ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 19:34

svetlan28 написа:
CSKA 78 написа:Официално инфо- на срещата на Ефбет бабата е имало почти 20 души! :shock: :mrgreen: Освен това Офанзива вече се разпадна на по-малки фракции :!: :!: Някои, от които са съгласни с Ганчев, а други не са!

Това радва ли те?Щото мен никак!Такова разделение никога не е имало,няма и да има повече!

Не съм казал, че ме радва! Само съобщавам новината! Иначе си прав друго разделение няма да има! Надявам се и тази част от Офанзива, която не е съгласна с Ганчев, да прояви разум и да дойде в редиците на ЦСКА София.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 08 юни 2016 19:36

шивача написа:
percival написа:
vaskonti написа:Смисълът е точно това - да твърдиш, че си подписал с Адидас. Пък то било само с някакъв дистрибутор и то от преди години...ама кой ти гледа.
Даже това бил НОВ спонсор на ЦСКА. :lol:

Ти някъде видя ли ГГ да казва такова нещо ? Ти видял ли си екипите ? Ами ако има реален спонсорски договор с Адидас ?

Почна вече и хипотетично да плюеш !Нали се работи с факти и доказателства ? Същата работа като днес с Бербатов.Кой от ЦСКА е казал ,че ще взимаме Бербатов ?
Една гръцка медия ? Хайде по сериозно ,сериозни хора сме ,а не лапета !

Като си сериозен човек, как ще припознаеш тоя хибрид? Та това е най-явната кражба в държавата, пред лицето на целия народ! Ако това беше за говедата щеше да ревеш пред парламента :cry:

Шивач.стига с тия мантри за хибриди и мелези .ЦСКА е в сърцето ,ЦСКА е идея !Имаме късмет ,че с този нов формат ни се отдава шанс ,трябва да сме луди за да не го използваме.Има много хубава поговорка ,Краля е мъртъв ,да живее Краля ! Тя се отнася точно за нас.Ще може да се потърси и пряка отговорност на хората довели ни до тоя хал.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 08 юни 2016 19:37

Сигурно ще дойдат, ПФК Литекс набира агитка с пълна сила :)

П.П. Извинете, имах предвид преименуваният Литекс, да сме екзактни :)
Последна промяна от eMs1 на 08 юни 2016 19:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2016 19:39

Едно е сигурно... онези се разпадат! Медецццццццц за душата ми :lol:
@ За разлика от това при нас не спират добрите новини!
Всички се страхуват от МОГЪЩ и СИЛЕН ЦСКА! Време е! Просто време е!

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 08 юни 2016 19:41

CSKA 78 написа:
svetlan28 написа:
CSKA 78 написа:Официално инфо- на срещата на Ефбет бабата е имало почти 20 души! :shock: :mrgreen: Освен това Офанзива вече се разпадна на по-малки фракции :!: :!: Някои, от които са съгласни с Ганчев, а други не са!

Това радва ли те?Щото мен никак!Такова разделение никога не е имало,няма и да има повече!

Не съм казал, че ме радва! Само съобщавам новината! Иначе си прав друго разделение няма да има! Надявам се и тази част от Офанзива, която не е съгласна с Ганчев, да прояви разум и да дойде в редиците на ЦСКА София.

За съжаление ще трябва да дойдат и много други,които не признават отбора на Ганчев,което мен много ме съмнява!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 08 юни 2016 19:43

eMs1 написа:Сигурно ще дойдат, ПФК Литекс набира агитка с пълна сила :)

П.П. Извинете, имах предвид преименуваният Литекс, да сме екзактни :)

Не е ли преименувания Септември ,а ?
Хайде спрете се ,какви "армейци" сте .Разбирам да сте "лилави" и да се дразните ,ама това от свои !!!
Като не е станало нещо по вашата ,замълчете !Никой не ви кара на сила да припознавате или обичате новия клуб,но не подайте на нивото на "лилавите" .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 юни 2016 19:45

percival написа:
шивача написа:
percival написа:
vaskonti написа:Смисълът е точно това - да твърдиш, че си подписал с Адидас. Пък то било само с някакъв дистрибутор и то от преди години...ама кой ти гледа.
Даже това бил НОВ спонсор на ЦСКА. :lol:

Ти някъде видя ли ГГ да казва такова нещо ? Ти видял ли си екипите ? Ами ако има реален спонсорски договор с Адидас ?

Почна вече и хипотетично да плюеш !Нали се работи с факти и доказателства ? Същата работа като днес с Бербатов.Кой от ЦСКА е казал ,че ще взимаме Бербатов ?
Една гръцка медия ? Хайде по сериозно ,сериозни хора сме ,а не лапета !

Като си сериозен човек, как ще припознаеш тоя хибрид? Та това е най-явната кражба в държавата, пред лицето на целия народ! Ако това беше за говедата щеше да ревеш пред парламента :cry:

Шивач.стига с тия мантри за хибриди и мелези .ЦСКА е в сърцето ,ЦСКА е идея !Имаме късмет ,че с този нов формат ни се отдава шанс ,трябва да сме луди за да не го използваме.Има много хубава поговорка ,Краля е мъртъв ,да живее Краля ! Тя се отнася точно за нас.Ще може да се потърси и пряка отговорност на хората довели ни до тоя хал.

Кви мантри бе, брат ми? Гришата и тея дето им е дал пари яко манипулират. Затвори си очите,брой до сто и виж кваземодото в оранжево. Най-лесното е да си заровим главите в пясъците-така са направили помаците. По-трудното е да воюваме, като Христо Ботев и Васил Кунчев, дори и със смъртта си, но да си отстояваме принципите и да си браним честта. Замислете се, ако това го правеха ония от подуване, как щяхте да мислите?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 19:45

svetlan28 написа:
CSKA 78 написа:Не съм казал, че ме радва! Само съобщавам новината! Иначе си прав друго разделение няма да има! Надявам се и тази част от Офанзива, която не е съгласна с Ганчев, да прояви разум и да дойде в редиците на ЦСКА София.

За съжаление ще трябва да дойдат и много други,които не признават отбора на Ганчев,което мен много ме съмнява!

Няма вече много други! Останаха единици, които се опитват да се противопоставят по форумите! В крайна сметка всеки трябва да вземе решение за себе си!
Последна промяна от CSKA 78 на 08 юни 2016 19:51, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 08 юни 2016 19:48

CSKA 78 написа:
svetlan28 написа:
CSKA 78 написа:Не съм казал, че ме радва! Само съобщавам новината! Иначе си прав друго разделение няма да има! Надявам се и тази част от Офанзива, която не е съгласна с Ганчев, да прояви разум и да дойде в редиците на ЦСКА София.

Няма вече много други! Останаха единици, които се опитват да се противопоставят по-форумите! В крайна сметка всеки трябва да вземе решение за себе си!

За съжаление грешиш,ама много!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2016 19:48

шивача написа: По-трудното е да воюваме, като Христо Ботев и Васил Кунчев, дори и със смъртта си, но да си отстояваме принципите и да си браним честта.

Отстоява се и се брани нещо, което го имаш. Те чест и принципи нямат, няма как да чакаш и да ги бранят.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”