ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот icko65 » 08 юни 2016 00:13

Tommi написа:
sin4ec написа:А големия ташак, че на събранието на БФС сина на Ганчев стои зад табелка " Литекс", а? Няма такъв цирк. ЦСКА били, ама с табелката на Литекс и ще играят на националния-как ли пък не! :)

То даже лицензът за "Б" група е даден на Литекс, а сега преименуваният Литекс ще кандидатства за лиценз за новата първа лига. :)

Отборите с лиценз за А група кога ще кандидатстват за лиценз за Първа лига която ще е с нови наредби щото старите ги суспендираха?Ебати ташака..УЕФА да закрива БГ футбола!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2016 00:14

гражданин от село написа:Взех да се притеснявам за Белата Дона вече! :(

Ти, ако знаеш кой е беладона, ще се притесниш повече за микренския урод, на който стана фен!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

На линия
Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 08 юни 2016 00:15

crvena.zvezda написа:
djd написа:
crvena.zvezda написа:
djd написа:Трябва да има приемственост. Не може да отрежем лошата част от миналото и да запазим само добрата. Историята на ЦСКА включва и Лупи, и Титан, и дълговете. Не са само титлите.
Гришата трябва да осигури тази приемственост, ако иска ЦСКА-София да наследи ЦСКА. Обещал е оздравителен план, нека го представи. Иначе ще му порасне носа. :mrgreen:
Това ми е мнението.

Като представи ,той или който и да е ,кел файда!?Всичко ще бъде прието от кредиторите и нещата ще се оправят с магическа пръчка,така ли :? Имаш ли представа за какви тромави процедури и какво ходене по мъките става дума?Тука един човек спомена нещо от рода,че ако се разсърди Гриша Ганчев и си тръгне от Армията ,създавайки на ново Литекс,какво щяло да се случи :? А ти знаеш ли,че ако оздравителят не внесе една вноска на кредиторите, всичко отива по дяволите и тогава наистина, клуба и дружеството се заличават!Това говори ли ти нещо за перспективите на това упражнение :roll:

Ти па, че откъде да знам за едната вноска?
Ми нали иска да представлява марката ЦСКА. Тя не е имагинерно понятие и в момента струва едни пари, дължими на НАП.

Е ми,аз ти казвам,ако не ми вярваш поинтересувай се някъде ,може да научиш и много други подоробности относно т.нар.оздравяване :idea: За НАП не знам,но се говори за инвестиции в базите,които са държавна собственост и то за доста повече пари от дължимите към НАП-т.е. Държавата няма да е капо в никакъв случай!За марката и премствеността не съм точно информиран как ще стане,но ще има ходове и в тази посока!Това,че се взема отбора без пари и Ганчев и сие няма да платят нищо, са пълни глупости и небивалици!

Бъзикам се. Естествено че знам за вноските. Тук във форума всеки ден сме на лекции по право. :lol:

Trol
Контакти:

Мнениеот Trol » 08 юни 2016 00:16

Ицкооооо, сподели и ти някоя алинея.
Я по-добре наблегни на еклерите, там ви е силата!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 00:17

Поздрави и от един чужденец оставил сърцето си в ЦСКА :
Jr Moraes
преди 3 мин. ·

ЦСКА е там, където му е мястото! Пожелавам успех на Гриша Ганчев и Христо Стоичков, едва ли феновете биха могли да искат повече от такъв тандем! CSKA is back where it belongs! I wish lots of success to Grisha Ganchev and Hristo Stoichkov, I don't think the fans would like something more for their club than such a partnership!

:idea: :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 юни 2016 00:17

Teo написа:

В блитц качиха новина за ВБ, че поема Левски и веднага я изтриха :lol: :lol: :lol:

Сега ще видим с какво име ще се появи в техния форум и колко ще го изтърпят. :lol:

Evolutiong
Контакти:

Мнениеот Evolutiong » 08 юни 2016 00:18

Уродите са само в този форум. ЦСКА с подкрепата на 99.99% от феновете си върви напред. Чао беладона,1914 и кашчей. Вашата работа е свършена и платена. Оттук нататък има само ЦСКА. НАПРЕД И НАГОРЕ!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 08 юни 2016 00:18

baraba написа:Црвена звезда , ако приемеш един съвет от мен :oops: Не му обръщай внимание на онова недоразумение , то си търси изявата на твой гръб , че никой не го бръсне ;) Игнор и толкова :mrgreen:

Няма проблеми,щом казваш,важното е отборът да си стъпи на краката и феновете да не бъдат лъгани и манипулирани :!:
Анархия мать порядки!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 юни 2016 00:18

baraba написа:
djd написа:
crvena.zvezda написа:
djd написа:Трябва да има приемственост. Не може да отрежем лошата част от миналото и да запазим само добрата. Историята на ЦСКА включва и Лупи, и Титан, и дълговете. Не са само титлите.
Гришата трябва да осигури тази приемственост, ако иска ЦСКА-София да наследи ЦСКА. Обещал е оздравителен план, нека го представи. Иначе ще му порасне носа. :mrgreen:
Това ми е мнението.

Като представи ,той или който и да е ,кел файда!?Всичко ще бъде прието от кредиторите и нещата ще се оправят с магическа пръчка,така ли :? Имаш ли представа за какви тромави процедури и какво ходене по мъките става дума?Тука един човек спомена нещо от рода,че ако се разсърди Гриша Ганчев и си тръгне от Армията ,създавайки на ново Литекс,какво щяло да се случи :? А ти знаеш ли,че ако оздравителят не внесе една вноска на кредиторите, всичко отива по дяволите и тогава наистина, клуба и дружеството се заличават!Това говори ли ти нещо за перспективите на това упражнение :roll:

Ти па, че откъде да знам за едната вноска?
Ми нали иска да представлява марката ЦСКА. Тя не е имагинерно понятие и в момента струва едни пари, дължими на НАП.

Защо все бързате като телета пред майка си :roll: Какво не ви е ясно от ... процеса още не е завършил и ще има още 1-2 юридически операции до окончателното завършване , това включва приемственост УЕФА , ФАФА , ФУФА и каквото се сетиш , всичко си има технологично време и не може да стане в един миг или един ден ;)

Най-вероятно така ще стане,защото в УЕФА е пълно с бараби!

Trol
Контакти:

Мнениеот Trol » 08 юни 2016 00:19

Кашчей написа:

Ти, ако знаеш кой е беладона, ще се притесниш повече за микренския урод, на който стана фен!

Да падат маските, та коя е Беладона?
Коцефффф?

Върни се в “Архив”