Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот гражданин от село » 05 яну 2015 21:58

Logical person написа:Разтрогнал е заради ЕДНА неплатена заплата. Забавена с няколко дни. Възползвал се е изглежда от българския кодекс на труда. А това означава, че не може да ходи в чужбина.

Пак казвам,за мен това си е договорка и схема за "и вълкът сит и агнето цяло".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 яну 2015 22:08

Logical person написа:
Tommi написа:Интересна работа. :? Човекът имал неизплатени заплати. Струва ми се, че скоро пак ще се чудите откъде ви е дошло. :mrgreen:

Разтрогнал е заради ЕДНА неплатена заплата. Забавена с няколко дни. Възползвал се е изглежда от българския кодекс на труда. А това означава, че не може да ходи в чужбина.

п.п. Вие дължите 3 заплати, тъй че не е ясно кой ще се чуди откъде му е дошло.

Карачанаков говори за заплати в множествено число, т.е. поне две. ;) Поне в Гонг така пише.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 яну 2015 22:11

BadBoy написа:
Logical person написа:
Tommi написа:Интересна работа. :? Човекът имал неизплатени заплати. Струва ми се, че скоро пак ще се чудите откъде ви е дошло. :mrgreen:

Разтрогнал е заради ЕДНА неплатена заплата. Забавена с няколко дни. Възползвал се е изглежда от българския кодекс на труда. А това означава, че не може да ходи в чужбина.

Как реши, къде има право да ходи и къде не, ми е много интересно.
Карачанаков е разтрогнал трудовия си договор с ЦСКА и има пълната свобода да започне работа където пожелае.

По правилата на Уефа, може да се разтрогне ако не е получил 2 заплати. Това, че по някакви местни правила може да разтрогне и за една си важи само при нас. От гледна точка на чуждестранните клубове той е разтрогнал неправомерно.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 яну 2015 22:14

Tommi написа:
Logical person написа:

Карачанаков говори за заплати в множествено число, т.е. поне две. ;) Поне в Гонг така пише.

Пред Блитц е казал една:

"БЛИЦ разбра още, че крилото е скъсал заради една неплатена заплата. Не е тайна, че на "Армията" дължат пари на футболистите си. Някои имат да получават по две месечни възнаграждения, други по едно. Карачанаков се възползвал от възможността да разтрогне по вина на клуба заради една неплатена заплата. Това обаче го спира да премине в чуждестранен клуб и му позволява на този етап да упражнява професията си само в България. "

Това съвпада и с информацията от клуба. В ЦСКА се плаща на 25то число. На 25 декември не е платено и до момента има 10 дни закъснение на една заплата.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 05 яну 2015 22:26

Logical person написа:
Tommi написа:
Logical person написа:

Пред Блитц е казал една:

"БЛИЦ разбра още, че крилото е скъсал заради една неплатена заплата. Не е тайна, че на "Армията" дължат пари на футболистите си. Някои имат да получават по две месечни възнаграждения, други по едно. Карачанаков се възползвал от възможността да разтрогне по вина на клуба заради една неплатена заплата. Това обаче го спира да премине в чуждестранен клуб и му позволява на този етап да упражнява професията си само в България. "

Това съвпада и с информацията от клуба. В ЦСКА се плаща на 25то число. На 25 декември не е платено и до момента има 10 дни закъснение на една заплата.

В блитз били разбрали :D :D :D .... хайде да се успокоиш малко. Колкото и да го нищите тука, няма да разберете истината. Каквото такова момчето ще прави каквото си иска и не е длъжен на никого ! Още по малко на тренера и ръководството ви!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 яну 2015 22:28

Sstefanov написа:В блитз били разбрали :D :D :D .... хайде да се успокоиш малко. Колкото и да го нищите тука, няма да разберете истината. Каквото такова момчето ще прави каквото си иска и не е длъжен на никого ! Още по малко на тренера и ръководството ви!

Блиц са по-достоверни от гонг.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 яну 2015 22:37

Logical person написа:
BadBoy написа:
Logical person написа:

Карачанаков е разтрогнал трудовия си договор с ЦСКА и има пълната свобода да започне работа където пожелае.

По правилата на Уефа, може да се разтрогне ако не е получил 2 заплати. Това, че по някакви местни правила може да разтрогне и за една си важи само при нас. От гледна точка на чуждестранните клубове той е разтрогнал неправомерно.

Никой не е видял черно на бяло колко заплати не е получил, така че щом го е направил значи е имало причина в противен случай може да бъде съден от ЦСКА.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 яну 2015 22:53

BadBoy написа:
Logical person написа:
BadBoy написа:
Logical person написа:

Никой не е видял черно на бяло колко заплати не е получил, така че щом го е направил значи е имало причина в противен случай може да бъде съден от ЦСКА.

Така е. Но ако е истина, че е заради една, не може в чужбина.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 яну 2015 23:19

Тук има КТ, така че непишете свободни съчинения от типа аз знам.
Може да започне работа където си пожелае още утре.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 яну 2015 00:11

Е той има ли право за една заплата, щото май минимума е две, но може да бъркам?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”