Реферите в Испания и Англия: Максимум жълт картон за нарушението на Нани
6 март 2013 00:08
Двама бивши рефери се изказаха за червения картон на Нани по време на реванша между Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид, до голяма степен определил и изхода от сблъсъка – 1:2 и класиране на испанците.
Андухар Оливер, бивш рефер в Испания и щатен коментатор на „Марка“, мадридско издание, стоящо зад Реал, също не бе съгласен с червения картон, даден от Джунеит Чакър. „Това трябваше да е само жълт картон,“ категоричен бе Оливер пред радио „Марка“.
Бившият английски арбитър Дермот Галахър пък отбеляза пред Радио ББС 5: „Решението бе меко казано прекалено, но и играчът на Реал се постара при падането. В най-лошия случай, Нани щеше да закачи ръката му, но определено не и ребрата му. Според мен няма умисъл при Нани. Най-тежката санкция е жълт картон за опасна игра, но ако аз ръководех този мач, не мога да си представя с какво въображение трябва да разполагам, за да го изгоня.“
Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
Re: Имаше ли червен картон за Нани?
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ин юр Ливерпул слъмс "

CTAHKO написа:kartago написа:Добре де, дайте ситуацията от този мач! Нани беше с гръб! Не е за сравнение с мача Черно Море - Левски, не е и от това видео!
Изобщо не беше с гръбАко е с гръб,как до го удари
Станко, беше си с гръб и си играеше за топката, абе намерете го бе! Тогава да спорим!
LordSirAlexFerguson написа:Реферите в Испания и Англия: Максимум жълт картон за нарушението на Нани
За испанските рефери не ми говори,защото ги гледаме как за щяло и нещяло дават червени картони

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Опасната игра си е опасна игра, какво като е с гръб? Ами ако наистина Арбеола беше решил да играе с глава?
Както се казваше в една реклама, трябва и акъл.
Както се казваше в една реклама, трябва и акъл.

Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

kartago написа:CTAHKO написа:kartago написа:Добре де, дайте ситуацията от този мач! Нани беше с гръб! Не е за сравнение с мача Черно Море - Левски, не е и от това видео!
Изобщо не беше с гръбАко е с гръб,как до го удари
Станко, беше си с гръб и си играеше за топката, абе намерете го бе! Тогава да спорим!
Не,не...нямам предвид че нарушението е умишлено и е скочил да го убие,ама опасната игра и застрашаването на здравето на противниковия играч са си факт.
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
CTAHKO написа:LordSirAlexFerguson написа:Реферите в Испания и Англия: Максимум жълт картон за нарушението на Нани
За испанските рефери не ми говори,защото ги гледаме как за щяло и нещяло дават червени картониЩо се отнася до английските...ами без ФА сте до тук

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ин юр Ливерпул слъмс "

Eгати гърба, егати неволното влизане

LordSirAlexFerguson написа:CTAHKO написа:LordSirAlexFerguson написа:Реферите в Испания и Англия: Максимум жълт картон за нарушението на Нани
За испанските рефери не ми говори,защото ги гледаме как за щяло и нещяло дават червени картониЩо се отнася до английските...ами без ФА сте до тук
![]()
![]()
Без Абрамович още щяхте да сте с една титла за 150-години и невзрачен средняк
И със суперкупата на Европа,спечелена точно от Реал

-
LordSirAlexFerguson написа: Без Абрамович още щяхте да сте с една титла за 150-години и невзрачен средняк
В историята няма "ако" ... Ако във вас е зацапано и мирише, това вече е друг въпрос.

THE G.A.M.E написа:RedeviL написа:Аз ще ти кажа какво стана - Реал до 60-та минута нямаха удар във вратата на Юнайтед..
Те и Барса преди години нямаха точен удар към вратата на Челси 93 мин. в Лондон, но после спечелената КЕШ им бе отчетена, като напълно заслужена ...
Е разбира се, че е така.. Но това го казах по скоро в отговор на твърденията, че Реал са били по-добре психическия отбор днес.