ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот гражданин от село » 08 юни 2016 13:03

Nuke написа:
Haralampy написа:
Nuke написа:...Ми значи ЦСКА ще играе в аматьорския футбол, докато се намери кой да плати!

:mrgreen:

Не вървиш.
Дай нещо друго.
:roll:

Бе не знам дали вървя, но пристигат чужди прокурори да наблюдават как работи съдебната система на България. Времето на Ганчев изтича. Сигурно сте видели какво стана в Румъния. Същото предстои и тук. Ако не днес, то утре. Чудя се пред чия врата ще ревете после. Смешни сте.

Напротив - сега идва неговото време! :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2016 13:04

Tommi написа:Да вземем за пример титлата от 2008г. Тя на ЦСКА ли се води или на името на Томов? :) Значи успехите са за ЦСКА, а дълговете не касаят ЦСКА. :)

Припознаваме само успехите, но дълговете, с цената на които те са постигнати, не ги припознаваме. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 13:04

1982 написа:Не, законът не го позволява. И затова беше "суспендиран". Сега, като направят далаверата, БФС отново ще "реабилитират" закона. ;)

Нищо не е суспендирано! Има си нов Анекс! Ясно?! :shock: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2016 13:07

tralala_12345 написа:2.Каква е гаранцията, че "утре" Ганчев няма да му писне(преди две-три години също прави циркове с боклуците) и да каже вече сме Литекс? Тогава какво правим със загубеното време? Все пак в този случай той ще има правото!

Тамън Домусчиев ще се е наиграл в Разград и може да докара Лудогорец, припознавачите са лесни, бързо ще го припознаят.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 13:08

icko65 написа:Не..Щото има балами.Не проумявам поведението на всички ръководства на отборите от А група.Това е да си послушен роб.Нека после ми обясняват че дедите ни не са били роби..И сега сме роооооби!

Бици, първо си намери нормална работа! Държавата издържа такива, като теб хрантутници! Па тогава реви като девица за уй! :lol: :lol: :mrgreen: :arrow:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2016 13:10

CSKA 78 написа:
1982 написа:Там тези неща не се правят, за да не си плащаш дълговете, а по съвсем други причини, стига с тези нелепи примери. Със сигурност и не си "суспендират" Наредбите, за да го правят.

За теб знам, че всичко, което направи Ганчев е незаконно! Колко пъти трябва да ти покажа новия Анекс?!:

Новият Анекс също не важи, цялата наредба е "суспендирана". :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2016 13:12

River Plate написа:Тъжно ми е като чета подобни коментари. Как няма смисъл от оздравяването бе??? Ами всички компании, които натрупат дългове да бъдат фалирани ли? Защото това е модела на Микре-то, да граби активи, без да плаща пасиви. Така е правил цял живот - фалирал е и разпродал сума ти заводи и предприятия, заграбени от държавата от ДС кадрите, назначени за бизнесмени.
Проблемът ви е ментален!
Ами тия идиоти от Рейнджърс, как се преебаха, като платиха сума ти милиони трупани от некадърното управление на клуба години наред?

Нещо не ви е наред в главата на вас.

Нямало смисъл да се оздавява старото ПФК, чета и ми става тъжно, защото знам, че 90% от феновете ни, може би са на това мнение. Чета и ми става ясно, защо след 26 години преход сме на това положение. Защо продължаваме да мислим по болшевишки, а не като в нормалните държави.

Не народ, а мърша. Отдавна го е казал Някой .... ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 13:14

1982 написа:
CSKA 78 написа:

За теб знам, че всичко, което направи Ганчев е незаконно! Колко пъти трябва да ти покажа новия Анекс?!:

Новият Анекс също не важи, цялата наредба е "суспендирана". :mrgreen: :mrgreen:

Говори си не ми пречиш! :lol: :lol: :mrgreen:
ПП Интересно защо си сложил суспендирана в кавички?! :shock: :shock: :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2016 13:16

Ми БФС сами си го казаха, Коце, досегашните правила не важат, сега ще пишат "нови" тепърва. И точно в тоя вакуум между "старите" и "новите" правила, се врътва цялата далавера, защото на практика няма ...... правила. Това е целият смисъл на този цирк, който вършат. ;)
Последна промяна от 1982 на 08 юни 2016 13:17, променено общо 1 път.

На линия
Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 юни 2016 13:17

CSKA 78 написа:
icko65 написа:Не..Щото има балами.Не проумявам поведението на всички ръководства на отборите от А група.Това е да си послушен роб.Нека после ми обясняват че дедите ни не са били роби..И сега сме роооооби!

Бици, първо си намери нормална работа! Държавата издържа такива, като теб хрантутници! Па тогава реви като девица за уй! :lol: :lol: :mrgreen: :arrow:

Имам си работа и никой не ме издържа за разлика от теб и отбора ти.Къде е лиценза на Литекс с който кандидатствате за А група-урод?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Архив”