защо написа:Ей, кво сте направили с нашия човек, бе? Пуска си новината в телеграфен стил и си излиза! Чувствам, че някой е убил всичко детско в него по някакъв начин.
Омръзна ми едно и също , дори и на мен, приятелче.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
защо написа:Ей, кво сте направили с нашия човек, бе? Пуска си новината в телеграфен стил и си излиза! Чувствам, че някой е убил всичко детско в него по някакъв начин.
Кашчей написа:Red joker написа:Кашчей написа:Beladona написа:Кашчей написа:Beladona написа:аз пък някъде мернах, че кредиторите били притеснени, че се отива на Н
Кредиторите явно четат тази тема, в този форум, и са притеснени от твоите писания![]()
Примерно, защо само се пише, но няма официална позиция, че заради това неплатено, онова неплатено, ЦСКА ще започне с минус 90 точки, е така, за всеки случай?!
кой да го напише , те всички са на море
И сал ти един, като истински Бориджуджечката, пазиш святото име на ЦСКА тук, като едновременно с това пророкуваш, като Делфийския оракул, несъстоятелност до ден-два.
На това му се казва Възраждане
Ей Кошшаааа...най-после с някой и ти да си паснеш... като песница у нос
Не е мой проблемът, че на вас петелът и на рамото ви да кацне, пак няма да го чуватеА виж, отровното биле явно го чува, че дори и пее заедно с него
![]()
Ако това, което е написал, се окаже вярно, тази тема отива наникъде.
pomiqr269 написа:Градев да не е започнал да пише и тук?
Beladona написа:pomiqr269 написа:Градев да не е започнал да пише и тук?
who the f... is Градев ??????????????
pomiqr269 написа:Beladona написа:pomiqr269 написа:Градев да не е започнал да пише и тук?
Идин тъкъв кът тебе.
pomiqr269 написа:Beladona написа:pomiqr269 написа:Градев да не е започнал да пише и тук?
Идин тъкъв кът тебе.
Beladona написа:До всички Неверници ! каква стана тя ?! Стана точно тази каквато ви опявах от още преди един бан по име време![]()
Кой сега и завинаги е номер 1 ?! Мека топлина ( беладона ) е номер 1 !!! Може да прочетете в спиртал , гонг по- бързо да пускат новината ...стига сте спали !
Айде честито на всички оздравители боклуци, лъжци,градевци ,томовци и джуджета гнусни ! Вземете го тоя фалит !!!
Само ЦСКА !!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта