Тема за Нджонго Присо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanimir-74

Re: Прокуратурата: Присо е невинен!

Мнениеот Stanimir-74 » 06 апр 2012 18:17

gentlemanxxx написа:Защо наказаха борците ни с по 2 години заради допниг а Тошко янчев и другите от Актавис за 3 месеца?!

Първо си сбъркал темата, второ борците бяха хванати със станзолол метандиенон и кленбутерол, а футболистите на ЦСКА с флорантрил. Това е все едно да те хванат с килограм кокаин и килограм марихуана. И двете са наркотик, но дават различни присъди, нали? И трето, но не и по важност - ТАЗИ ЗЛОБА ЩЕ ТЕ ПОГУБИ!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 06 апр 2012 18:18

PFC Litex написа:
rocknrolla написа:Този документ постановява че е виновен , но ще бъде наказан с административно наказание - акт и глоба .

Това и аз имах в предвид в мнението си, но явно не се изразих добре.

къде го видяхте това бре слепци!? ПИШЕ ЧЕ НАКАЗАТЕЛНОТО ПРИЗВОДСТВО Е ПРЕКРАТЕНО!!!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

dibo
Контакти:

Мнениеот dibo » 06 апр 2012 18:23

DANS написа:
PFC Litex написа:
rocknrolla написа:Този документ постановява че е виновен , но ще бъде наказан с административно наказание - акт и глоба .

къде го видяхте това бре слепци!? ПИШЕ ЧЕ НАКАЗАТЕЛНОТО ПРИЗВОДСТВО Е ПРЕКРАТЕНО!!!

Я прочети абзаца започваш с "Началника на V РПУ....... :roll:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 апр 2012 18:24

DANS написа:
PFC Litex написа:

Правиш ли разлика между наказателно производство и административно наказание?
При наказателно производство се дава ефективна присъда за дадено деяние, относно Присо са счели, че деянието му е пресилено да попадне под тази сила на закона и производството по същото е прекратено, то ест ще мине само с административно наказание за хулиганство, защото член 325 значи точно това.

Едит: журналистите за пореден път показаха, че четат официалните документи като дявол Евангелието.
Последна промяна от PFC Litex на 06 апр 2012 18:27, променено общо 1 път.
Изображение

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 06 апр 2012 18:25

Не съм сбъркал нищо,нали обвинявате БФС, че се опитва да съсипе стабилния и изряден отбор на ЦСКА..Аз питам и онова решение ли беше някаква директива?А относно Присо за такова нещо Пепе от Реал беше наказан 10 мача..А даже нямаше намеса на полиция,прокуратура и т.н.[/quote]

А да ми кажеш за удар на страничен съдия,колко трябва да е наказанието тогава,или тия наказания не важат за футболистите ако не са от цска :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 06 апр 2012 18:26

gentlemanxxx написа:
redpride написа:Казуса се заплита сериозно след тази новина. Щом полицията го обявява за невинен не виждам, как БФС ще го наказва. Все едно да няма престъпление, но човека да лежи в затвора. Просто няма начин живееме в 21 век. Притеснява ме обаче, че сме във България и тук всичко е възможно. Време е Титан да вземе нещата в свои ръце и да натисне БФС по всички спорни точки. Сега вече и УЕФА е в играта и нещата за Перукан ще загрубеят. Да си опича акъла, че този път и Платини няма да го спаси. Дойде време за възмездие, от отнетия нечестно лиценз, през случая Анеси и скрития ход на делото с допинга. ЦСКА ще отцелее, но не знам дали БФС ще остане същото. Четвъртите в света се провалиха и като треньори и като шефове и е време да си ходят. Докараха българския футбол до дъното и продължават да се правят на ощипани госпожици. Да ходят по кръчмите да кършат задници с чалга певици, а играта да оставят на специалистите. Батето и Вуцов също направиха хиляди грешки, но при тях нещата вървяха нагоре. Сега всичко е разрушено!

Хахаха Ти сериозно спри да четеш изявите на Стойчо :lol: По логиката ако ученик набие круше на даскал и няма обвинение на прокуратурата значи ли, че не трябва да бъде наказан? Ей богу много прависти в Гонг

Ако ученик набие крОше на даскал и даскала не заведе дело за телесна повреда как точно трябва да бъде наказан ученикът? Да стои с вдигнати ръце, да боядиса коридора, да измие тоалетните или да купи 10 килограма тебешир? :o

gorbi
Контакти:

Мнениеот gorbi » 06 апр 2012 18:27

Не съм адвокат на Присо,но когато се съставя акт за установяване на административно нарушение,няма данни за извършено престъпление.Според всички закони в Република България за едно административно нарушение не могат да се налагат повече от едно наказание.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 апр 2012 18:27

Писна ми да коментираме едни и същи неща по 100 пъти, всички знаем и на всички им е ясно, че БФС иска да няма ЦСКА, не го ли разбрах те това :?:

tikvarova
Контакти:

Мнениеот tikvarova » 06 апр 2012 18:29

Stanimir-74 написа:
gentlemanxxx написа:
redpride написа:Казуса се заплита сериозно след тази новина. Щом полицията го обявява за невинен не виждам, как БФС ще го наказва. Все едно да няма престъпление, но човека да лежи в затвора. Просто няма начин живееме в 21 век. Притеснява ме обаче, че сме във България и тук всичко е възможно. Време е Титан да вземе нещата в свои ръце и да натисне БФС по всички спорни точки. Сега вече и УЕФА е в играта и нещата за Перукан ще загрубеят. Да си опича акъла, че този път и Платини няма да го спаси. Дойде време за възмездие, от отнетия нечестно лиценз, през случая Анеси и скрития ход на делото с допинга. ЦСКА ще отцелее, но не знам дали БФС ще остане същото. Четвъртите в света се провалиха и като треньори и като шефове и е време да си ходят. Докараха българския футбол до дъното и продължават да се правят на ощипани госпожици. Да ходят по кръчмите да кършат задници с чалга певици, а играта да оставят на специалистите. Батето и Вуцов също направиха хиляди грешки, но при тях нещата вървяха нагоре. Сега всичко е разрушено!

Хахаха Ти сериозно спри да четеш изявите на Стойчо :lol: По логиката ако ученик набие круше на даскал и няма обвинение на прокуратурата значи ли, че не трябва да бъде наказан? Ей богу много прависти в Гонг

Ако ученик набие крОше на даскал и даскала не заведе дело за телесна повреда как точно трябва да бъде наказан ученикът? Да стои с вдигнати ръце, да боядиса коридора, да измие тоалетните или да купи 10 килограма тебешир? :o

Сам си отговаряш!
Ще бъде наказан от директора, съобразно правилника за спазване на реда в учебното заведение - намаляване на поведение, порицание и др. Именно това е и ситуацията тук. БФС(ръководството на училището) го наказва съобразно нейния правилник.
Капиш!?

dibo
Контакти:

Мнениеот dibo » 06 апр 2012 18:30

gorbi написа:Не съм адвокат на Присо,но когато се съставя акт за установяване на административно нарушение,няма данни за извършено престъпление.Според всички закони в Република България за едно административно нарушение не могат да се налагат повече от едно наказание.

То има едно наказание - 5 мача. Другите 2 са автоматично за червения картон, колкото има и другия получил такъв - Даксон.

Върни се в “Архив”