Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как може да се спре абсурдният терор на TV+???
И да се мъчем да ограмотим невежите... трудно ще стане !
Господа,вашият оператор купва правата за мачовете и няма проблем,гледате.Да ама не.Тогава защо ревете,че е монопол?
Монополът е пазарна структура със строго определен единствен продавач (Булсат е продавача на ТВ+), който произвежда продукция без близки заместители(При купа България няма близки заместители. Единствено ТВ+). Монополът е пълно отрицание на конкуренцията. Думата е от гръцки произход и означава „продавам сам“ (μόνος „сам, единствен“ πωλώ „продавам“). Ако една-единствена фирма(Булсат) предлага и продуктът няма заместители (ТВ+), тя е абсолютен монопол.
[center]
[/center]

- metodito
- Контакти:
И нямат никакво право да спират стрийм, щом не е краден от ТВ+.
Объркал съм доплащаш, за да гледаш 20 паунда...
http://www.sky.com/shop/tv/sports/football/
Объркал съм доплащаш, за да гледаш 20 паунда...
http://www.sky.com/shop/tv/sports/football/
Последна промяна от metodito на 28 юли 2011 13:54, променено общо 1 път.
stannn написа:Монополът е пазарна структура със строго определен единствен продавач (Булсат е продавача на ТВ+), който произвежда продукция без близки заместители(При купа България няма близки заместители. Единствено ТВ+). Монополът е пълно отрицание на конкуренцията. Думата е от гръцки произход и означава „продавам сам“ (μόνος „сам, единствен“ πωλώ „продавам“). Ако една-единствена фирма(Булсат) предлага и продуктът няма заместители (ТВ+), тя е абсолютен монопол.
Що да няма заместители ?????
Можеш да гледаш бТВ ефирно и без пари !
Сега ще кажеш, че Нова ТВ ще вземе да съди бТВ защото само те излъчват "Гласът на България" и "Шоуто на Слави"

А близки заместители на тези мачове колкото щеш....
metodito написа:И нямат никакво право да спират стрийм, щом не е краден от ТВ+.
Не съм запознат как стават нещата, но предполагам ТВ+ ще разположат собствена техника, която да отрязява мача, и друга такава няма да има.... е тогава как стрийма ще е на друг-а компания?

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
mmitko написа:Що да няма заместители ?????
Сега ще кажеш, че Нова ТВ ще вземе да съди бТВ защото само те излъчват "Гласът на България" и "Шоуто на Слави"![]()
![]()
![]()
Къде другаде можеш да гледаш ТВ+?
бтв ще дава Купа България нали?
Някой да те е ограничил да станеш абонат на някого за да гледаш тези канали?
[center]
[/center]

stannn написа:mmitko написа:Що да няма заместители ?????
Сега ще кажеш, че Нова ТВ ще вземе да съди бТВ защото само те излъчват "Гласът на България" и "Шоуто на Слави"![]()
![]()
![]()
Е ТВ+ като телевизия е продукт, който има сходни заместители... Бтв, Канал 1, Нова.... е виж сега кое в дефиницията ти куца

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
stannn написа:mmitko написа:Що да няма заместители ?????
![]()
![]()
Който плаща,той поръчва музиката !
Кажи ми къде можеш да гледаш HBO примерно и то безплатно !
metodito написа:@Neo M - 39.75 паунда, барабар с интернет и телефон:
http://www.sky.com/shop/tv/sports/ с едногодишен договор и доста екстри като безплатно включване, бокс и тъ нъ.
Не знам, вкарам ли си цифрова, няма да е на БСК.
Нещо не се разбираме с тебе! Казвам ти, че повечето мачове са PPV, а не че не можеш да гледаш каналите на тази цена, която ми цитираш. Само по време на съответните мачове ще гледаш чертички. Плюс това към тази цена трябва да добавяш за да гледаш HD, а там има доста спорт.
Освен това аз не те карам да минаваш на БСК! Това си е чисто твой проблем и решение.