Благодаря за безцената информация,не знаех досега! Простете! Вземете,че си играйте само вие,така винаги шампион ще бъде Левски!Няма да има спорове,псувни и други тем подобни.Ти за кои си?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Извън темата за мача искам да споделя днес какво ми направи впечатление сред публиката, което беше доста грозно и не се случва за първи път. Не знам някои как си я мислят тази работа, сложили са нинджите и се правят на много опасни. Бият се с левскари, скачат 5 на 1 и се мислят за герои и после защо няма публика по стадионите, е как да има след такива сцени... Много се изложи една фракция... Няма да й споменавам името, но ако има членове от нея в този форум би трябвало да го осъзнаят това и да разберат, че не може да се бъзикаш цял мач с фенове на собствения ти отбор, да ги псуваш и накрая да им скачаш на бой при това с числено превъзходство... Доста долна и грозна постъпка...
Bully_Blue написа:Вие не знаете ли,че цялото първенство е уредено в полза на Левски и срещу ЦСКА.Спрете се бе,вместо да стоите по форумите и да мислите какви простотии да напишете,направете нещо полезно и започнете си учите уроците.
manoll написа:Както всички знаем, в България има два истински тима - Левски и ... юношите на Левски
Искам да обърна внимание на всички, че вчера Левски започна със 6 (шест) души, започнали от синята школа - Митрев, Миланов, Генев, Минев, Гаджев и Йовов. Закономерно влезе и седми - младия Цачев #19.
Въпреки шампионските си амбиции, Левски е единственият бг отбор с толкова ярко присъствие на собствената школа - на пейката чакат и Н. Димитров, Цв. Димитров, Недялков, Балтанов, Табаков, Димов и т.н.
Успех на младите сини!
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
lakito7 написа:Предстоящите три кръга Левски ще играе с Черно море,Локо Сф и Литекс. Според мен,ако вземем тези три мача сме 99,99 % шампиони.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта