ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот BRF » 08 юни 2016 16:10

Beladona написа:
soilwork написа:
Beladona написа:
soilwork написа:
Beladona написа:Кой ви каза за срещата с Дора бе , сладурчета ?! :)
Спортал и Блиц- или те първо черпят от теб информация? Казах ти човече,започваш да олекваш http://www.sportal.bg/news.php?news=607994

я ми извади в колко часа е моят пост с тази новина и виж часът на медиите ? казвам ти, че си много зле !!! Вече има и доказателство !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Верно ли си такъв балък, или си правиш майтап във форума? От сутринта стои новината и страницата се обновява. Фенове на ЦСКА на среща със синдика на "Армията"

08 юни 2016 | 13:12 - Обновена

Балък си ти ! От колко часа е моят пост сутринта , я виж ?

Кокалис там ли ще е?Или поне Черепухин?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юни 2016 16:12

Old_death написа:Сега прочетох , че Бербо щял да приключи кариерата си на Армията !!!

От вчера се върти тая информация!Направо не мога да повярвам!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 08 юни 2016 16:13

Дружеството все още не е фалирало и това е ЦСКА, но явно ползвате главите си само за равновесие.

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 юни 2016 16:19

BRF написа:
Beladona написа:
soilwork написа:
Beladona написа:
soilwork написа:
Beladona написа:Кой ви каза за срещата с Дора бе , сладурчета ?! :)
Спортал и Блиц- или те първо черпят от теб информация? Казах ти човече,започваш да олекваш http://www.sportal.bg/news.php?news=607994

я ми извади в колко часа е моят пост с тази новина и виж часът на медиите ? казвам ти, че си много зле !!! Вече има и доказателство !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Верно ли си такъв балък, или си правиш майтап във форума? От сутринта стои новината и страницата се обновява. Фенове на ЦСКА на среща със синдика на "Армията"

08 юни 2016 | 13:12 - Обновена

Балък си ти ! От колко часа е моят пост сутринта , я виж ?

Кокалис там ли ще е?Или поне Черепухин?

колкото Гришата ще е там. мястото на тези хора е с Оздравителни планове в СГС , не да се срещат с фенове сега !

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 08 юни 2016 16:21

Я вижте какви ги разправя един стар „приятел на ЦСКА“:
Home / А група / Ексклузивно от Наско Сираков: Заблуждават хората с оздравяването, Левски ще помогне на новия ЦСКА
Ексклузивно от Наско Сираков: Заблуждават хората с оздравяването, Левски ще помогне на новия ЦСКА

Бившият съдружник на Васил Божков в мениджърската фирма „Танев, Сираков и Ко“ – Наско Сираков, е категоричен, че кръгът около хазартния олигарх заблуждава хората с оздравтелния си план. Знаменитият ни футболист е сигурен, че Левски ще помогне на феновете да припознаят…новия ЦСКА, но като дойде време за дербито!Не виждам как ще са две ЦСКА. Реалното е това, което ще играе в “А” група. Това, което получи лиценз. Другият ЦСКА е тотално изтърбушен. Аз още преди 10 години казах, че Сашо Томов и “Титан” ще ликвидират ЦСКА. Случи ли се? Случи се…Васил Божков е един от най-сериозните бизнесмени в България. Но спасяването на истинския ЦСКА за мен е тежка задача. Тази несъстоятелност на ЦСКА ще продължи поне 20 години и не мога да разбера защо заблуждават хората, че с оздравителен план проблемите ще се оправят. Защо не се обясни на феновете и на футболната общественост, че този въпрос не може да се реши за кратък период. Като дойде и Вечното дерби, също ще проличи дали клубът е припознат. Няма как да не бъде, тъй като сектор „Г” ще е пълен до краен предел. За мен и за всички левскари е важно да има ЦСКА в елита. Така ще бъде възстановено едно много старо съперничество. Ще гледаме отново дерби №1 на България. Българският футбол има нужда от силни Левски и ЦСКА. Титлата ще нагарча, ако например Левски е станал шампион без участието на ЦСКА и обратното“, категоричен е Сираков.

:P
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 08 юни 2016 16:25

ceBep написа:Дружеството все още не е фалирало и това е ЦСКА, но явно ползвате главите си само за равновесие.
Има много хора,които не са се отказали от старият ЦСКА......ама извинявай ,малко несериозно звучи баба Дора Милева да свиква вечеринки и да решава нещо си. Ма те вчера я отебаха тотално на сбирката на БФС и клубовете и след края на заседанието плещеше несвързани неща пред журналята. Беладоната ми обяснява от два месеца ,че тя колела и бесела на Армията и в БФС,УЕФА ,ФИФА ,БАФТА , Черепа ,Кокалис бла-бла- бла и дотук нищо черно на бяло

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 08 юни 2016 16:26

Beladona написа:
BRF написа:Кокалис там ли ще е?Или поне Черепухин?

колкото Гришата ще е там. мястото на тези хора е с Оздравителни планове в СГС , не да се срещат с фенове сега !

И значиииии...
Ще ше ми се да си щракнем едно селфи с гръцкия кокал, ама нейсе.....
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юни 2016 16:29

ugly bug написа:
Beladona написа:

И значиииии...
Ще ше ми се да си щракнем едно селфи с гръцкя кокал, ама нейсе.....

Като няма да са там милиардерите,хубаво ще е поне един милионер да иде-за тежест!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 08 юни 2016 16:32

BRF написа:
ugly bug написа:
Beladona написа:

И значиииии...
Ще ше ми се да си щракнем едно селфи с гръцкя кокал, ама нейсе.....

Като няма да са там милиардерите,хубаво ще е поне един милионер да иде-за тежест!

За къв милионер ми говориш?
Той нашия съфорумец само съобщава, че ще има такава среща не че ще ходи. :roll:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 16:34

BRF написа:Като няма да са там милиардерите,хубаво ще е поне един милионер да иде-за тежест!

Аве, милионер! Поне някой, дето е изкарал десетина хиляди лева през живота си! За да даде пример как старото ПФК може да бъде оздравено! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”