Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Изход от мача:

Анкетата завърши на 08 дек 2013 22:54

Победа за "Левски"
82
59%
Равенство
13
9%
Победа за Лудогорец
45
32%

Общо гласове: 140

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7

Мнениеот edmon_dantes » 07 дек 2013 21:01

ralka_levskarka написа:
edmon_dantes написа:
Cooler написа:
W84me написа:Някой може ли да публикува оставащите ни 5 мача до края на първенството?

Д - Черноморец
Г- Нефтохимик
Д-Славия
Г- Локо София
Д- ЦСКА

Супер програма имаме. Би трябвало да си вземем всички мачове. Въпросът е каква програма има Лудогорец. С Ботев не са играли, за други не се сещам. А някой знае ли като започнат мачовете от първата седмица дали точките се нулирват или си остават същите?

Имат мач с Нефтохимик, за който пише, че е отложен. Домакини са на Локомотив София, гостуват на Ботев, домакини на Пирин, гости на Литекс.

Благодаря!
Общо взето има къде да губят точки.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 дек 2013 21:06

edmon_dantes написа:
ralka_levskarka написа:
edmon_dantes написа:
Cooler написа:
W84me написа:Някой може ли да публикува оставащите ни 5 мача до края на първенството?

Д - Черноморец
Г- Нефтохимик
Д-Славия
Г- Локо София
Д- ЦСКА

Супер програма имаме. Би трябвало да си вземем всички мачове. Въпросът е каква програма има Лудогорец. С Ботев не са играли, за други не се сещам. А някой знае ли като започнат мачовете от първата седмица дали точките се нулирват или си остават същите?

Имат мач с Нефтохимик, за който пише, че е отложен. Домакини са на Локомотив София, гостуват на Ботев, домакини на Пирин, гости на Литекс.

Благодаря!
Общо взето има къде да губят точки.

Само , евентуално от микре.
мъри не го брой.
Щом ботевъ са дали съгласие, че Левски може да преговаря с него/което много ме огорчава/...Дават мача.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 07 дек 2013 21:15

Мачовете ни този полусезон срещу всички отбори в топ 5 според моментното класиране:
Лудогорец 0:1 Левски
Левски 4:1 Литекс
Локомотив (Пловдив) 2:3 Левски
Левски 1:0 Ботев (Пловдив)

4 от 4, колко биха го повярвали :mrgreen: Бием ли на 19ти, проведем ли си правилно зимната подготовка, привлечем ли ДОБРИ футболисти на НУЖНИТЕ позиции (задължително нападател тип Дембеле - борбен и без страх от гола, както и от това да вдигне топката, а не само да я пуска по земя и СТАБИЛЕН ЦЗ), току виж се оказало, че титлата не е мираж.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 дек 2013 21:32

Чета,че сме изгермечили ЦСКА на волейбол!Перфектна събота!!!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 дек 2013 21:37

А, честито!Само искам да отбележа ,че Цонев е един прекрасен младеж с бъдеще.За Вутов съм на мнение,че върви по пътя на Гаджев даже ще го надмине в къчовете.Тоя няма да види Европа никога помнете ми думата!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 дек 2013 21:40

onegavon написа:А, честито!Само искам да отбележа ,че Цонев е един прекрасен младеж с бъдеще.За Вутов съм на мнение,че върви по пътя на Гаджев даже ще го надмине в къчовете.Тоя няма да види Европа никога помнете ми думата!

Помним ти думата, споко. :mrgreen: Ти и за Делев каза, че никога и по никакъв начин няма да отиде да играе в Турция, ама нъцки, тъй че недей много предричай, че видяхме на всичките пророческите способности. :mrgreen:

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 07 дек 2013 21:46

ЛЕВСКИ надигра Лудогорец и съдията , когато има левскарски дух трудно някой ще ни спре.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 07 дек 2013 22:18

наистина ума ми не го побира как може да бием Ботев, Локо ПД, Литекс и Лудогорец, и да паднем от Бирое и Морето. Що за играчи и отбор имаме тая година да му се не види.
Младите момчета се включиха добре, ясно е, че трябва да се залага на тях, а тоя дърводелец Бру да го държат само за резерва, особено след като се възстанови и Стефан Велев. Но пък младоците трябва да им набият в главите да се изчистят от подобни безумни влизания, каквито всеки мач наблюдаваме у Вутов. Иначе има хляб и футболни зачатъци в играта им. Гари както обикновено напоследък слабичко, Макриев игра на върха на възможностите си, но по-добрата му физика за мен го прави по-предпочитан от Генков в подобни мачове, Туре е играч с футболни качества, само не знам дали го ползват на точното място и с точните тактически указания, но определено да наблюдаваш него е далеч по-приятно и неизнервящо в сравнение с подвизите на Илиян Йорданов например. Даже съм склонен да споделя мнението си, че именно неговото излизане заради контузия в мача с прасетата обърка състава ни и тактическата постройка и даде този лош резултат. Трябва да остане в отбора туй момче

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 дек 2013 22:28

helic написа:наистина ума ми не го побира как може да бием Ботев, Локо ПД, Литекс и Лудогорец, и да паднем от Бирое и Морето. Що за играчи и отбор имаме тая година да му се не види.
Младите момчета се включиха добре, ясно е, че трябва да се залага на тях, а тоя дърводелец Бру да го държат само за резерва, особено след като се възстанови и Стефан Велев. Но пък младоците трябва да им набият в главите да се изчистят от подобни безумни влизания, каквито всеки мач наблюдаваме у Вутов. Иначе има хляб и футболни зачатъци в играта им. Гари както обикновено напоследък слабичко, Макриев игра на върха на възможностите си, но по-добрата му физика за мен го прави по-предпочитан от Генков в подобни мачове, Туре е играч с футболни качества, само не знам дали го ползват на точното място и с точните тактически указания, но определено да наблюдаваш него е далеч по-приятно и неизнервящо в сравнение с подвизите на Илиян Йорданов например. Даже съм склонен да споделя мнението си, че именно неговото излизане заради контузия в мача с прасетата обърка състава ни и тактическата постройка и даде този лош резултат. Трябва да остане в отбора туй момче

Играем по-добре срещу отбори, които се опитват да се надиграват и играят футбол. ;) От години изпитваме затруднения, срещу отбори излезли на терена с мисълта за 0:0, а напред каквото стане.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 дек 2013 22:29

Бру мисля, че е контузен до края на годината или нещо такова..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”