Я вижте какви ги разправя един стар „приятел на ЦСКА“:
Home / А група / Ексклузивно от Наско Сираков: Заблуждават хората с оздравяването, Левски ще помогне на новия ЦСКА
Ексклузивно от Наско Сираков: Заблуждават хората с оздравяването, Левски ще помогне на новия ЦСКА
Бившият съдружник на Васил Божков в мениджърската фирма „Танев, Сираков и Ко“ – Наско Сираков, е категоричен, че кръгът около хазартния олигарх заблуждава хората с оздравтелния си план. Знаменитият ни футболист е сигурен, че Левски ще помогне на феновете да припознаят…новия ЦСКА, но като дойде време за дербито!Не виждам как ще са две ЦСКА. Реалното е това, което ще играе в “А” група. Това, което получи лиценз. Другият ЦСКА е тотално изтърбушен. Аз още преди 10 години казах, че Сашо Томов и “Титан” ще ликвидират ЦСКА. Случи ли се? Случи се…Васил Божков е един от най-сериозните бизнесмени в България. Но спасяването на истинския ЦСКА за мен е тежка задача. Тази несъстоятелност на ЦСКА ще продължи поне 20 години и не мога да разбера защо заблуждават хората, че с оздравителен план проблемите ще се оправят. Защо не се обясни на феновете и на футболната общественост, че този въпрос не може да се реши за кратък период. Като дойде и Вечното дерби, също ще проличи дали клубът е припознат. Няма как да не бъде, тъй като сектор „Г” ще е пълен до краен предел. За мен и за всички левскари е важно да има ЦСКА в елита. Така ще бъде възстановено едно много старо съперничество. Ще гледаме отново дерби №1 на България. Българският футбол има нужда от силни Левски и ЦСКА. Титлата ще нагарча, ако например Левски е станал шампион без участието на ЦСКА и обратното“, категоричен е Сираков.