Локомотив (Пловдив) - Левски - 3:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Локомотив (Пловдив) - Левски | 6.05.2012г. | 17:45

Мнениеот Muscarin » 07 май 2012 11:02

черно-бял написа:
Hristos написа:аз след мача станах свидетел на нещо много грозно,младите момчета дойдоха пред сектора да ръкопляскат на публиката, а някви простаци почнаха да псуват и освиркват,много тъпо ми стана като видях момчетата да се обръщат с наведени глави и да си отиват с насълзени очи, наистина много грозно отношение към тях който се раздадоха на терена !

Това е нормано за много агитки в БГ и специално на "грандовете", само агитката на ЛОКО Пловдив е винаги с обора си и в добро и зло, това ни прави уникални за БГ.

Айде бе? Само?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 май 2012 11:30

S1914 написа:
Bobby1177 написа:Много ми е болно и се колебая дали изобщо да гледам тази агония в следващите 3 мача или да дочакам Илиан след края на сезона... Просто това наистина не е за търпене!
Основната отговорност носят Гонзо и бай Ганьо - още на мача със Спартак Търнава (2:1) много ясно си пролича, че отборът не е подготвен нормално, че е адски бавен и не може да си подава дори средно бързо топката. Оттам нататък всички виждаме какво се случи. Но, всъщност, това си е 3-та година...
Аз съм един от хората, които смятат, че тази година е излишно да играем в ЕКТ. Обаче, когато това взема, че става на практика, някак ми е криво и гадно. Днес пък ни обърнаха от 2:0 до 2:3 - аз лично не помня в България някой да го е правил, дори и чор.бетата! Ние сме го правили сравнително често, но някой нас...!?
Моля се това да е търговски трик и така Тара да се раздели по-бързо с акциите. Не знам, не ми се иска да повярвам, че всичко това е реално - и днес всички голове бяха някак много лесни, и нашите, и на Локо-то. Чуват се приказки и за тотото... Не знам - "Левски" е докаран до отчайващо положение и наистина трябва да започне на чисто!
БаткOFF, ако чуваш, хайде, съгласявай се и продавай клуба - мисля, че сега си навличаш все повече и повече неприятности, няма смисъл повече да упорстваш!...

Това е голямата надежда на всички левскари: с отпадането от зона Европа Бай ганьо да освободи Левски от присъствието си. Ако това е така сегашните ни загуби ще са с цената на безброй победи.

Не и ако главен съветник в отборът продължава да е онзи с парцалената глава

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 май 2012 13:22

Каквото и да си говорим Левски все по-сериозно заприличва на селски отбор. Това разбира се не учудва никой, беше ясно, че в един момент псевдо футболът и на Ясен ще се издъни. Срещу Калиакра, съперникът нямаше необходимата класа, срещу ЦСКА отборът имаше страшно много късмет, но срещу Локо Пд, нищо не можа да спре да бъде разкрит антифутболът практикуван от Левски. Колкото и слаби да се Башилиев и Станчев щяха се справят пъти по-силно от Иво Иванов, който определено не се чувстваше на място на новият пост. Как да се очаква тези момчета да бъдат уверени в себе си (това при дефанзивните играчи е доста важно) след като им се дава шанс за изява само в краен случай.
Доста странно треньорско решение беше отново отборът в халфовата линия да излезе с трима подчертано дефанзивни футболисти, футбол който не приляга на Левски, който дори срещу Барселона излезе да се надиграва.
В нападение Йовов на позиция на, която не е играл доста дълго време и още срещу ЦСКА си пролича, че не може да бъде напълно полезен на тази позиция и Райков който не помни кога за последно е играл.
И резултат след 20 минута Левски се затвори както и в предишните срещи и последва логичният бой по тях.

23. Илиев (к)- заслужаваше червен картон при дузпата
55.Милиев- невероятно слаб,почти без нормално отиграване
25. Диамутен- също покъртително слаб, все пак при треньор като Илиан може да има напредък при него.
28. Пинто- най-слабият му мач за Левски , а е най-стабилният защитник до тук първенството за Левски
6.Старокин- безобразно слаб
7.Димов- отново, тази работа само със желание не става, заслужен червен картон. Поредният съсипан от страхотната работа (както сам се похвали) на ГИ.
45. Гаджев- игра както обикновено с желание, но не се справи
11. Райков- стартира добре, освен с гола не се отличи с друго. Има много футбол в него и през есента го показа. Трябва му истински треньор и ще го има
10. Йовов- най-футболният играч на Левски, но му е все по-трудно да се справя сам
12.Жуниньо- уверено си върви към Славия и нормално след като беше привлечен, ей така да отбием номера
5. Иванов- уникална грешка, сравнима само с тази на Вагнер и Ники Михайлов срещу Вердер. Все пак по мое мнение може да се разчита на него.
19.Цветков- едва ли някой ще обясни защо голмайстора на отбора е резерва в редица мачове
21.Тонев- игра много малко, само можем да му пожелаем успех и да не му е последният мач със синият екип
30. Вутов- малкият ще има щастието да бъде трениран от Илиан Илиев и ще бъде работено с него за да развие още таланта си.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 май 2012 15:27

Много слаб Левски вчера. При 0:2 да допуснеш да те обърнат си е направо идиотско. Яската се провали гръмко с 'гениалното' си решение да сложи Иво десен бек. Милиев и Диамутен отново бяха доста неориентирани. Въобще в защита сме някаква катастрофа. Жалко за феновете. Брахме срам на стадиона за пореден път този сезон...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 май 2012 15:32

turbogena написа:Много слаб Левски вчера. При 0:2 да допуснеш да те обърнат си е направо идиотско.

Те тия 2 гола бяха такива подаръци, че чак вашите играчи не разбраха какво точно се случва на терена. Може би си помислиха, че Локомотив иска сам да се бие.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 май 2012 15:35

mistreated написа:
turbogena написа:Много слаб Левски вчера. При 0:2 да допуснеш да те обърнат си е направо идиотско.

Те тия 2 гола бяха такива подаръци, че чак вашите играчи не разбраха какво точно се случва на терена. Може би си помислиха, че Локомотив иска сам да се бие.

Знам. Головете бяха след грешки на Локото ,а не че са били изработени от нас ;) Точно това е жалкото. Домакините ни правят 2 подаръка и ние не можем да се възползваме от тях като вземем мача.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ivan_levskarev
Контакти:

Мнениеот ivan_levskarev » 07 май 2012 15:44

Пореден слаб мач за нашите и логична загуба от един от най-силните отбори в първенството.
Една любов, но без предел, една борба със свята цел... ЛЕВСКИ СОФИЯ ♥

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 07 май 2012 16:20

Ох, мъко ,мъко...
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 07 май 2012 22:36

пълно унижение, доживяхме да ни нправят обръщачка срам. Толкова бездушен отбор не съм виждал.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 08 май 2012 10:11

Сега е важно да се даде време на Илиан за нов отбор, а не да го емнем след първия неуспех. Илиан е сериозен човек и може да успее. Това което ме притеснява е липсата на човек който да застане зад гърба му в труден момент. За разлика от мъри, Илиан няма своя Наско.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Архив”