Премиършип - 2013/14

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Премиършип - 2013/14

Мнениеот Thsmith » 22 авг 2013 12:49

MagicMoments написа:Гола си е от чиста засада,а се стигна до него след като съдията ви даде измислен фал,който не трябваше да се дава, защото съдията даде авантаж,а в последствие Лукаку изгуби топката,но незнайно защо съдията върна фала.При положението в 93 минута аз нарушение на Агболахор не видях,ама Джон Тери да скача във въздушен двубой с разперени ръце-чиста дузпа,защото топката бе отклонена към играч на Вила.Само за удара с лакът срещу Бентеке не съ сигурен,от единственото повторение,което видях червен картон може да се покаже,преценка на съдията.

Пич... изхвърляш се. Иванович трябваше да бъде изгонен. За засада честно казано не съм сигурен дали има, но за другите неща...
Първо авантаж кой ти каза, че е дал? Сигнал се чу почти веднага. Това, че онези двамата продължиха да се бутат си е тяхна работа. Още повече, че дори да даде аватантаж - може да върне нарушението ако авантажа не се е развил
Що се отнася за дузпа ... абсурдно е. По скоро е нарушение в нападание. Виж, че натиснаха Тери и той залитна ...

Рефера направи грешка в полза на Челси, но е тъпо след това да се опитвате всяко решение да изкарате грешно.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 22 авг 2013 14:41

Френд въобще не е давал авантаж,веднага наду свирката.Относно засадата - по-скоро нямаше.Ситуацията е 50/50,като в такъв случай се дава предимство на атакуващия отбор.Единствената грешка на съдията бе ситуацията в края(не че е малко,де).Тери категорично игра с ръка,макар и неволно,но това не е повод да не се отсъди дузпа.Неприятно ми е,че трябваше така да се стигне до победата,но какво да направя,не мога да върна времето.А и в наша защита ще отбележа,че към 80-тата минута Азар владееше топката пред наказателното поле и пробва пас към нахлуващ отляво играч на Челси,но топката се удари в ръката на играч на Вила,като ръката не беше до тялото.Тъй че съдията показа един и същ критерий,но това не значи,че е бил прав :oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 авг 2013 15:05

0007 написа:Френд въобще не е давал авантаж,веднага наду свирката.Относно засадата - по-скоро нямаше.Ситуацията е 50/50,като в такъв случай се дава предимство на атакуващия отбор.Единствената грешка на съдията бе ситуацията в края(не че е малко,де).Тери категорично игра с ръка,макар и неволно,но това не е повод да не се отсъди дузпа.Неприятно ми е,че трябваше така да се стигне до победата,но какво да направя,не мога да върна времето.А и в наша защита ще отбележа,че към 80-тата минута Азар владееше топката пред наказателното поле и пробва пас към нахлуващ отляво играч на Челси,но топката се удари в ръката на играч на Вила,като ръката не беше до тялото.Тъй че съдията показа един и същ критерий,но това не значи,че е бил прав :oops:

Между другото,абстрахирайки се от тези събития,за мен като фен на Юнайтед,бе по-важно да направя "импликация"(за себе си) паралелно на играта от двубоя с Хъл Сити и този срещу Астън Вила.
Основният извод до който достигнах е,че:На този етап в отбора,няма симбиоза между халфовата линия и нападението! Аз дори го определих като своеобразна "яма"(не знам дали ще се съгласиш с мен),което е един доста сериозен проблем(поне за менe).
Другото нещо,което ме заинтригува(просто като детайл) изцяло в положителен смисъл,е стремежа на играчите да комбинират/извеждат се в стил Барселона(пред и в наказателното поле)...Това със сигурност е нещо ново в играта на отбора,вероятно взаимствано от предстоя на Моу в Испания,защото по принцип подобен подход е характерен за Примера и като цяло Латиноамериканците.
И последното нещо,което забелязвам като промяна е ролята на Оскар,който се яваява като т.нар спътник в играта на Челси! Движението му без топка е ключово за изграждането на атаките.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 22 авг 2013 15:18

По отношение на първата точка - в другата тема изразих мнението си,което се припокрива с твоето.Определено имаме нужда от освежаване,което се надявам да намерим в лицето на МВХ.Иначе без него тази зона е 1:1 с миналия и по-миналия сезон.Обаче има и значение как атакуващите играчи помагат в защита,а Моу очевидно доста ги натиска в това отношение.Нещо,което в други години липсваше.Затова и Мата срещу Вила не беше толкова ефективен - не се е приспособил напълно,а и както отбелязах в темата за мача - може би и постоянните писаници на пресата за това,че Моу не го иска,са оказали влияние.По отношение на втората точка - два от 4-те гола дойдоха именно така - извеждащи подавания на КДБ и на Оскар.Налагането на този тип пасове обаче не става за 1 месец - изисква се повече практика и тренировки.Оскар е много грамотен играч,обича да играе с топката,но не колкото Мата и Азар.Това умение да играе без топка е страшно полезно - затова и може би е титуляр за Бразилия и за Челси.По отношение на новите неща - забелязвам как всички играчи,независимо от позицията им се хвърлят на шпагати,а ако се случи един да си изпусне човека,друг веднага му се притичва на помощ.Нещо,което не би трябвало да не е така,но като че ли не го виждах напоследък.Лошо впечатление ми направиха няколко опита на защитниците да изнесат топката с дълъг пас към нападателите - това го нямаше срещу Хъл,за разлика от вчера.Явно е и признак на безидейност. :oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 авг 2013 15:28

Ти имаш по-широк поглед върху нещата,което предполага че би следвало да си прав в разсъжденията си,а и се радвам че някои неща се препокриват,което до известна степен показва и че съм достатъчно обективен в своите коментари относно ситуацията в Челси..нещо което явно не се нрави особено,на някои твои колеги от форума на Челси.

пп:Ще се радвам да споделиш и ти своето мнение за Юнайтед(на този етап)
Поздрави!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 авг 2013 20:16

1. Aaron Ramsey collects the ball.
2. Aaron Ramsey scores a goal.
3. Nicolas Anelka's brother dies.
4. Nicolas Anelka retires.

:|

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 авг 2013 20:58

Incredible update on Willian: Sky Italy reports a last-minute Chelsea bid of 37m € while Willian is at Tottenham hq to sign"

Хм.....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 22 авг 2013 21:26

JackPackage написа:
Incredible update on Willian: Sky Italy reports a last-minute Chelsea bid of 37m € while Willian is at Tottenham hq to sign"

Хм.....

37 милиона :o Не ви ли стават прекалено много крила
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 авг 2013 21:45

MagicMoments написа:
JackPackage написа:

Хм.....

37 милиона :o Не ви ли стават прекалено много крила

Там е работата че не е точно крило... ;)
На вас да не мислиш че са ви приели за 20 млн :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 авг 2013 09:01

Както се пенявите за Вилиян? Ливърпул ще ви надцака :)

Върни се в “Архив”