Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вариант 4 за ЦСКА - /мнение на фен/
Сериозно ли мислиш, че КОЙТО и да е български отбор може да продаде играчи за 10млн за един сезон? А тези 30 000 армейци в груповата фаза на ЛЕ ще са с 2 нули по-малко в останалите мачове (освен ако не сте лидери, с 10+ точки пред втория). Извинявай, но си личи, че мнението е фенско, защото е изключително фантазьорско и неприложимо в нашите ширини.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев
Армейци, по повод многото спекулации относно бъдещето на нашия любим отбор, Ви призоваваме да запазите спокойствие до понеделник. Тогава ще се състои среща между г-н Гриша Ганчев и фенове на ЦСКА. След нея ще стане ясно решението на г-н Ганчев и бъдещето на любимия червен отбор!
От Офанзива, Animals и Фен клуб "Сектор Г".
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Re: Вариант 4 за ЦСКА - /мнение на фен/
ПХАХАХАХ, какъв сте цирк! Използват ви, за да си правят тънките кирийки, ама на вас ви е кеф! 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Re: 3-те пътя за ЦСКА
Кашчей написа:T&T написа:ivaka написа:
АКО КЛУБЪТ СЕ ПРЕОБРАЗУВА И НЯМА ЮРИДИЧЕСКО ПРАВОПРИЕМСТВО, А ТАКОВА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЗАРАДИ ДЪЛГОВЕТЕ, НЯМА НАЧИН ДА НАСЛЕДИ ИСТОРИЯТА!
ТУК Е МЪРТВАТА ХВАТКА - ГРИШАТА ПЪРВО ГО КАЗА, А СЕГА ГО ИЗВЪРТА, ЗАЩОТО ИСКА СДЕЛКАТА ДАРОМ ДА ВЗЕМЕ ЦСКА!
САМО ЮРИДИЧЕСКО ПРАВОПРИЕМСТВО ОСИГУРЯВА СТАТИСТИЧЕСКОТО ПРАВОПРИЕМСТВО В ТИТЛИ И КУПИ, НО ТО ВОДИ СЪСЪ СЕБИ СИ И ДЪЛГОВЕТЕ!
БЕЗ ЮРИДИЧЕСКО ПРАВОПРИЕМСТВО НЯМА ДЪЛГОВЕ, НО И ИСТОРИЯТА ОСТАВА В ИСТОРИЯТА!
ТОВА Е МЪРТВАТА ХВАТКА!
НЯМА ФУТБОЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО В ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ФУТБОЛ НА БЪЛГАРИЯ, КОЕТО ДА Е ЮРИДИЧЕСКИ ПРАВОПРИЕМНИК НА СДРУЖЕНИЕТО, КОЕТО Е РАЗВИВАЛО ФУТБОЛ И Е УЧАСТВАЛО В А ГРУПА ДО ПРИЕМАНЕТО НА ЗАКОНА ЗА СПОРТА ПРЕЗ 1999 ГОДИНА. ПО ТВОЯТА ЛОГИКА НАЙ-СТАРИТЕ ОТБОРИ В ДНЕШНАТА НИ А ГРУПА СА СЪЗДАДЕНИ ПРЕЗ 1999 ГОДИНА И СЪОТВЕТНО ИМАТ 13 ГОДИШНА ИСТОРИЯ.
Вашето не е правоприемник, защото такова е това, което притежаваше Христолов
Няма как две дружества едновременно да са правоприемник на едно![]()
Ако бяхте правоприемник, нямаше да има нужда от обединение с Металик![]()
В същата ситуация сега е и ЦСКА, дори в по-лоша, защото нямат на кое незакрито сдружение да се опрат, а с Литекс, по правилник, нещата не се получават.
И как АД-то на селския е станало правоприемник , след като истинския такъв не е закрит ? АД-то имаше един лиценз и нищо друго , а да и една емблема дето и искаха 250 000 оня ден за нея!
Що се отнася до ЦСКА , мисля че техния вариант е аналогичен с този на Локо Пд и Велбъжд ! Литекс идва с неговия лиценз , сменя името си на ЦСКА и тн ! Само с историята не съм наясно , че комшийките имат огромна такава и кой-кой е , и къде , не става много ясно
- валидол за теб
- Контакти:
Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев
Леле, няма ме няколко часа и вече имаме 35титли
Пак излизам 
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
-
petko.h.markov
- Контакти:
danko_sot написа:Гришата се изложи- паметник да сме направили на Титан. Падна ми в очите малко че им прави такива четки, но явно няма друг начин. Борисов казва в интервю от преди малко, че всичко е уточнвено между двете страни кой колко да взима като процент акции. Ами кажете го ве??? Тоя клуб да не е няква баница- тоя взима, оня взима и така. Искат уж да оправят отбора, ама Боклуците дето 5 години мерзавстваха върху името на емблечата пак остават акционери, така ли- да разбираме. Нека да излезат и да кажат по-ясно как седят нещата. Щот все пак обществеността и феновете трябва да знаят всичко как ще е
Нали ще бъдат ортаци известно време.Па и може и да е прав-дали са много пари защото да купиш нещо от лупи
си е голяма беля.Важното е всичко да свърши добре за клуба.Времето лекува.
Не мога да не преклоня глава пред това непорочно зачатие! Ставаме свидетели на нещо невиждано от човечеството вече 2000 години!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев
Няма друг избор освен Г. Ганчев за величието на Цска в Европа и света .
W84me написа:Не мога да не преклоня глава пред това непорочно зачатие! Ставаме свидетели на нещо невиждано от човечеството вече 2000 години!
колкото и да сучеш думите и да ги въртиш на шишче - марката ЦСКА е вечна!

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев
CHE написа:Няма друг избор освен Г. Ганчев за величието на Цска в Европа и света .
къде?