Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ballancee
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Ballancee » 13 апр 2011 00:54

Изображение

Анчелоти: Юнайтед заслужаваше да спечели

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти даде своето мнение за мача на тима си срещу Манчестър Юнайтед от четвъртфиналите на Шампионската лига. „Червените дяволи” се класираха за следващата фаза след общ резултат 3:1, а ето и какво каза Анчелоти след приключването на двубоя: ”Когато имахме контрол върху играта, не успяхме да вкарахме. Играхме добре, дори и когато бяхме с 10 души. Манчестър Юнайтед заслужаваше да спечели”, призна Анчелоти. ”Дидие Дрогба изигра фантастични втори 45 минути. Трябва да вярваме на Торес и да имаме търпение спрямо него. Той ще се подобри. Трябва да продължим напред и да гледаме към следващия мач”, заяви наставникът на „сините” от Лондон пред Скай Спортс 2. В събота Челси гостува на Уест Бромич Албиън в среща от Премиършип.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 13 апр 2011 01:17

Еми това е положението ,това беше за този сезон. Кой играл , играл всичко попривърши , сезона приключи ;)
Мястото в 3-ката е сигурно . Не мисля ,че ни очакват различни от протоколни двубой до края на сезона .Жалко ,че този сезон приключва за нас едва в началото на Април , но има и такива сезони. Все пак чака ни вълнуващо лято със доста промени сякаш в клуба .

Hiddink
Контакти:

Мнениеот Hiddink » 13 апр 2011 01:20

Така е, нямам търпение да дойде лятото и да си почина малко. Загубих няколко години от живота си да се ядосвам. Не съм и таил надежди за ШЛ. Надеждите ми са за догодина. Давид Луиз ще може да играе в ШЛ. Да се надяваме, че ще вземем 2 крила. Много сме зле там. Също и плеймейкър ни е адски нужен. Лампард издиша вече - не е същия играч.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 13 апр 2011 01:30

Нов спортен директор ще трябва да се назначи , Франк Арнесен отива в Хамбургер отделно нов треньорски щаб ,ако Анчелоти бъде махнат + 4,5 нови попълнения то облика на отбора за новия сезон ще е изцяло нов .

Hiddink
Контакти:

Мнениеот Hiddink » 13 апр 2011 01:33

Чики Бегиристайн ще е спортен директор. Това е част втора от офанзивата за Гуардиола. Първата беше Алберт Ферер и назначаването му в сателитния ни отбор - Витес. Не е случайно, че Гуардиола казваше, че времето му изтича.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 13 апр 2011 01:37

Ще видим очаквам май месец да има повече яснота , едва ли още утре ръководството ще излезе със изявление ,че Анчелоти си заминава .

Hiddink
Контакти:

Мнениеот Hiddink » 13 апр 2011 01:40

Това е ясно - да не са луди да дестабилизират отбора. Нека си завършим спокойно на 3-то място и лятото да го махат и да идва нов треньор, да си наложи вижданията, да закупи нужните играчи, да изкара подготовка и съм убеден, че ще се вдигне. Стига да се избере правилния треньор, разбира се.

Лека на всички.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 13 апр 2011 01:45

Hiddink написа:Това е ясно - да не са луди да дестабилизират отбора. Нека си завършим спокойно на 3-то място и лятото да го махат и да идва нов треньор, да си наложи вижданията, да закупи нужните играчи, да изкара подготовка и съм убеден, че ще се вдигне. Стига да се избере правилния треньор, разбира се.

Лека на всички.

Кофти само за привържениците който трябва да гледат 6,7 напълно скучни двубоя до края .

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 апр 2011 10:37

Сега ще видите какво ще стане ...
Необременени вече от нищо ... психически спокойни и освободени, Челси ще започне да мачка !

Играчите ще се отпуснат ... ще се сетят, че лятото идва, и ще скочат да си оправят кариерата, разбира се - в Челси !
Щото повечето от тях са на годинки вече ... и никой друг тим няма да им даде заплатата, която взимат в Челси !

И можеби в следствие от това ( от евентуалните добри игри до края ) ... след сезона ще се започне с едното чудене: Ама що да освождаваме играчи ... Ето - те си играят момчетата !
- Що да се освобождава Карло ... Ето - той намери ваксата към края ...

Надявам се Роман да не е късо паметен и да не се заблуди от едни евентуални силни резултати до края на шампионата !

Тоя отбор, който е в момента ...... е свършен за голям футбол !
Разбира се играчите не са, но са изчерпани за Челси !

Всички знаем от какви играчи имаме нужда, няма да се повтаряме пак ...
В случая най важното е, лятото да се назначи правилния човек за мениджър !
Чесно казано, нищо чудно Анчелоти да остане.
Просто ще му се дадът нови играчи и възможност, да направи нов отбор, с нов облик.

Аз лично, не изключвам подобен вариант ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 13 апр 2011 15:41

Изображение

Дзола : Анчелоти няма да напусне Челси

Карло Анчелоти няма да си тръгне от Челси това лято макар и след провала във Европа според бившата звезда на тима Джанфранко Дзола . Спекулациите за бъдещето на италянския мениджър се засилиха след като Челси отпадна от Шампионската Лига от Манчестър Ю и напрактика остава без трофей .
Дзола от своя страна заяви : '' Знам за Карло и неговия пройзход. Той е боец , той никога не се предава. Като мениджър той е направил много за Челси , и аз съм сигурен ,че той вече мисли как да направи отбора по-силен .''Аз не знам кой играчи ще останат в тима , но всички заслужават уважение за това , което са направили .
Относно Торес , Дзола заяви ,че той ще оправдае очакванията . ''Той бе взет не само за този сезон , а за в бъдеще .''

Върни се в “Архив”