Според мен трябват:
- Централен защитник ( нямам си идея, а и предпочитания ) ...
- Десен краен бранител
- Офанзивен халф
- Ляв краен нападател
- Десен краен нападател
- Център нападател ( щото де факто ще останем само с Торес, при напускане едновременно на Дрогба и Анелка ) ...
- + завръщане на преотстъпените ...
Напускащите сте ги изброили, няма за какво и аз да ги изброявам ...
Можеби наистина няма да е лошо да остане Дидие ... дори и като резерва да влиза, ще помага доста !
Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Дните на Анчелоти в Челси преброени, Хидинк се завръща?
След отпадането от Шампионската лига и проваленият сезон, в който Челси ще остане без какъвто и да било трофей, дните на Карло Анчелоти на "Стамфорд Бридж" изглеждат преброени. Според медиите на Острова собственикът на лондончани Роман Абрамович вече работи по завръщането на Гуус Хидинк в Лондон. Холандецът впечатли с предишния си престой на "Стамфорд Бридж", когато зае временно мениджърския пост, но в рамките на три месеца успя да "влезе под кожата" на собственик, играчи и фенове. В момента Хидинк все още води националния отбор на Турция, но е много вероятно да напусне поста след квалификацията с Белгия на 3 юни. Пресата в Холандия пък излезе с информация, че Хидинк е отхвърлил оферта от Аякс именно заради перспективата да се върне начело на Челси. Въпреки че официалните изявления от клуба бяха в контекста на това, че работата продължава както обикновено, всички предположения вървят в посока на раздяла между Челси и Анчелоти. В случай че Хидинк има желание да се завърне в клубния футбол, то той ще бъде първи избор за Абрамович. Хидинк, който спечели ФА Къп с Челси през 2009, ръководи тима в 22 мача, от които загуби само един - от Тотнъм на "Уайт Харт Лейн" (0:1).
Абрамович и Гърлей се срещат с Хидинк в Лондон
Собственикът на Челси Роман Абрамович и изпълнителният директор на клуба Рон Гърлей ще се срещнат с холандския специалист Гуус Хидинк в Лондон през следващата седмица, съобщава източник близък до руския милиардер.Абрамович поддържа много добри контакти с Хидинк, който е един от спряганите за заместник на Карло Анчелоти на мениджърския пост в Челси.Руският собственик на лондонския клуб ще се опита да изкуши Хидинк да се върне на „Стамфорд бридж”. Холандецът може и да даде съвет на Абрамович към кого да се насочи за нов мениджър.Според повечето информации на Острова, футболистите на Челси са поискали от Абрамович да върне Жозе Моуриньо в клуба, но това е малко вероятно с оглед факта, че Специалния има договор с Реал Мадрид до 2014 година.
Петима кандидати за мениджърския пост в Челси
Спекулациите относно бъдещето на Карло Анчелоти на мениджърския пост в Челси вече започнаха. Почти сигурно е, че италианецът няма как да се задържи на поста след повече от разочароващия сезон за лондончани, които останаха без трофей. Анчелоти изтърва и последния си шанс да класира отбора за полуфиналите на Шампионската лига.
Според информациите на Острова, петима са основните кандидати за мениджърския пост в Челси. С най-големи шансове да се озове на „Стамфорд бридж” е Марко ван Бастен. Собственикът на Челси Роман Абрамович е бил лично посъветван от Гуус Хидинк да се насочи към Ван Бастен, който в момента не води отбор, а за последно бе треньор на Аякс.Самият Хидинк също е сред вариантите за нов мениджър на Челси, но това е по-малко вероятно, тъй като холандецът получава много солидна заплата като национален селекционер на Турция.Бившият мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес е смятан за един от любимците на Абрамович и английските медии го подреждат на второ място като възможен наследник на Карло Анчелоти. Испанският специалист има опит в Премиършип, след като дълги години изкара в Ливърпул, а през декември бе уволнен от Интер.33-годишният португалски треньор на Порто Вияш Боаш е другото име, което се свързва с мениджърския пост в Челси. Боаш бе спряган за треньорския пост в Ливърпул, но отрече появилите се информации.С най-малки шансове за наследник на Карло Анчелоти е неговият сънародник Марчело Липи, който вече даде заявка за мениджър на Челси и заяви, че не би отказал на Роман Абрамович.
Последна промяна от Ballancee на 14 апр 2011 12:05, променено общо 1 път.

Чех: В съблекалнята на Челси е много тихо
Вратарят на Челси Петър Чех разкри, че след отпадането на отбора от Шампионската лига в съблекалнята е настанала голяма тишина.„Няма думи, които могат да опишат нашите чувства след края на мача на „Олд Трафорд”. В съблекалнята настъпи истинска тишина”, коментира чешкият вратар.Петър Чех добави, че той и неговите съотборници са гледали погледите им да не се срещат.„В момента е много тягостно да си в съблекалнята на Челси. Остават ни седем мача до края на сезона, но никой не мисли за тях. Ще ни бъде много трудно да преживеем отпадането”, каза още Петър Чех.
В Челси искат Моуриньо да се завърне в клуба
Част от звездите на лондонския Челси призоваха собственика на клуба Роман Абрамович да "зарови томахавката" с Жозе Моуриньо и да го върне на работа в отбора, пише в днешния си брой таблоидът "Мирър".Специалния напусна "Стамфорд Бридж" преди няколко години, след като успя да спечели със "Сините" от Лондон две титли от Висшата лига.Очевидно обаче той липсва много на опитните футболисти в лондонския клуб и те искат отново да работят с него.Този сезон е доста разочароващ за столичани и под ръководството на италианския специалист Карло Анчелоти отборът прави изключително неубедителна кампания.Няколко от лидерите на клуба вярват, че Моуриньо е може би единственият човек, който може да вдигне отбора на крака и да донесе така очакваните успехи в клуба. В същото време Гуус Хидинк отново е актуален вариант за клуба, но ако холандецът пристигне на "Стамфорд Бридж", той ще стане футболен директор.Целта на евентуално негово пристигане в отбора ще бъде да улесни връзката между собственика Роман Абрамович и евентуалния нов треньор.Футболистите предпочитат Хидинк и Жозе да работят заедно в тима, тъй като вярват, че дуото може да се окаже от много голяма полза за лондончани."Играчите очакват Карло да си тръгне през лятото и предпочитат Гуус Хидинк и Жозе Моуриньо да пристигнат в клуба и да започнат работа", коментира източник от съблекалнята на Челси."Знаем, че Жозе вечеря с някои от съветниците на Роман Абрамович, когато дойде за мача с Фулъм през миналия месец, а това е добър знак, че той отново може да се върне на работа на "Стамфорд Бридж", добави той.В момента обаче изглежда малко вероятно Специалния да напусне Реал Мадрид и да поеме към английския гранд.В същото време пък източници близки до Гуус Хидинк твърдят, че холандецът няма никакво намерение да напуска националния отбор на Турция преди еврофиналите в Полша и Украйна през 2012 година.Към днешна дата единственото ясно нещо е, че бъдещето на Карло Анчелоти като мениджър на Челси е изключително несигурно и като нищо италианецът може да напусне поста си.
THE G.A.M.E написа:Според мен трябват:
- Централен защитник ( нямам си идея, а и предпочитания ) ...
- Десен краен бранител
- Офанзивен халф
- Ляв краен нападател
- Десен краен нападател
- Център нападател ( щото де факто ще останем само с Торес, при напускане едновременно на Дрогба и Анелка ) ...
- + завръщане на преотстъпените ...
Напускащите сте ги изброили, няма за какво и аз да ги изброявам ...
Можеби наистина няма да е лошо да остане Дидие ... дори и като резерва да влиза, ще помага доста !
Централен - Кяер ; десен бек - Ван дер Вийл ; офанзивен - Пасторе ; ляв краен - Азар ; десен краен - Агуеро

За треньор съм - Хидинк или Вияш Бояш!!!! Единия е доказал се специалист,а другия е доста млад и амбициозен(малкия Моу
) ....

Новият бразилец на Челси: Знам, че няма да ми е лесно в Англия
Бразилският полузащитник Лукас Пиазон, който вече е собственост на Челси заяви, че няма да му е лесно да се адаптира в Англия, но ще се постарае бързо да пасне към стила на лондонския клуб.„Сините” платиха 12 милиона паунда на Сао Паоло, за да вземат вундеркинда, който ще се присъедини към Челси през януари, когато вече ще е навършил 18 години.„Знам, че няма лесно да постигна успех в Англия. Сигурно ще имам много проблеми с климата, храна и стила на игра в Премиършип”, разкри младокът.„Има възможност първоначално да играя под наем, за да натрупам опит в друг отбор. Езикът няма да е проблем, защото говоря добре на английски. Знам, че в Челси ще ми помогнат”, добави Пиазон.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Не ни трябва централен защитник, още по-малко централен нападател. Ляво и дясно крило, десен краен бранител с афинитет към атаката и офанзивен халф. Трябва да се разделим с Босингва, Ферейра, Анелка, Малуда и Жирков. Може да се мисли и за добър резервен вратар, защото дори аз пазя по-добре от Търнбул. Изобщо беше голяма грешка да продаваме Кудичини.
Според изчисленията ми, ще са ни нужни 90 милиона, от които 40-45 ще дойдат от продажби.
Според изчисленията ми, ще са ни нужни 90 милиона, от които 40-45 ще дойдат от продажби.
Играч на сезона : http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2337048,00.html
Досегашни победители:
1967 - Питър Бонети
1968 - Чарли Кук
1969 -Дейвид Уеб
1970 - Джон Холинс
1971- Джон Холинс
1972 - Дейвид Уеб
1973 - Питър Озгууд
1974 - Гари Лок
1975 - Чарли Кук
1976 - Рей Уилкинс
1977 - Рей Уилкинс