ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Tommi » 29 юли 2015 16:48

BRF написа:
Tommi написа:Вероятността днес да изтеглиш числата 1, 2, 3, 4, 5, 6 е равна на вероятността след една седмица пак да изтеглиш числата 1, 2, 3, 4, 5, 6. :idea: Ако сега хвърлиш със зара числото 6, на следващото хвърляне имаш точно същата вероятност пак да хвърлиш числото 6.
Както и да е.

Така е!Все пак каква е вероятността да изтеглиш същите числа,съпоставена с вероятността да изтеглиш някакви други :? !??!

[offtopic]Вероятността да изтеглиш дадени шест числа е точно толкова, колкото да изтеглиш които и да е шест други числа. Поредицата 1, 2, 3, 4, 5, 6 е толкова вероятна, колкото и поредицата 4, 5, 6, 7, 8, 9, колкото и поредицата 20, 21, 22, 23, 24, 25, колкото и всички останали комбинации.[/offtopic]
Последна промяна от Tommi на 29 юли 2015 16:50, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 юли 2015 16:49

Venko123 написа:Мдаа, виж Тео как ни разкри :lol:

Много е проницателен !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 юли 2015 16:51

Beladona написа:
BRF написа:
Tommi написа:Вероятността днес да изтеглиш числата 1, 2, 3, 4, 5, 6 е равна на вероятността след една седмица пак да изтеглиш числата 1, 2, 3, 4, 5, 6. :idea: Ако сега хвърлиш със зара числото 6, на следващото хвърляне имаш точно същата вероятност пак да хвърлиш числото 6.
Както и да е.

Така е!Все пак каква е вероятността да изтеглиш същите числа,съпоставена с вероятността да изтеглиш някакви други :? !??!

Стига де ! Мислех, че само Тео и Емо могат да го зададат този въпрос ! Сега и ти , това е краят !

Не мене не просто ми е странно да се изтеглят едни и същи числа в два поредни тиража,струва ми се "невъзможно"!Обществена тайна е как се "теглят" големите джакпотове!Ти го приемай както си искаш!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 юли 2015 16:52

Tommi написа:
BRF написа:
Както и да е.

[offtopic]Вероятността да изтеглиш дадени шест числа е точно толкова, колкото да изтеглиш които и да е шест други числа. Поредицата 1, 2, 3, 4, 5, 6 е толкова вероятна, колкото и поредицата 4, 5, 6, 7, 8, 9, колкото и поредицата 20, 21, 22, 23, 24, 25, колкото и всички останали комбинации.[/offtopic]

[offtopic]ОК,да го приключваме това!Всичко е нормално![/offtopic]

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 юли 2015 16:53

Tommi написа:
BRF написа:
Както и да е.

Вероятността да изтеглиш дадени шест числа е точно толкова, колкото да изтеглиш които и да е шест други числа. Поредицата 1, 2, 3, 4, 5, 6 е толкова вероятна, колкото и поредицата 4, 5, 6, 7, 8, 9, колкото и поредицата 20, 21, 22, 23, 24, 25, колкото и всички останали комбинации.

Стига спам, червените идиоти вече го разбраха, сините ще им трябват още поне 2-3 оборота :) я ги тествай ваште със същият въпрос :) :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 юли 2015 16:57

BRF написа:
Beladona написа:
BRF написа:
Както и да е.

Стига де ! Мислех, че само Тео и Емо могат да го зададат този въпрос ! Сега и ти , това е краят !

Не мене не просто ми е странно да се изтеглят едни и същи числа в два поредни тиража,струва ми се "невъзможно"!Обществена тайна е как се "теглят" големите джакпотове!Ти го приемай както си искаш!

Пич,ако се чори от тотото не е, чрез сферата !!!! Други са вариантите там !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 юли 2015 17:06

Beladona написа:
Tommi написа:
BRF написа:
Както и да е.

Вероятността да изтеглиш дадени шест числа е точно толкова, колкото да изтеглиш които и да е шест други числа. Поредицата 1, 2, 3, 4, 5, 6 е толкова вероятна, колкото и поредицата 4, 5, 6, 7, 8, 9, колкото и поредицата 20, 21, 22, 23, 24, 25, колкото и всички останали комбинации.

Стига спам, червените идиоти вече го разбраха, сините ще им трябват още поне 2-3 оборота :) я ги тествай ваште със същият въпрос :) :)

[offtopic]Спам,не спам чети въпроса:Вероятността да се паднат каквито и да е други числа(дори 5 от тях да се повтарят предната комбинация е 1 към 13 милиона и нещо!Значи вероятността това да се случи е 0.00000001%![/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 юли 2015 17:20

Един въпрос:
Имало ли е случай в тото 6 от 49 в два поредни тиража да се изтеглят едни и същи числа?

П.П.
Аз от тогава спрях да пускам фишове в държавното ТОТО!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юли 2015 17:23

GOLEADOR написа:Един въпрос:
Имало ли е случай в тото 6 от 49 в два поредни тиража да се изтеглят едни и същи числа?

П.П.
Аз от тогава спрях да пускам фишове в държавното ТОТО!

Не е имало, поне аз не знам за такъв.
Това, което коментираме се случи в 6 от 42.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 юли 2015 18:05

аз и томи сме прави, другото вече го забравих ....

Върни се в “Архив”