Мнениеот delqnski47 » 16 сеп 2012 23:30
TristaNNN написа:delqnski47 написа:TristaNNN написа:
Майната ѝ на конкуренцията. Тия същите три отбора, а и не само те, като си взимаха точки срещу слабия Гонзов Левски правеха "шампионски мачове", нали така? Шампионското е да си вземеш своето когато се налага, било то срещу слаби отбори или неудобни противници.
Конкуренцията прави силата,приятел!

Не си далеч от истината. Между впрочем, на мен ми е все тая дали конкуренти са ни Лудогорец и Литекс или ЦСКА и Черноморец, тя конкуренцията си е константа по един или друг начин. Много се отклонихме от темата за мача, аз казах каквото имам да казвам, така че пий една бира за наше здраве и лека ти вечер.
Няма две мнения по въпроса,че едно е един отбор(Лудогорец) да ти е конкуренция,друго ти е 4-5 отбора да ти дават зор!Тук мнения няма,има количество!
Рядко влизам тук,тъй като знам какъв гаден чорбар съм и не мога да бъда търпян!Но когато влезна,искам да се забавлявам!Точно заради това ще пия за ваше здраве!
Лека вечер!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.