pomiqr272 написа:Забавното за ""новия" "спонсор""Адидас" знаете ли кое е? "Литекс" или както там се казва сега не получава екипировката си от концерна, а се поръчват през дистрибуторската фирма на македонеца Ванчо Тимов "Лома Спорт" и те не спонсорират "Литекс" или както там се казва сега, а заобикалят българския представител на "Адидас" в България, за да плащат по-малка цена за екипировката. Новият автобус къде ще бъде пребоядисан и брандиран?
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Да взема да се самоцитирам, като истински класик, че пишете глупости.
ЦСКАвтентик с какви екипи ще подритва по селските поляни? Кака ви Дора намерила е доставчик на екипировка?
BRF написа:Кашчей написа:1982 написа:CSKA 78 написа:А, да, вЕрно не беше ти, а Беладона, който обясняваше, че Адидас в България били менте! Е, аз вече трудно ви различавам, шЪ Ма извиниш!
Не се сещам какво е писал Беладоната, но със сигурност не са им ментаци екипите, няма и как. Просто ползват от по-евтините модели най-вероятно. Което няма нищо лошо. И А-класата е Мерцедес ..... поне се води за такъв.
Писаха, че са базов модел и като такъв не са най-доброто, което може да се намери..дори не са най-малко доброто.
Вече ставате жалки!
Заекът каза, че не е чел и аз му резюмирах писаното! От екипи не разбирам и не мога да имам мнение, освен от цветове, но надали цветовете са най-важното нещо в един екип.
И ще те помоля, като решиш да ме апострофираш за нещо да прочиташ по-добре какво съм писал. За Милан си признах, че съм сгрешил, но за екипите..ай пиши под нечий друг пост, че са жалки с писанията си!
ПП- След тази изцепка с Литекс и Чавдар, нали не очакваш, че всички ще ви ръкопляскат?! Всяка възможност за подигравка ще бъде използвана пълноценно!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
pomiqr272 написа:Да взема да се самоцитирам, като истински класик, че пишете глупости.pomiqr272 написа:Забавното за ""новия" "спонсор""Адидас" знаете ли кое е? "Литекс" или както там се казва сега не получава екипировката си от концерна, а се поръчват през дистрибуторската фирма на македонеца Ванчо Тимов "Лома Спорт" и те не спонсорират "Литекс" или както там се казва сега, а заобикалят българския представител на "Адидас" в България, за да плащат по-малка цена за екипировката. Новият автобус къде ще бъде пребоядисан и брандиран?
Да, същата фирма е. Те от години бачкат заедно. Над 5, ако не се лъжа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
GA_ veliki написа:...Я пак прочети и ако ти се отдава мисленето си изтрии поста

Не че нещо, а и аз не съм "придирчив", но когато правиш "забележки" на някого е редно поне ти да си "на ниво"

В смисъл, че според "предполагаемия смисъл" на изречението ти - редно е да "употребиш" глагола "Удавам".

GA_ veliki написа:Кончита, а като ти свърши цикъла пиши, сега нещо не се получава
Гусин Га, май на вас трябва да ви свърши синият цикъл! Разбирам, че пикаете газ, и няма как да е другояче, но поне не се изхождайте по-голяма нужда във форума! Не разбирам защо лилавите трябва да ни занимават с процесите на тяхната отделителна система!?

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Haralampy написа:GA_ veliki написа:...Я пак прочети и ако ти се отдава мисленето си изтрии поста
![]()
Не че нещо, а и аз не съм "придирчив", но когато правиш "забележки" на някого е редно поне ти да си "на ниво"
![]()
В смисъл, че според "предполагаемия смисъл" на изречението ти - редно е да "употребиш" глагола "Удавам".
Не че нещо, а и аз не съм "придирчив", но когато правиш "забележки" на някого е редно поне ти да си "на ниво".

Двете форми са дублетни.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Haralampy написа:GA_ veliki написа:...Я пак прочети и ако ти се отдава мисленето си изтрии поста
![]()
![]()
Не че нещо, а и аз не съм "придирчив", но когато правиш "забележки" на някого е редно поне ти да си "на ниво".![]()
Двете форми са дублетни.
Трябваше да сложиш кавички и на "дублетни", за да си на нивото на Харалампи

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Томми взе топа на Боббби. Ти си "на ход", Бобка. 

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Томми взе топа на Боббби. Ти си "на ход", Бобка.
Кролик, за да си "на ниво", трябваше да напишеш "Томи взе "качество" на бобби" -така де, нали трябва да сме на "нивото" му

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":