Шампионска Лига - 2014/15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Шампионска Лига - 2014/15

Мнениеот MCMXIII » 11 дек 2014 14:36

rhaegar написа:
Paralel написа:Смея да твърдя, че нямаше отбори, които да не са заслужили продължаването си в следващата фаза на турнира и определено най-добрите тимове в Европа ще се срещат през пролетта.

За мен Шалке и Монако не трябваше да продължават, но един сляп съдия и тоталната неадекватност на АВБ помогнаха.

Шалке 04 имат треньор, който има късмет в турнира. Нека го отдадем на това!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 дек 2014 14:43

Той май още не им беше треньор, когато им дадоха дузпа за игра с глава в 93-тата минута, срещу директния конкурент за класиране. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 дек 2014 14:53

MCMXIII,ти хубаво си илюстрирал продължаването на германските отбори през този сезон,но нали знаеш,че ако направим сериозно сравнение между представянето на Англия и Германия(от най-новия формат на турнира 2003-2004)...картинката няма да е особено приятна за за теб.
Факт е,че Бундеслигата бележи прогрес в Шампионската лига,но въпреки всичко е доста рано(от гледна точка на стойността и качеството),за да се прави кардинален паралел между германските отбори и отборите от Висшата лига.
Бундеслигата на този етап лавира между Примера и Висшата лига,но дори и в най-добрия си период(последните 3-4 години),германските отбори(с изключение на Байерн Мюнхен и отчасти Борусия Дортмунд) биват буквално мачкани от английските.
От сезон 2011-2012 до сега (когато Бундеслигата задмина по клубен коефициент Серия А),англо-германските сблъсъци са общо 31.А статистиката следната:
Победи за Англия:13
Равенства:7
Победи за Германия:11

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 дек 2014 14:54

rhaegar написа:Той май още не им беше треньор, когато им дадоха дузпа за игра с глава в 93-тата минута, срещу директния конкурент за класиране. :lol:

Е да де -:) Идва по някое време, онаследява нещо като отбор, добре че не се засягаш, и хоп- победители на края :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 дек 2014 14:56

MCMXIII написа:
rhaegar написа:Той май още не им беше треньор, когато им дадоха дузпа за игра с глава в 93-тата минута, срещу директния конкурент за класиране. :lol:

Е да де -:) Идва по някое време, онаследява нещо като отбор, добре че не се засягаш, и хоп- победители на края :)

Е предното му наследство беше малко по-голямо нещо от сегашното, та стана :lol:

Иначе ти беше скептичен за него, ама освен мача с Челси, май се представя добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 дек 2014 14:59

rhaegar написа:
MCMXIII написа:

Е предното му наследство беше малко по-голямо нещо от сегашното, та стана :lol:

Иначе ти беше скептичен за него, ама освен мача с Челси, май се представя добре.

Аз още съм скептичен, но му повишавам рейтинга от минус, на не е зле :)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 дек 2014 15:02

smoothc написа:MCMXIII,ти хубаво си илюстрирал продължаването на германските отбори през този сезон,но нали знаеш,че ако направим сериозно сравнение между представянето на Англия и Германия(от най-новия формат на турнира 2003-2004)...картинката няма да е особено приятна за за теб.
Факт е,че Бундеслигата бележи прогрес в Шампионската лига,но въпреки всичко е доста рано(от гледна точка на стойността и качеството),за да се прави кардинален паралел между германските отбори и отборите от Висшата лига.
Бундеслигата на този етап лавира между Примера и Висшата лига,но дори и в най-добрия си период(последните 3-4 години),германските отбори(с изключение на Байерн Мюнхен и отчасти Борусия Дортмунд) биват буквално мачкани от английските.
От сезон 2011-2012 до сега (когато Бундеслигата задмина по клубен коефициент Серия А),англо-германските сблъсъци са общо 31.А статистиката следната:
Победи за Англия:13
Равенства:7
Победи за Германия:11

К'ва картинка, бре. Я просто те бях питал:

MCMXIII написа:
smoothc написа:Поздравления за Манчестър Сити! Показаха характер и напълно заслужено продължиха напред.
Рома са ми страшно антипатичен отбор и се радвам,че отпаднаха.
Германските отбори продължават в пълен комплект,но...моля,шваби,не се бийте в гърдите,защото два от тях със сигурност ще отпаднат на 1/8 финалите...нищо чудно и от някой английски отбор :)
Отборите,които в никакъв случай не трябва да бъдат подценявани:Шахтьор и Арсенал!
Готов съм да се обзаложа,че един от тях(ако не и двата) със сигурност ще играе на 1/4 финалите.

Цитарай ако обичаш, кои шваби се бият в гърдите :)
Ти и бай Танас май си имате паралелен свят.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 дек 2014 15:14

За първи път от много време насам 1/8 финалите предвещават да бъдат по-равностойни. Дори и Байерн и Реал могат да имат проблеми срещу някои съперници като Юве, Сити или ПСЖ. Дори и по-слабите на пръв поглед Монако и Базел показаха доста твърдост и стабилност.
Фаворитите с нищо не се различават от последната година - Байерн, Реал, Барселона, Челси. Много тежки съперници за елиминационен мач пак ще бъдат Атлетико. Няма причина да се смята, че Реал ще наруши традицията шампионът да не защитава трофея като отпадането му нищо чудно да бъде в типичен Карло стайл (Милан-Депортиво), след някой изглеждащ много убедителен резултат у дома. Подходящи съперници да извършат подобна екзекуция са Сити и ПСЖ. Байерн вероятно ще успее да си проправи път към домашния финал и там може да срещне отново ... Челси на Жозето, но нищо чудно там да е отново Атлетико, които да загубят за трети път най-престижния трофей с гол в последната минута и за втори срещу този съперник....

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 11 дек 2014 15:25

Роберто Ди Матео е новият Алекс Фъргюсън или поне по критерия КЪСМЕТ! Този е паднал в кацата с късмета като малък и няма отърване :mrgreen: Изобщо няма да се учудя накрая да спечели Ушатата за втори път - колко му е - паркираш автобуса и разчиташ на късметлийската контра :lol: Вече му върза един път, но разбира се класата на играчите в Челси беше доста по-голяма от тази в Шалке, но знае ли човек :roll:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 дек 2014 15:27

MCMXIII,аз вече ти и отговорих :)
Но,ако обичаш не измествай същността на темата,а коментирай написаното от мен по-горе.
"Прогреса на Бундеслигата","Бундеслигата vs Висшата лига","Активизацията на германските отбори в Шампионската лига"...забрави ли?
Ако не са Байерн Мюнхен и отчасти Борусия Дортмунд,то останалите германски отбори са меко казано...на едно(над) средноевропейско ниво и нищо повече!
Помниш ли дебюта на Тотнъм през сезон 2010-2011?
Последна промяна от smoothc на 11 дек 2014 15:29, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”