОП? Направиха ли корекциите? Или пушилката беше докато му дадат стадиона и базите?

ВБ можеше да стори това... Нали беше голям радетел за оздравяване... Защо не внесе корекциите? Или на него също му беше само до базите??

Ти хамав ли си?
Какви корекции да внася Божков, след като още преди да е изтекъл срока за внасянето им, Кралев се произнесе в полза на Ганчев. Какво да оздравява, след като клуба остава без стадион? Един вид неговия план го скъсаха пред очите му , а Ганчев го погалиха по главицата поощрително. Е, взе си ГГ каквото му трябваше, айде да го видим сега как оздравява.
П.с. И да не забравите да отидете 15 000 на мача със Славия? СС каза, че очаква мощно припознаване. :lol:

Ако не се лъжа базите ги отнеха в четвъртък - един ден преди изтичането на крайния срок (може и да се бъркам). Защо той изчакваше до последно за да си внесе коригирания план? Дори след това, ако беше го внесъл феновете щяха да застанат зад него и при нов търг МС нямаше да смее да го даде на друго дружество.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юли 2016 16:04

bellamy_99 написа:
1982 написа:
bellamy_99 написа:Аз не защитавам никой. Просто тази новина прочетох преди няколко дни от една от Прасмедиите. А иначе, кой решава, дали даден човек е мутра или престъпник? Предполагам, че не си ти... по същата логика аз мога да кажа, че ти си наркоман и педофил...

Никой не решава, в България мутри и престъпници няма, просто борците се оказаха мега интелигентни момчета и икономически гении, които, нищо че трудно връзват две сносни приказки, направиха имане в кристално чистите години на 90-те .....

Значи признаваш, че си педофил и изнасилвач? А може ли да ми кажеш поне един чист бизнесмен(по твоите разбирания) в България. Само не с ДП. МОЛЯ!

Вашето наистина е шизофрения ...... щом дори спориш, че ГГ не е мутра и престъпник. Такива не са и Маджо, и братя Илиеви, и Бай миле, нали ???! ;) ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 27 юли 2016 16:10

1982 написа:
bellamy_99 написа:
1982 написа:

Вашето наистина е шизофрения ...... щом дори спориш, че ГГ не е мутра и престъпник. Такива не са и Маджо, и братя Илиеви, и Бай миле, нали ???! ;) ;)

Не споря. СПоря за това как така някой е престъпник... много ми е интересно, как в България всеки може да дава определния за всеки, да го нарича как ли не... Дали има основания или не?
Престъпник - Човек, който извършва престъпление.
Престъпление - Престъплението е нарушение на правилата на закона, то е действие, наказуемо от закона и което държавата санкционира (чрез механизми като правните системи) като преследва и осъжда неговият извършител.

Ако ГГ е наказан от държавата, то той е престъпник. ако Маджо е осъден, ако Илиеви или бай миле са осъдени-са престъпници... А защо не са осъдени? Това вече е въпрос към прокуратурата и правораздавателните органи в Република България.. Пак те питах, съгласен ли си с това, че аз ти казвам, че си изнасилвач и педофил?
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юли 2016 16:13

Ами, да, нито Ганчев, нито Бай Миле, Маджо, братя Илиеви, Димата Руснака и т.н., списъкът е дълъг, не са осъдени за престъпна дейност. Ако това ти е доводът, добре, те са честни бизнесмени, понеже така никога не са осъждани.

Разбира се, който живее в България, предполагам знае какви са тези хора и защо не са осъдени. Нямам какво повече да разяснявам, вие от любов по тоя Ганчев не виждате по-далеч от клепачите си.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 27 юли 2016 16:16

1982 написа:Ами, да, нито Ганчев, нито Бай Миле, Маджо, братя Илиеви, Димата Руснака и т.н., списъкът е дълъг, не са осъдени за престъпна дейност. Ако това ти е доводът, добре, те са честни бизнесмени, понеже така никога не са осъждани.

Разбира се, който живее в България, предполагам знае какви са тези хора и защо не са осъдени. Нямам какво повече да разяснявам, вие от любов по тоя Ганчев не виждате по-далеч от клепачите си.

Пак те питам, съгласен ли си с това, че си изнасилвач и педофил?
Аз не защитавам никой, аз защитавам принципи... Не може да казваш нещо за друг човек, без да имаш доказателство.. Още повече да го обвиняваш за престъпник и т.н
Надявам се след време, когато всеки започне да си гледа паничката, нещата да се оправят, НО това в момента е мисия невъзможна...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юли 2016 16:28

Напротив, защитаваш ГГ, и то яростно го защитаваш.

По твоята логика и Пеевски, когото счупихте от плюене последните месеци, е напълно невинен, а вие сте долни клеветници. Нали ??! ;)

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 27 юли 2016 16:32

1982 написа:Напротив, защитаваш ГГ, и то яростно го защитаваш.

По твоята логика и Пеевски, когото счупихте от плюене последните месеци, е напълно невинен, а вие сте долни клеветници. Нали ??! ;)

Аз лично не съм нападал и не съм обвинявал абсолютно никого.. Престъпници са братя Галеви, Чорни... В момента имаш ли медия и чрез нея може да започнеш да обвиняваш всеки един в престъпник.. Ако имаме истинска прокуратура всички тези, които изброй преди малко трябва да търкат наровете, но не БИ

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 27 юли 2016 16:57

bellamy_99 написа:Аз не защитавам никой, аз защитавам принципи...

принципен припознавач..... жалка (при)позната картинка....

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 юли 2016 16:59

Картинката се повтаря, матросовците сега скачат за Ганчев. Преди бяха Божков, Митал, Лупи, Титаните, пак Лупи... :mrgreen: Нито един от тях не беше престъпник и милееше за ЦСКА :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”