Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Мнениеот tevez » 04 мар 2012 19:21

THE G.A.M.E написа:Значи според мен, другият мач трябва Дарко да остане на пейката !
Нека триото в атака да е Жуниор в средата, Калво и Рамос по-крилата.
А Ванката да е зад тях в ролята на плеймейкър, която междудругото му се отдава доста добре ! ;)

Toва е вариант и има голяма вероятност да играем така,още повече,че Костов показа,че ще играят тези,които са най-добре подготвени.
А Йовов и Тасевски за момента не са.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: 10 000-души на Герена!!!

Мнениеот blue avalanche » 04 мар 2012 19:21

zlatan написа:аз похвалих хората излезли днес и вчера по стадионите ,а тя каква стана.
На черния му е по-голям от на белия.Чакаййййй че сега и расист ще ме направят.

Аз също се зарадвах на публиката,но ми се иска "материалите" да са ПРО- ориентирани,а не АНТИ-...Някак си не ми се чете кой какъв роб е бил или не бил!Повече ЗА отбора и по-малко ПРОТИВ еди кой си или еди какво си!

7271
Контакти:

Мнениеот 7271 » 04 мар 2012 19:25

Другото нещо, което забравих да спомена. Трябва доста да подобрим играта си, за да дойде повече публика и да се наслаждава на футбола. Иначе, браво на Черно море! Много здрав и корав тим, с когото ще берат ядове и войската, и Лудогорец, и Литекс, и Черноморец.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 мар 2012 19:25

меренето е израз на комплексарщина. Дали на "черния" му е по-голям или на "белия"- по-дебел, не е важно. Важен е крайният резултат- жената (в случая- публиката)- да остане доволна. Всичко друго е чикиджийска работа...
Последна промяна от santiliana на 04 мар 2012 19:27, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 мар 2012 19:32

BLUE CHAMPIONS написа:Имаш добро виждане, ако беше вкарал и Левски в играта със съставите можеше и да мачкаме там, а сега си бии главата с "челсистите" си в състава :twisted: :mrgreen:

[offtopic]А де ... :oops:[/offtopic]
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 04 мар 2012 19:33

Левски направиха хубави неща на трибуните, но на терена бяха много слабички..
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 04 мар 2012 19:34

zlatan написа:Мисля с че това заслужава една темичка,аз поне от много време не помня толкова много хора.
Дори последното дерби беше събрало 1213 хил души а все пак Черно море не са ни такъв голям дразнител.
Браво на хората и атмосферата,ако на следващия домакински мач съберем пак толкова ще е СУПЕР.

Като за отбор на народа, който се бори за шампионската титла никак не е зле - продължавайте в същия дух.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 мар 2012 19:36

turbogena написа:Хубава беше атмосферата наистина ,но чак тема да правим затова :? Левски трябва винаги да играе пред ПОНЕ толкова зрители ;)

ДА, ТРЯБВА!!!

ТОва какво ти мисли, че е нормлано посещаемост и реалността са две различни неща..... голямо нещо е, че имаше 10 000 човека... дано продължим с по 5 000 на средняшките мачове - ще е добро постижение :)
Изображение

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 04 мар 2012 19:36

jivko.furlinski написа:EEEEEEEEEEE "отбора на народа" веднъж на няколко години събра малко повече публика и чак тема пуска. За сведение БОТЕВ ПЛОВДИВ много по често събира повече фенове. В момента БОТЕВ е клуба с най-много публика, колкото и да ви боли вас шопите, ще трябва да си го признаета!!!!!

Ами направете си и вие тема, що щеш в нашия форум?Дали щото никой не ви брои за живи? :roll:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 мар 2012 19:41

Между другото днес на полувремето си отидох до колата. Връщам се на стадиона-отказват да ме пуснат! :o Сотаджии, а полицията им държи инкяр. Питам ги с какво право и кой е наредил подобна глупост-мълчат и вдигат рамене.От клуба било май... Много гадно се получи- макар че единия полицай се застъпи-другите не ме пускат!!! :shock: Аз да не съм в затвор? Накрая ми викат полицаите-вземи си друг билет и ела...В това ли бил проблемът? Хубаво-ще дам още 6 кинта, нали за Левски отиват... Търча до касите-затворени!!! Викам си -егати ташака, останах си отвън! Добре ,че в тоз момент мина човек от клуба, дето ме познава-отиваше от офиса към В сектор. Та разказах му аз проблема и викам-мани другото, ами артисвам навън. Той каза, че клубът няма такова изискване и нареждане.Сиреч сотаджии-а пък точно тези как си вкарват познати без пари колко съм гледал... Ония видяха, че си говорим с човека и се посбутаха, единия даже ме извика" Господине, елате...".Хич и внимание не им обърнах, влязох с човека по металните стълби зад В сектор, разбрахме се да не се заяждам с ония( то какво да се заяждам...) и таман почна второто. Много неприятен момент, чак пък човекът, дето ме вкара ми се извинява... За какво, питам го-стегнете ги малко тези. Прекрасно знаеха, че излязох отвътре, даже им се обадих...Ако искаме да идват по 10 000 на мач, трябва да се изчистят тези организационни въпроси! Утре как да ида с малко дете ? На човек му се налага да излезе понякога!
реших да споделя това, защото сме в правото си на нашия стадион да искаме някои елементарни неща...Аз съм слагал седалките на А сектор, а днес един сотаджия щеше да ме остави навън?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”