Кашчей написа:Трябваше да сложиш кавички и на "дублетни", за да си на нивото на Харалампи
Хари си има стил на писане, който е запазена марка, няма да го копирам.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Трябваше да сложиш кавички и на "дублетни", за да си на нивото на Харалампи
Кашчей написа:1982 написа:Томми взе топа на Боббби. Ти си "на ход", Бобка.
Кролик, за да си "на ниво", трябваше да напишеш "Томи взе "качество" на бобби" -така де, нали трябва да сме на "нивото" му
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Кашчей написа:1982 написа:Томми взе топа на Боббби. Ти си "на ход", Бобка.
Кролик, за да си "на ниво", трябваше да напишеш "Томи взе "качество" на бобби" -така де, нали трябва да сме на "нивото" му
Ти не ми давай "акъл" ..... или .... може би се пише - "ти" не ми "давай" акъл.![]()
pomiqr272 написа:Стига сте спамили с научнотерминални езиковедски знания, защото аз мога да мисля, не да пиша правилно
Кашчей написа:pomiqr272 написа:Стига сте спамили с научнотерминални езиковедски знания, защото аз мога да мисля, не да пиша правилно
Куче, ти само с това, че можеш да пишеш, си вече в Книгата на "Гинес"
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Tommi написа:Haralampy написа:GA_ veliki написа:...Я пак прочети и ако ти се отдава мисленето си изтрии поста
![]()
Не че нещо, а и аз не съм "придирчив", но когато правиш "забележки" на някого е редно поне ти да си "на ниво"
![]()
В смисъл, че според "предполагаемия смисъл" на изречението ти - редно е да "употребиш" глагола "Удавам".
Не че нещо, а и аз не съм "придирчив", но когато правиш "забележки" на някого е редно поне ти да си "на ниво".![]()
Двете форми са дублетни.
1982 написа:Кашчей написа:pomiqr272 написа:Стига сте спамили с научнотерминални езиковедски знания, защото аз мога да мисля, не да пиша правилно
Куче, ти само с това, че можеш да пишеш, си вече в Книгата на "Гинес"
Дай му кокал за награда. Но не Емил Велев ....
Haralampy написа:Tommi написа:Haralampy написа:GA_ veliki написа:...Я пак прочети и ако ти се отдава мисленето си изтрии поста
![]()
Не че нещо, а и аз не съм "придирчив", но когато правиш "забележки" на някого е редно поне ти да си "на ниво"
![]()
В смисъл, че според "предполагаемия смисъл" на изречението ти - редно е да "употребиш" глагола "Удавам".
Не че нещо, а и аз не съм "придирчив", но когато правиш "забележки" на някого е редно поне ти да си "на ниво".![]()
Двете форми са дублетни.
![]()
![]()
![]()
"дублетно" е левото мъдо на Очко Бибочко.
аналфабет тревопасен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта