ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 23:39

1982 написа:
Beladona написа: баскетболния Левски

Пути Папазов - Гъзолизеца и Сашо Попов ..... всеки знае кой как постъпи със своя клуб, нека всеки сравни тези две особи и реши чий пример иска да следва.

Не е въпрос до личност, а до едни 30 млн.! Явно още не си го разбрал това!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 юни 2016 23:39

sin4ec написа:Беладона, 62-а армия е пред капитулация, а?

Ше ги мачкам тия ГМО -та като дамска цица на първа среща !!! :)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 08 юни 2016 23:40

Кашчей написа:
Кировец написа:
honda написа:Пичове може ли един въпрос?
Някой продължава да ви лъже,че най-лесното и законно нещо на този свят е когато едно дружество закъса , да се създаде ново дружество ,което да поеме активите на старото , а пасивите- ДГД кредиторите.
Интересно явно адвокатите на ВР явно не са знаели за подобни лесни и законни процедури ,че предпочетоха след катастрофата с Deep Water Horizon да платят десетки милиарди долари(до момента около 15 ,като делата все още се водят и се очакват общо да платят над 20 млрд).
Същото и с Exxon след катастрофата с Exxon Valdez да плати преди близо 30 години няколко млрд долара,по онова време беше сума съизмерима с БВП на България.
Според мен или адвокатските екипи на ВР и Exxon или са абсолютни некадърници в сравнение с адвокатските екипи на ГГ и ЮИ или някой сериозно ви баламосва.
На този свят законите и правилата са писани от кредиторите ,а не от длъжниците и съвсем естествено защитават интересите на кредиторите ,а не длъжниците.
Приятно или не е така.
Има и още нещо относно въпроса дали Литекс има право да играе във ППЛ ?
По казуса вече се произнесоха ДК и АК- според техните решения няма право. В БФС няма орган имащ правомощия да отменя решенията на АК. Както няма процедура според ,която ДК или АК да променят собственото си решение.
Така ,че при едно евентуално допускане на Литекс до ППЛ всеки един отбор ще има право да претендира за служебни победи от мачовете си с Литекс. Това е все едно ,ако пуснеш в игра футболист ,който е ЛСП. В този случай другия отбор просто печели мача служебно. Само тук не говорим за един футболист ,а за цял един клуб.

Пич, кой плати дълговете на Левски БК? Ъ?

Май само припознавачите не разбрахте, че левскарите не припознават този баскетболен "Левски"?!

Това че левскарите не го признават няма никакво отношение към същинския въпрос т.е. платено ли е нещо и ще се плати ли нещо и отговора е НЕ!
Хонда вменява някакваи грешни неща с този си пост. БП и Ексон са си платили ясно защо, защото губят концесии и лицензи ако не го направят.
ЦСКА обаче загуби лиценз още миналата година, сега е в процес на ликвидация. Нищо не може да накара сбирщината от няколко юридически
лица кръстена ЦСКА- София да плаща задължения на друго юридическо лице. Има фенове които казват че това не е ЦСКА има и такива които
вече са прегърнали идеята. Като цяло има само 2 варианта да се плати нещо от дълговете на ЦСКА. Да се оздравява старото дружество или
след приет план за оздравяване с орязани дългове на ЦСКА, Етрополе- Литекс- София да реши да купи ЦСКА и по този начин да изпълнява
плана за оздравяване. И да Етрополе- Литекс- София няма вариант да бъде ЦСКА за УЕФА ако не направи нещо по отношение на истинското ЦСКА.
Само с това ние сме феновете и казваме че това е ЦСКА, играе в червено и евентуално на Армията няма да стане!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 23:42

honda написа:Литекс си има наложено дисциплинарно наказание,което никой не е отменил( в интерес на истината ,ако имаше начин това наказание да бъде отменено вече щеше да бъде направено). За добро или лошо никой не може да отмени наказанието. Промяната на формата на първенството не отменя дисциплинарните наказания. Както примерно Р.Прохазка няма да играе в пъвия кръг от ППЛ защото си има наложено наказание.
Би ли ми обяснил какво значи "дива карта" - за първи път чувам това понятие във футбола. За тениса или лека атлетика -да ,има го но там организатора на един турнира има право да покани който си иска на турнира по свое осмотрение. Обикновено се определят определен брой бройки според ранглистата в момента и организатора има право да вкара допълнителен брой участници по свое усмотрение.
Аз не виждам как Литекс може да получи лиценз за ППЛ при положение ,че има наложено назание да играе следващия шампионат в Б група(пределно ясно е написано в правилника). Аз лично не съм чул някой от БФС да твърди ,че Литекс ще играе в А група. За Б- няма никакъв проблем. Допускане на Литекс в А група значи ,че всеки може да оспорва резултатите от мачовете си с тях и да иска служебна победа.

Наказанието е Литекс да бъде изваден от бившата А група! И той е бил изваден! Има право да играе в Б група! А за новата лига ще получи дива карта от БФС, както още три други отбора! Колко е трудно това за асимилиране, Хонда?! Стига си писал глупости!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 юни 2016 23:42

1982 написа:

Пути Папазов - Гъзолизеца и Сашо Попов ..... всеки знае кой как постъпи със своя клуб, нека всеки сравни тези две особи и реши чий пример иска да следва.

И другия аферист с ГМО Данчо Лазаров , трупа дългове на Левски волей и после хоп : Левски боол в А група ....

Обаче Левскарите може да са всякакви , но поне имат достойнство и викат : бегай Урод и не искат да го чуят това , че е Левски ...при Тити Папазов също , имат по 3 фена на баскет ....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2016 23:43

CSKA 78 написа:
1982 написа:

Не е въпрос до личност, а до едни 30 млн.! Явно още не си го разбрал това!

Ти си типичният титипапазовец. Не съм и очаквал друг отговор, Коце.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 23:43

Beladona написа:
sin4ec написа:Беладона, 62-а армия е пред капитулация, а?

Ше ги мачкам тия ГМО -та като дамска цица на първа среща !!! :)

Бравос! Няма да падаш духом я! :lol: :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 23:45

1982 написа:
CSKA 78 написа:Не е въпрос до личност, а до едни 30 млн.! Явно още не си го разбрал това!

Ми...бекалчо, извади 30 млн. и се разплати, аз нямам нищо против! Но от теб има само възвишени речи и поркане на уиски! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2016 23:47

CSKA 78 написа:
1982 написа:
CSKA 78 написа:Не е въпрос до личност, а до едни 30 млн.! Явно още не си го разбрал това!

Ми...бекалчо, извади 30 млн. и се разплати, аз нямам нищо против! Но от теб има само възвишени речи и поркане на уиски! :mrgreen: :mrgreen:

На вашето знаме е Тити Папаааааааазоооов,
на нашето грее Сашо Попооооооооов ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 юни 2016 23:48

CSKA 78 написа:
1982 написа:

Спокойно, има кой да ги извади , нали съм ви казал ! Нали Литекс ти е в А група , кво ти дреме за ЦСКА ....

Върни се в “Архив”