Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот sin4ec » 08 юли 2013 11:51

Я сега да видим. Шумничко и ефектно, нали? А всъщност това е малка част от Б сектор. А целият Б сектор е около 5 000 човека...
Васконти да ви пусне похода на Герена на другите. Колко време се точат, и как изглеждат. А са...не повече от 1500 човека. Бяха към 2 200 на стадиона, но много хора си отидоха с коли и транспорта. А гъстотата и на двете шествия е много по-голяма от разхождащите се по Орлов мост. Една аероснимка би променила доста нещата.
С този ракурс 3-4 000 са даже много, за да се получи ефектът. Но вие може да си вярвате, че сте и 200 000. Лошо няма.
А защо София в случая е сама и никой в страната не подкрепя протеста, освен 100-200 маргинали,никой не коментира. И 10 000 да съберете тук, което се случи в първата неделя, когато се искаше оставката на Пеевски, не на кабинета-нищо не променя. Няма ли по 2-3 000 във Варна и Пловдив и по 1000 в окръжните градове, цифрата в София е безпредметна. А от 10 000 сте много далече.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 юли 2013 13:15

BLUE CHAMPIONS написа:
vaskonti написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
vaskonti написа:Защо следващото правителство да не продължи да вади герберски грехове?
...

Като запиташ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА, кое трябва да е следващото правителство?, отговърът е: "Амииии, някои нови обединени десни..."
И твоето мнение ли е такова? :mrgreen: :lol:

На въпроса с въпрос ли отговаряш? Да беше отговорил първо на питането ми... :roll:

Ами как да ти се отговори, като не знаем кое искаш да е следващото правителство? При предсрочни избори през септември/октомври, според проучванията, фаворити са дядо Коледа, Доналд Дък и горската Фея. Кой е твоя личен фаворит? :roll:

Извинявай, ама не аз твърдя какво ще прави и какво няма да прави следващото правителство. Аз питам от къде тази убеденост, че то ще прикрива гафовете на ГЕРБ? Някой друг знае какво ще е то, аз не съм изказал никакви претенции, че да ме питаш мен.
А факта, че сегашното правителство не е извадило никакъв сериозен гаф на ГЕРБ, който не се е знаел от много преди това, изобщо няма да коментирам.
THE G.A.M.E написа:
vaskonti написа:Ако пък на едни избори народът избере ГЕРБ, никой нищо не може да каже. За мен те също не са реалната алтернатива, но ако спечелят изборите е редно да се приеме волята на народа.

Да де, ама от ГЕРБ с това бързане за предсрочни и с оглед на това, че упорито отказват да присъстват в залата и да участват в дискусиите за Нов изборен кодекс, ясно показват, че те нямат интерес от това.

Те и сега са 1-ва сила ( УЖ, щото има доста съмнения за манипулации ) ... Но не Управляват.
Ако след 4-5 месеца има нови избори, и отново се стигне до същата ситуация ... ГЕРБ да са УЖ 1-ва сила, ама да не могат да съставят правителство, пак опираме до настоящата ситуация.

Реално от ГЕРБ се надяват кабинетът да бъде дискредитиран и това трябва да стане възможно най-бързо, преди замислените финансови ходове на Правителството да влязат в действие.
А финансовите мерки не са хич лоши, и до тук не са критикувани от никой читав финансист.

Така или иначе протестът е яко яхнат от ГЕРБ, като има никак не-малко техни симпазинти, които съботират всяко по-стойностно искане.
Както написа и "Шампионът" - крясъците оставка, без конкретни искания, са си баш по-вкуса на ГЕРБ.

Първо, вече няма шанс при нови избори да има същата конфигурация в парламента. Атака никога не може да повтори този резултат, за тях ще е луд късмет ако изобщо влязат, след изпълненията на оня психопат. Второ, пак ще повторя, че при коренно променен изборен закон нещата ще са по-различни. Да не говорим, че би трябвало да бъде свикано Велико НС, на което да се направят 3 неща - нова конституция и закриване на институцията "Велико Народно Събрание". Абсолютно ненужна е, трябва да се даде пълномощие на обикновеното НС да прави промени в конституцията, например с 3/4 мнозинство. Третото нещо е да се намали броят на народни представители, като оптималното е някъде между 120 и 150. Ако тези неща се случат, ако новата конституция е адекватна(мен ако питаш, просто да препишат Търновската с леки козметични корекции, с цел осъвременяване), тогава което и правителство да дойде, то няма да има друг избор освен да работи адекватно.

И защо мислиш, че хората не знаят какво искат? През зимата за какво протестираха? Само не ми казвай, че тогава протеста беше срещу ГЕРБ! Исканията тогава и сега са абсолютно едни и същи!!!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 юли 2013 13:17

sin4ec написа:

Я сега да видим. Шумничко и ефектно, нали? А всъщност това е малка част от Б сектор. А целият Б сектор е около 5 000 човека...
Васконти да ви пусне похода на Герена на другите. Колко време се точат, и как изглеждат. А са...не повече от 1500 човека. Бяха към 2 200 на стадиона, но много хора си отидоха с коли и транспорта. А гъстотата и на двете шествия е много по-голяма от разхождащите се по Орлов мост. Една аероснимка би променила доста нещата.
С този ракурс 3-4 000 са даже много, за да се получи ефектът. Но вие може да си вярвате, че сте и 200 000. Лошо няма.
А защо София в случая е сама и никой в страната не подкрепя протеста, освен 100-200 маргинали,никой не коментира. И 10 000 да съберете тук, което се случи в първата неделя, когато се искаше оставката на Пеевски, не на кабинета-нищо не променя. Няма ли по 2-3 000 във Варна и Пловдив и по 1000 в окръжните градове, цифрата в София е безпредметна. А от 10 000 сте много далече.

Какво искаш да кажеш? Ако е това, което си мисля, как ще коментираш 20-те човека, които протестират в подкрепа на правителството?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 юли 2013 13:26

Просто коментирам полюциите за 60 000 човека вчера. И доказвам нагледно, че с 4 000 ще запълня ефектно всичко. Би ли пуснал похода, аз няма да го направя! Полицията каза 3 000 в 19,30 пред МС. И като добавим още 1 500-2 000, които се присъединяват в последствие, се получава реалната цифра на протеста. Тя не е тайна и се знае отдавна, ден по ден. Колкото и да се снима и раздува, все толкова ще си останат. Що се отнася до контрапротеста, не ме вълнуват изявите на БСП–София.
pp А левскарите на клипчето са...600 човека! :)

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 08 юли 2013 13:28

vaskonti написа:Първо, вече няма шанс при нови избори да има същата конфигурация в парламента. Атака никога не може да повтори този резултат, за тях ще е луд късмет ако изобщо влязат, след изпълненията на оня психопат. Второ, пак ще повторя, че при коренно променен изборен закон нещата ще са по-различни. Да не говорим, че би трябвало да бъде свикано Велико НС, на което да се направят 3 неща - нова конституция и закриване на институцията "Велико Народно Събрание". Абсолютно ненужна е, трябва да се даде пълномощие на обикновеното НС да прави промени в конституцията, например с 3/4 мнозинство. Третото нещо е да се намали броят на народни представители, като оптималното е някъде между 120 и 150. Ако тези неща се случат, ако новата конституция е адекватна(мен ако питаш, просто да препишат Търновската с леки козметични корекции, с цел осъвременяване), тогава което и правителство да дойде, то няма да има друг избор освен да работи адекватно.

И защо мислиш, че хората не знаят какво искат? През зимата за какво протестираха? Само не ми казвай, че тогава протеста беше срещу ГЕРБ! Исканията тогава и сега са абсолютно едни и същи!!!

Ето, това вече е наистина аргументиращо мнение на един от протестиращите! НАЙ-ПОСЛЕ ДОЧАКАХ ДА ГО ПРОЧЕТА :) :) :)
Обаче си един от многото ;) Е, айде не си един, но СМЕ малко! Защото с крясъка ОСТАВКА, сме много далеко от тези неща, които си посочил горе.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 юли 2013 13:42

BLUE CHAMPIONS написа:Ето, това вече е наистина аргументиращо мнение на един от протестиращите! НАЙ-ПОСЛЕ ДОЧАКАХ ДА ГО ПРОЧЕТА :) :) :)
Обаче си един от многото ;) Е, айде не си един, но СМЕ малко! Защото с крясъка ОСТАВКА, сме много далеко от тези неща, които си посочил горе.

Е, от него е нормално да го прочетеш. Да не си очаквал от Наполеон с хапчетата, примерно, нещо подобно? :)

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 08 юли 2013 13:50

30 души има на снимките от Орлов мост, не спорете с човека, той ги разбира числата :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 юли 2013 13:54

1913 написа:30 души има на снимките от Орлов мост, не спорете с човека, той ги разбира числата :lol: :lol: :lol:

Гарнтирам!
Също така аз и ти сме един и същи потребител ;) Гаранция!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 08 юли 2013 13:56

MCMXIII написа:
1913 написа:30 души има на снимките от Орлов мост, не спорете с човека, той ги разбира числата :lol: :lol: :lol:

Гарнтирам!
Също така аз и ти сме един и същи потребител ;) Гаранция!
И на всичкото отгоре си правите женски профил, за да не изглежда подозрително. :o
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 08 юли 2013 13:58

sin4ec написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Ето, това вече е наистина аргументиращо мнение на един от протестиращите! НАЙ-ПОСЛЕ ДОЧАКАХ ДА ГО ПРОЧЕТА :) :) :)

Е, от него е нормално да го прочетеш. Да не си очаквал от Наполеон с хапчетата, примерно, нещо подобно? :)

Ами аз лично помня Васконти като заклет гербераст, но ето, че човек е хубаво да премисля нещата винаги. Не е като да се запънеш кат магаре на мост и да се кланяш фанатично на божеството-вожд не виждащ по-далеко от носът си :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”