BadBoy написа:Евертън ако поискат някоя висока сума за наем има ли опасност нещата да се разсъхнат?
100% Батков ще затвори кисията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BadBoy написа:Евертън ако поискат някоя висока сума за наем има ли опасност нещата да се разсъхнат?
way написа:BadBoy написа:Евертън ако поискат някоя висока сума за наем има ли опасност нещата да се разсъхнат?
100% Батков ще затвори кисията
onegavon написа:Той докога ще се прави на машинист? Имам чувството, че само заради рекламата покрай Левски седи.
Синьо сърце написа:onegavon написа:Той докога ще се прави на машинист? Имам чувството, че само заради рекламата покрай Левски седи.
Еба ли го, за последно десет ли седи, сигур има врътка някаква... Колкото до играча-данни определено има, но дали ще се получи, е друг въпрос. То е до стиковка с другите, до привикване с нашенските условия, до късмет, до играта на целия отбор. Аз доде не го видя в два-три мача, не мога да коментирам, Илиян си го е харесал и да се оправя!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта