Кашчей написа:Напротив, тук е подфорумът на ПФК ЦСКА АД, защото през 2008-а година друг ЦСКА нямаше!
Ми...аз виждам да пише единствено ЦСКА, никъде не видях ПФК, а още по-малко ЕИК! Що така?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Напротив, тук е подфорумът на ПФК ЦСКА АД, защото през 2008-а година друг ЦСКА нямаше!
1982 написа:...
Форумът на ЦСКА-София е точно отдолу на главната страница, тук е темата на ЦСКА, пускай там. Ние нямаме право на трансфери.
vaskonti написа:CSKA 78 написа:Трябва да питаш Кашчей! Според него може, и не може в зависимост дали го устройва, или не!![]()
Същото се отнася и за теб, не мислиш ли?
baraba написа:vaskonti написа:baraba написа:vaskonti написа:CSKA 78 написа:1982 написа:Форумът на ЦСКА-София е точно отдолу на главната страница, тук е темата на ЦСКА, пускай там. Ние нямаме право на трансфери.
ЦСКА София си е ЦСКА! Та...![]()
![]()
Е аз за това питам как стават трансферите? Забрана си има като стой, та гледай.
Я има , я няма , въпроса е към БФС![]()
БФС не могат да се похвалят кой знае колко с познаване на правилниците и най-вече със спазването им. Особено напоследък.
Хубави , лоши , обаче имат крайната дума все пак
CSKA 78 написа:vaskonti написа:CSKA 78 написа:Трябва да питаш Кашчей! Според него може, и не може в зависимост дали го устройва, или не!![]()
Не, аз просто констатирам факта- в ТР има ЦСКА-София! Това е името!![]()
Тимът на Литекс, който подаде документи за трансформация в ПФК ЦСКА София, се събира за предстоящия сезон в неделя в Ловеч, научи Sportal.bg
Кашчей написа:В ТР вписват дружеството, което за теб и "колегите" ти не е важно-важен е отборът..та откога в ТР вписват отбора, който е важният?!
CSKA 78 написа:vaskonti написа:CSKA 78 написа:Трябва да питаш Кашчей! Според него може, и не може в зависимост дали го устройва, или не!![]()
Не, аз просто констатирам факта- в ТР има ЦСКА-София! Това е името!![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
vaskonti написа:baraba написа:vaskonti написа:Чудя се, кой неотдавна ходи да троши прозорците на БФС ? Сигурно някой, който не е бил така философски настроен като теб? Забележително е как изведнъж БФС станаха готини във вашите очи....
vaskonti написа:Добре, пак питам как се правят трансфери като има забрана?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта