Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
Megan-е, Костов не можеше да изтегли никого, защото България нямаше международната подкрепа зад гърба си.Нещо, което бе коренно различно през 2007г,вече като членка на ЕС.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Невероятна глупост е това, че трябвало да се гласува само за силните партии, а не и за такива, които имат по-малки шансове
Както се казва, отбор и партия не бива да се сменят и винаги съм бил на този принцип с изключение на предишните избори, когато гласувах за ГЕРБ, което не крия, за което обаче наистина съжалявам, защото съм страшно разочарован от управлението на Бойко. Освен това, това че повечето платени социолози казват, че ДСБ няма да влезе в парламента, не значи че това е така. Човек трябва да гласува по съвест и морал, а не по това да е винаги сред победителите. По същата логика айде всички да сме фенове на Левски или ЦСКА 

Viktor4o_Rs написа:Невероятна глупост е това, че трябвало да се гласува само за силните партии, а не и за такива, които имат по-малки шансовеКакто се казва, отбор и партия не бива да се сменят и винаги съм бил на този принцип с изключение на предишните избори, когато гласувах за ГЕРБ, което не крия, за което обаче наистина съжалявам, защото съм страшно разочарован от управлението на Бойко. Освен това, това че повечето платени социолози казват, че ДСБ няма да влезе в парламента, не значи че това е така. Човек трябва да гласува по съвест и морал, а не по това да е винаги сред победителите. По същата логика айде всички да сме фенове на Левски или ЦСКА
По съвест и морал да гласуваш за Костов е меко казано странно, както и за която е да е партия в България. Ти вероятно наистина мислиш, че е имало чисто и морално управление в България?

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Аз съм седесар, но няма да гласувам за тези измислени малки душички, които вмомента колят и бесят в СДС.Искам да попитам 17-те гласували за СДС, защо смятат, че СДС трябва да бъде подкрепено?
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
parvanoff написа:Viktor4o_Rs написа:Невероятна глупост е това, че трябвало да се гласува само за силните партии, а не и за такива, които имат по-малки шансовеКакто се казва, отбор и партия не бива да се сменят и винаги съм бил на този принцип с изключение на предишните избори, когато гласувах за ГЕРБ, което не крия, за което обаче наистина съжалявам, защото съм страшно разочарован от управлението на Бойко. Освен това, това че повечето платени социолози казват, че ДСБ няма да влезе в парламента, не значи че това е така. Човек трябва да гласува по съвест и морал, а не по това да е винаги сред победителите. По същата логика айде всички да сме фенове на Левски или ЦСКА
По съвест и морал да гласуваш за Костов е меко казано странно, както и за която е да е партия в България. Ти вероятно наистина мислиш, че е имало чисто и морално управление в България?А когато казваш, че нещо е глупост, явно си прочел моето мнение. Но интересно не отговори на въпросите ми-какво мислиш, че ще промениш като гласуваш за партия, която няма да влезе в парламента? Но нямаш угризения да кажеш, че е глупост.
А платени социологически агенции-също много странно твърдение, тъй като те са страшно много, изкарват приблизително еднакви резултати и най-важното-доста са близки и до това, което реално се получава на изборите. Сигурно всичко това е предварително организирано и нагласено от всички партии и всички избори досега? Сигурно и Герб си плащат социологическите агенции постоянно да им понижават рейтингите с течение на времето?
Извинявай, но не си ти или някой друг човекът, който ще ми казва за кого да гласувам. Ако толкова държиш да си сред победителите, това е съвсем друга работа.

allez_les_blues написа:нещата ги виждам по следния начин: експертно правителство, без участие на ГЕРБ. Премиер може да бъде безпартийна фигура, а защо не и Корнелия Нинова.Нинова е лъчезарна, умна жена, изключителен професионалист и работохолик, и е 25 класи над Тиквун от Банкя, който има около 20 думи в речника.
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААА,евалата БАТЕ ! Корнелия Нинова,братко

Viktor4o_Rs написа:
Извинявай, но не си ти или някой друг човекът, който ще ми казва за кого да гласувам. Ако толкова държиш да си сред победителите, това е съвсем друга работа.А това, че социологическите агенции са платени или поне некадърни, се доказва с елементарен пример - изборите през 2005г. Нито 1 агенция дори не предвиждаше в проучванията си АТАКА. А тя стана 4-та по сила партия.
Кога съм ти казвал за кой да гласуваш?!?!

само Левски и България
Viktor4o_Rs написа:parvanoff написа:Viktor4o_Rs написа:Невероятна глупост е това, че трябвало да се гласува само за силните партии, а не и за такива, които имат по-малки шансовеКакто се казва, отбор и партия не бива да се сменят и винаги съм бил на този принцип с изключение на предишните избори, когато гласувах за ГЕРБ, което не крия, за което обаче наистина съжалявам, защото съм страшно разочарован от управлението на Бойко. Освен това, това че повечето платени социолози казват, че ДСБ няма да влезе в парламента, не значи че това е така. Човек трябва да гласува по съвест и морал, а не по това да е винаги сред победителите. По същата логика айде всички да сме фенове на Левски или ЦСКА
По съвест и морал да гласуваш за Костов е меко казано странно, както и за която е да е партия в България. Ти вероятно наистина мислиш, че е имало чисто и морално управление в България?А когато казваш, че нещо е глупост, явно си прочел моето мнение. Но интересно не отговори на въпросите ми-какво мислиш, че ще промениш като гласуваш за партия, която няма да влезе в парламента? Но нямаш угризения да кажеш, че е глупост.
А платени социологически агенции-също много странно твърдение, тъй като те са страшно много, изкарват приблизително еднакви резултати и най-важното-доста са близки и до това, което реално се получава на изборите. Сигурно всичко това е предварително организирано и нагласено от всички партии и всички избори досега? Сигурно и Герб си плащат социологическите агенции постоянно да им понижават рейтингите с течение на времето?
Извинявай, но не си ти или някой друг човекът, който ще ми казва за кого да гласувам. Ако толкова държиш да си сред победителите, това е съвсем друга работа.А това, че социологическите агенции са платени или поне некадърни, се доказва с елементарен пример - изборите през 2005г. Нито 1 агенция дори не предвиждаше в проучванията си АТАКА. А тя стана 4-та по сила партия.
И ти Викторе и Първаноф,ми правите впечатление на умни хора с добри расъждения.Който иска да си гласува за ДСБ,който иска за ГЕРБ,не се оборвайте за такива неща

По принцип не би трябвало да гласувам за никого, но ще си дам гласа за БСП с надеждата, че тази партия ще се промени към добро. Трябва един ден това да се случи. Ясно е, че останалите са приказливци и такива ще си останат, но в БСП има и кадърни хора. Около тях трябва да се ориентира политиката на партията. Нужно е да има управлящи, които са умни, но и които да мислят за своя народ. Ама наистина да го правят, а не само на думи.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:По принцип не би трябвало да гласувам за никого, но ще си дам гласа за БСП с надеждата, че тази партия ще се промени към добро. Трябва един ден това да се случи. Ясно е, че останалите са приказливци и такива ще си останат, но в БСП има и кадърни хора. Около тях трябва да се ориентира политиката на партията. Нужно е да има управлящи, които са умни, но и които да мислят за своя народ. Ама наистина да го правят, а не само на думи.
Вълкът кожата си мени , но нрава никога... А на хорицата заблудени им е къса паметта...