metodito написа:След Домо няма футболист дето да я е заслужил... е, Гонзо, ма той стара деветка беше...
Ми с 20-ина гола през есента, мисля че Гарата повече от заслужено я носеше напролет, за жалост за много кратко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
metodito написа:След Домо няма футболист дето да я е заслужил... е, Гонзо, ма той стара деветка беше...
Nuke написа:Как не ви омръзна да спекулирате? Поне споменавайте, че това са ваши мнения, а не неоспорими факти.
BLUE CHAMPIONS написа:Nuke написа:Как не ви омръзна да спекулирате? Поне споменавайте, че това са ваши мнения, а не неоспорими факти.
Ами то е логично, че е неоспорим факт колега. Тази вечер ни е последната контрола и утре се прибират в София![]()
metodito написа:А моето усещане е за Прохазка. ...че това ще е новия Дарко...макар, че от Спартак имаше един много добър футбалер, който Гонзо си заплю... Томачек! Ей тоя ни направи ...
Ма пък Прохазка може би и да е по-добър.
Само браво мога да кажа на Илиан за хода му. Другото попадение мисля ще е Ели. Лошото е само, че трябваше май да сменим напълно защитата, но! нищо, а и Иво Иванов беше супер при Илиан, а като дойде в София... А дано Илиан му вдъхне вяра на момчето... пък кой знае...
Между другото, ако не са му дали деветката на португаУеца- подкрепям напълно.
След Домо няма футболист дето да я е заслужил... е, Гонзо, ма той стара деветка беше...Имам усещане, че този Силва златен ще ви излезе и накрая няма да е ваша собственост, но поне да оправдае парите които ще хвърлите по него.
Проектираш безумните ходове на Цукалото върху Баттко? Те не, че са супер различни, ма... единия е пиянка-боклукчия, пък другия е пиянка -адвокат.
Nuke написа:BLUE CHAMPIONS написа:Nuke написа:Как не ви омръзна да спекулирате? Поне споменавайте, че това са ваши мнения, а не неоспорими факти.
Ами то е логично, че е неоспорим факт колега. Тази вечер ни е последната контрола и утре се прибират в София![]()
Кое е факт? Че ще дойде след контролите? ?Ми той си е в Австрия, няма къда да идва, трябва само да подпише.Ако пък вземе, че подпише преди 17:00 часа, дори ще е футболист на Левски ПРЕДИ да са свършили контролите.
Nuke написа:Кое е факт? Че ще дойде след контролите? ?Ми той си е в Австрия, няма къда да идва, трябва само да подпише.Ако пък вземе, че подпише преди 17:00 часа, дори ще е футболист на Левски ПРЕДИ да са свършили контролите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта