ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 13:27

1982 написа:Ми БФС сами си го казаха, Коце, досегашните правила не важат, сега ще пишат "нови" тепърва. И точно в тоя вакуум между "старите" и "новите" правила, се врътва цялата далавера, защото на практика няма ...... правила. Това е целият смисъл на този цирк, който вършат. ;)

Всичко е съгласувано с УЕФА! Затова присъстват холандците! Те дават насоката, според която вече се направи форматът на новата лига! Което означава, че всичко е законно! Но ти продължавай да тролиш! :lol: :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 08 юни 2016 13:31, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 юни 2016 13:28

crvena.zvezda написа:
Nuke написа:
CSKA 78 написа:
Ми...пич, според теб излиза, че няма кой да плати далаверите и измамите на боклуците от Титан! Няма кой да плати шмекериите и шашмите на Лупи! Еми...няма кой :!: :shock: :o

Ми значи ЦСКА ще играе в аматьорския футбол, докато се намери кой да плати!

Е ми нема да стане

Искаш ли да се хванем на бас, че след няколко месеца (ако не и по-скоро) ти лично ще подкрепяш друг отбор, а не тоя на Ганчев?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 08 юни 2016 13:28

Няма смисъл да спорим по неща, които още не са се случили.
Има една дата - 26.06 (или 27.06). След нея ще се види кой какво е казвал, че ще направи, направил ли го е и т.н.
Дотогава вероятно нищо няма да е по-ясно, отколкото е сега.
Всички сме си казали мнението. Нека не продължаваме да забавляваме драгите зрители.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 юни 2016 13:28

River Plate написа:
icko65 написа:Кони като всичко е законно и нищо не е суспендирано къде е лиценза на Литекс?За А група-нали твърдяхте че с техния за Б отивате към А.То и от БФС така казаха..

Бегай пък ти от тука бе. Същия шизофреник като повечето наши фенове. Фен едновременно на Тича, Владислав и създадения 1945г. Черно море. Историята се повтаря, за съжаление.

Я ВЪРВИ НА...ЧЕРЕШАТА!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 13:30

Nuke написа:Искаш ли да се хванем на бас, че след няколко месеца (ако не и по-скоро) ти лично ще подкрепяш друг отбор, а не тоя на Ганчев?

Ха, Беладона № 2! Когато свършат аргументите, започват басовете! :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 13:31

Nuke написа:
crvena.zvezda написа:
Nuke написа:
CSKA 78 написа:
Ми...пич, според теб излиза, че няма кой да плати далаверите и измамите на боклуците от Титан! Няма кой да плати шмекериите и шашмите на Лупи! Еми...няма кой :!: :shock: :o

Е ми нема да стане

Искаш ли да се хванем на бас, че след няколко месеца (ако не и по-скоро) ти лично ще подкрепяш друг отбор, а не тоя на Ганчев?

Колко трябва да си малоумен , че да не разбереш , никой не подкрепя отбор на Ганчев , подкрепя се ЦСКА управляван от Ганчев ;) Айдеее и ти у ... :arrow:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 юни 2016 13:31

baraba написа:
icko65 написа:Кони като всичко е законно и нищо не е суспендирано къде е лиценза на Литекс?За А група-нали твърдяхте че с техния за Б отивате към А.То и от БФС така казаха..

В БФС , още тъпи въпроси имаш ли :roll:

Що не го показват ?Следващ тъп въпрос искаш ли?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 юни 2016 13:33

Nuke написа:
crvena.zvezda написа:
Nuke написа:
CSKA 78 написа:

Е ми нема да стане

А, ти от кой отбор ще си след няколко месеца също е интересен въпрос. ;)

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 13:33

icko65 написа:
baraba написа:

В БФС , още тъпи въпроси имаш ли :roll:

Що не го показват ?Следващ тъп въпрос искаш ли?

Не , ;) не искам да си го причинявам , ти от раз си доказа простотията , нема смисъл от повече :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 юни 2016 13:34

CSKA 78 написа:
Nuke написа:Искаш ли да се хванем на бас, че след няколко месеца (ако не и по-скоро) ти лично ще подкрепяш друг отбор, а не тоя на Ганчев?

Ха, Беладона № 2! Когато свършат аргументите, започват басовете! :lol: :lol: :lol:

Сега сте смешни, но предстои да станете още по-смешни. :lol: Какви аргументи са свърили, след като повч1ето хора не смеете да кажете ЯСНО кой отбор подкрепяте, щото знаете, че нищо не се знае. Хайде кажи ми ЯСНО, ти лично КОЙ точно отбор подкрепяш точно в тоя момент. :lol:

Върни се в “Архив”