ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
БФС, Павел Колев и Бойко Борисов до оня ден бяха говеда и ги псувахте, сега всеки ден ги цитирате и им се радвате ...... няма такова падение, оранжеви ветропоказатели ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
[center]
[/center] Добре де, ама нещо не разбрах след интервюто с Милева-през тази една състезателна година кой издържаше отбора -консумативи,заплати,лагери и т .н ,защото синдикът казва че не е бил Ганчев ??? И другият въпрос: пак според нейните думи ПФК -то си е нормално функциониращо дружество с подадени документи за лиценз и т.н . Кой аджеба ще картотекира футболисти,подписва договори-спонсорски ,заплати ,школи,тренировъчни терени,треньори и ред други подробности в един футболен клуб?? Това са примерно 100 човека персонал

Кашчей написа:КлонДьо, няма да е лошо, ако се вслушваш в чужди мнения- това със сигурност няма да ти навреди, за разлика от сегашното ти поведение да се опитваш да иронизираш всеки, който не е на твоето мнение. Ти знаеш ли кой е Хонда, а кой Беладона, а кой съм аз, а кой е 1982..имаш ли си поне малко представа, че някой от тези никове може да има и по-добра от твоята информация по някой въпрос?!
Може и да има някой с по-добра информация, Кондьоличке! Но аз си проверявам информацията, преди да пиша, за разлика от някои други, които просто се опитват да тролят!
ПП Въобще не ме интересува кои са: Бекалчо, беладона, кондьоличка или някой друг от това обкръжение

Последна промяна от CSKA 78 на 08 юни 2016 22:40, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:sin4ec написа:CSKA 78 написа:Знам, синьо камИче, дето се пръска по лозята! Не знам според теб какво е общото с ЦСКА-София? Които много скоро ще получат лиценз за новата Първа лига! Като това са думи на Павел Колев!![]()
Ауу, откога думите на Колев станаха библия за вас? Много скоро-малко скоро е понятие от бъдещето, може да стане, а може и да не стане. Има ли ЦСКА в документите за лиценз в момента, оранжада евтина, или няма?
Според Колев има подадени документи, синьо каМиче! Вече имаме лиценз за Б групата, чака се за елита! Трябва Изпълкомът да узакони новата лига, и ще получим лиценз за нея!![]()
В тези докумеМенти, мамин златен, кого сте посочили за треньор, че от днешните информации Литекс все още няма треньор?! Даже и за Б група трябваше да представите договор с треньор!
Иииииииииииииииииииии... лицензите за Б група още не са обявени, защото срокът за документи е 31-и май, та Литекс няма как да има такъв издаден лиценз!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
soilwork написа:[center][/center] Добре де, ама нещо не разбрах след интервюто с Милева-през тази една състезателна година кой издържаше отбора -консумативи,заплати,лагери и т .н ,защото синдикът казва че не е бил Ганчев ??? И другият въпрос: пак според нейните думи ПФК -то си е нормално функциониращо дружество с подадени документи за лиценз и т.н . Кой аджеба ще картотекира футболисти,подписва договори-спонсорски ,заплати ,школи,тренировъчни терени,треньори и ред други подробности в един футболен клуб?? Това са примерно 100 човека персонал
Нека не се подиграваме на жената, явно има проблеми

С оранжево шалче и Гриша под ръка,
ще обходим цялата земя,
за да припознаем,
где, що има отбори по света ........

ще обходим цялата земя,
за да припознаем,

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кашчей написа:Иииииииииииииииииииии... лицензите за Б група още не са обявени, защото срокът за документи е 31-и май, та Литекс няма как да има такъв издаден лиценз!
Пич, като започнеш така да стръвнееш си ми ясен!? Я, ми кажи кой номер поред е този спор между мен и теб?! И колко пъти ставаше за смях след такива спорове?!

ПП Това са думи на Павел Колев! Така че ходи да спориш с него!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
-
soilwork написа:[center][/center] Добре де, ама нещо не разбрах след интервюто с Милева-през тази една състезателна година кой издържаше отбора -консумативи,заплати,лагери и т .н ,защото синдикът казва че не е бил Ганчев ??? И другият въпрос: пак според нейните думи ПФК -то си е нормално функциониращо дружество с подадени документи за лиценз и т.н . Кой аджеба ще картотекира футболисти,подписва договори-спонсорски ,заплати ,школи,тренировъчни терени,треньори и ред други подробности в един футболен клуб?? Това са примерно 100 човека персонал
Тази в някое продължение на "Властелинът на пръстените" или нещо подобно ще я лапнат като топъл хляб от Холивуд.Те тогава ще има пари и за оздравяване и за каквото си поискаме!

CSKA 78 написа:sin4ec написа:CSKA 78 написа:Знам, синьо камИче, дето се пръска по лозята! Не знам според теб какво е общото с ЦСКА-София? Които много скоро ще получат лиценз за новата Първа лига! Като това са думи на Павел Колев!![]()
Ауу, откога думите на Колев станаха библия за вас? Много скоро-малко скоро е понятие от бъдещето, може да стане, а може и да не стане. Има ли ЦСКА в документите за лиценз в момента, оранжада евтина, или няма?
Според Колев има подадени документи, синьо каМиче! Вече имаме лиценз за Б групата, чака се за елита! Трябва Изпълкомът да узакони новата лига, и ще получим лиценз за нея!![]()
Същят този Колев каза съвсем друго.А точно: Литекс има подаден документи за лиценз за Б група, и същият Литекс който променя седалището си в София и става ЦСКА е подал за лиценз за А група.И лайв студиото на спортал заби.

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
1982 написа:С оранжево шалче и Гриша под ръка,
ще обходим цялата земя,
за да припознаем,
![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JTcQz1KV0F0[/youtube]