Силва направи нелош мач, но трябваше да вкара дузпата, най-вече за неговото самочувствие, сега обаче мисля, че няма да бъде в Левски другия сезон
Карвальо е просто по-добър от двамата ...
някой каза: "Йовов аут" - много малоумници има все още сред феновете
Йовов е един от лидерите и най-добрите играчи на Левски не само този мач, а през цяла пролет и въобще цялата си кариера
ЛЕГЕНДА НА ЛЕВСКИ!
Литекс - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - Левски
kambata написа:При гола на Ловеч - никакъв фал, чист отменен гол за Левски (за измислена засада), втори жълт картон за удар без топка по Родригес, второто полувреме поне 10 обратни фала, дърпат за фланелката Мюлдер съдията дава фал за Литекс и още и още.
Такъв си е Никито Йорданов, просто много мрази сините....
Red Warrior написа:Който и съдия да свири на Подуяне изгаря завинаги.
Както отрази колегата: При гола на Ловеч - никакъв фал, чист отменен гол за Левски (за измислена засада), втори жълт картон за удар без топка по Родригес, второто полувреме поне 10 обратни фала, дърпат за фланелката Мюлдер съдията дава фал за Литекс и още и още.
Red Waste жалък и смешен ли си с това комплексирано стенание или да?
- milen.hristov
- Контакти:
Отличен мач, 3 положения- 2 гола.
Да не забравят обаче да поздравят и Ники Йорданов- 2 дузпи и червен картон
Пълно надиграване от страна на "Литекс" и чист късмет беше, че "Левски" спечели. Всичко друго е неправилно да се пише за тази среща.
Обективността преди всичко.
Дано играта се подобрява с времето, все пак вече има реален шанс за шампионската титла! Какво ще правим в Европа, вече е много сложен въпрос.
Честито и не бягайте от реалността! Слаби сме.
Съдията свири изненадващо добре за мен. През първото полувреме ни пожали, неотсъждайки дузпа за домакина, поне една трябва да кажа. През второто полувреме компенсира доста. Страничните обаче бяха под всякаква критика.
Обективността преди всичко.
Дано играта се подобрява с времето, все пак вече има реален шанс за шампионската титла! Какво ще правим в Европа, вече е много сложен въпрос.
Честито и не бягайте от реалността! Слаби сме.
Съдията свири изненадващо добре за мен. През първото полувреме ни пожали, неотсъждайки дузпа за домакина, поне една трябва да кажа. През второто полувреме компенсира доста. Страничните обаче бяха под всякаква критика.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
-
PFK_Levski
- Контакти:
Единствено Литекс могат да реват за недадена 1 дуспа на Ели срещу Миланов ...... от там нататък абсолютно подпиране на Литекс !!!!!!! Удар без топка - Миланов ритна Родригез на земята с коляно в ребрата ........ Постоянно фаулове ,които треа се дадат на нас , ги дават на Литекс ! Чист гол отменен на Левски ....... е вие ако знаете кажете ми , защото аз не разбрах за какво ни отмениха гола !
milen.hristov написа:Отличен мач, 3 положения- 2 гола.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
blue avalanche написа:Като се има предвид отсъствието на Вкарвальо и присъствието на Йовов-направо подвиг!!!
Силва не изпълни лошо дузпата,бори се доста,стига сте го плюли...
Слабо включване на Прохазка.
Че той Йовов е в ТОП 3 в тоя мач , а рефера даже му отмени и чист гол в началото на 2-рото полувреме
- Levskar_90
daniel875 написа:milen.hristov написа:Отличен мач, 3 положения- 2 гола.
Защо се правиш на левскар ?
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Честита победа, левскари.
Тоя Силва ме изкара извън нерви. Де*ба скапаното дърво, едно въздушно единоборство не спечели срещу Божиков цял мач, а дузпата накрая беше черешката на тортата. Вместо да я дадат на Гари (новият любимец на всички), те я дадоха на играчът, който най-много не беше в час днес. Ако след това бяха ни изравнили трябваше Силва да го обесят на центъра на терена феновете.
Тоя Силва ме изкара извън нерви. Де*ба скапаното дърво, едно въздушно единоборство не спечели срещу Божиков цял мач, а дузпата накрая беше черешката на тортата. Вместо да я дадат на Гари (новият любимец на всички), те я дадоха на играчът, който най-много не беше в час днес. Ако след това бяха ни изравнили трябваше Силва да го обесят на центъра на терена феновете.