ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr272
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот pomiqr272 » 08 юни 2016 18:37

Да взема да се самоцитирам, като истински класик, че пишете глупости.

pomiqr272 написа:Забавното за ""новия" "спонсор"" :-D Адидас" знаете ли кое е? "Литекс" или както там се казва сега не получава екипировката си от концерна, а се поръчват през дистрибуторската фирма на македонеца Ванчо Тимов "Лома Спорт" и те не спонсорират "Литекс" или както там се казва сега, а заобикалят българския представител на "Адидас" в България, за да плащат по-малка цена за екипировката. Новият автобус къде ще бъде пребоядисан и брандиран?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 юни 2016 18:38

ЦСКАвтентик с какви екипи ще подритва по селските поляни? Кака ви Дора намерила е доставчик на екипировка?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2016 18:42

BRF написа:
Кашчей написа:
1982 написа:
CSKA 78 написа:А, да, вЕрно не беше ти, а Беладона, който обясняваше, че Адидас в България били менте! Е, аз вече трудно ви различавам, шЪ Ма извиниш! ;)

Не се сещам какво е писал Беладоната, но със сигурност не са им ментаци екипите, няма и как. Просто ползват от по-евтините модели най-вероятно. Което няма нищо лошо. И А-класата е Мерцедес ..... поне се води за такъв. :mrgreen:

Писаха, че са базов модел и като такъв не са най-доброто, което може да се намери..дори не са най-малко доброто.

Вече ставате жалки!

Заекът каза, че не е чел и аз му резюмирах писаното! От екипи не разбирам и не мога да имам мнение, освен от цветове, но надали цветовете са най-важното нещо в един екип.
И ще те помоля, като решиш да ме апострофираш за нещо да прочиташ по-добре какво съм писал. За Милан си признах, че съм сгрешил, но за екипите..ай пиши под нечий друг пост, че са жалки с писанията си!
ПП- След тази изцепка с Литекс и Чавдар, нали не очакваш, че всички ще ви ръкопляскат?! Всяка възможност за подигравка ще бъде използвана пълноценно!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2016 18:44

pomiqr272 написа:Да взема да се самоцитирам, като истински класик, че пишете глупости.

pomiqr272 написа:Забавното за ""новия" "спонсор"" :-D Адидас" знаете ли кое е? "Литекс" или както там се казва сега не получава екипировката си от концерна, а се поръчват през дистрибуторската фирма на македонеца Ванчо Тимов "Лома Спорт" и те не спонсорират "Литекс" или както там се казва сега, а заобикалят българския представител на "Адидас" в България, за да плащат по-малка цена за екипировката. Новият автобус къде ще бъде пребоядисан и брандиран?

Да, същата фирма е. Те от години бачкат заедно. Над 5, ако не се лъжа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 08 юни 2016 18:44

GA_ veliki написа:...Я пак прочети и ако ти се отдава мисленето си изтрии поста :lol:

:roll:

Не че нещо, а и аз не съм "придирчив", но когато правиш "забележки" на някого е редно поне ти да си "на ниво"
:mrgreen:

В смисъл, че според "предполагаемия смисъл" на изречението ти - редно е да "употребиш" глагола "Удавам".

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 18:44

GA_ veliki написа:Кончита, а като ти свърши цикъла пиши, сега нещо не се получава :lol:

Гусин Га, май на вас трябва да ви свърши синият цикъл! Разбирам, че пикаете газ, и няма как да е другояче, но поне не се изхождайте по-голяма нужда във форума! Не разбирам защо лилавите трябва да ни занимават с процесите на тяхната отделителна система!? :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 юни 2016 18:48

Haralampy написа:
GA_ veliki написа:...Я пак прочети и ако ти се отдава мисленето си изтрии поста :lol:

Не че нещо, а и аз не съм "придирчив", но когато правиш "забележки" на някого е редно поне ти да си "на ниво"

В смисъл, че според "предполагаемия смисъл" на изречението ти - редно е да "употребиш" глагола "Удавам".

Не че нещо, а и аз не съм "придирчив", но когато правиш "забележки" на някого е редно поне ти да си "на ниво". :mrgreen:
Двете форми са дублетни.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2016 18:50

Tommi написа:
Haralampy написа:

Не че нещо, а и аз не съм "придирчив", но когато правиш "забележки" на някого е редно поне ти да си "на ниво". :mrgreen:
Двете форми са дублетни.

Трябваше да сложиш кавички и на "дублетни", за да си на нивото на Харалампи :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2016 18:50

Томми взе топа на Боббби. Ти си "на ход", Бобка. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2016 18:52

1982 написа:Томми взе топа на Боббби. Ти си "на ход", Бобка. :mrgreen:

Кролик, за да си "на ниво", трябваше да напишеш "Томи взе "качество" на бобби" -така де, нали трябва да сме на "нивото" му :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”